2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim kız bi haftadır emekliyor ve birseylere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor daha ortada diş yok anne sütü azaldı günde 2 defa emziriyorum
aynen yaa sütüm çok azaldı iş yerinde sağmayı bıraktım süt gitti bizimde diş yok doktora götürcem artık çok cnm sıkılıyo bu arada biz yürüyor sayılırız iki koltuk arası 2 metre falan gidip gidip geliyo :) çok tatlı kuzum bnm nasıl seviniyo yürüdükçe :)

sekiz mi biz 3. yeni patlattık massallah begüme

KIZLARR MAMA SANDALYESİ HAMGİ MARKA ALDINIZ KAÇA ALDINIZ?

Herkese iyi geceler. Artık burayı çok fazla ihmal ediyorum telefondan yazmak zor geliyor ama okuyorum. Hasta bebişlere acil şifalar.

Günler çok çabuk ve yoğun geçiyor. Bir yandan evden mesleğimi devam ettirmeye çalışıyorum, bir yandan Attila ile ilgileniyorum. Gerçekten çok yaramaz ve asabi bir çocuk. Yavaş yavaş karakteristik özelliklerini belli ediyor. Dediğim dedik, istemediği hiçbirşeyi yapmıyor ve tam bir eğlence adamı. Hergün dışarı çıkmazsak uyku konusunda sorun çıkarıyor. Beslenme konusunda velet kendini aştı. Daha önce yazmışmıydım bilmiyorum; kaşla göz arasında masadaki lahmacunu alıp ısırmıştı :) Ne versek yiyor maşallah. Şimdilerde ise beyfendi biberonu reddediyor. Suyu falan bardakla içecekmiş... Alıştırma bardağı değil ha.. onu da almıyor. normal çay bardağı ile içecek veriyorum. Kendi içemiyor maalesef döküp saçıyor içeceği. O yüzden şu pipetli kavanoz bardaklardan aldım. Pipet kullanma konusunda ilk aşamalarda sıkıntı çektik genelde hep üfledi, höpürdetti ama şimdi pipet kullanabiliyor :) Onun dışında kabızlık sorunumuz vardı maalesef makatını çatlatmıştı kabızlıktan ötürü. Doktorumuz makata krem, bağırsakların tembelliği için de şurup verdi. Onu da atlattık.

İşlerimin yoğunluğundan ötürü doğum günü hazırlıklarına ara verdim. Ama çok birşeyde kalmadı. Pasta ve kurabiyeleri dışarıya yaptırıyorum. Dekor ürünlerini kendim hazırlıyorum. Çoğu şeyi bastırdım. Kartondan 1 yapıp süsleyeceğim ama şu işlerden fırsat bulamadım.

Sizde ne var ne yok? İlk doğum günü Cekirgee senin sanırım 6 Şubat'ta mıydı? Ne durumdasın hazırlıklar falan tamam mı :)

Slm cnm uzun sure gorunmeyince merak etmistim iyi olmaniza srvindim.Bende babaannemi kaybettim bur haftadir bakamiyordum bugun bir goz atayim dedim.Minnakta iyi ayakta durma calismalari yapiyor yurumeye hazirlik tam gaz yasini karsilar sanirim...

ben de canı ne kadar isterse o kadar veriyorum
Sana bir sorum var. Kardesimin bebegi 4.5 aylik. 1 aydan fazla zamandir kanli ve mukuslu kakasi var. Kardesim sut urunlerini kesti. Hicbisey tuketmiyo. Ama buara onlari yememesine ragmen bebegin huzursuzlugu devam ediyor.surekli agliyor. Kanli kaka yapiyor.ayrica pipisinde poposunda kafasinda dokuntuler varmis. Dr randevusu cuma oldugu icin bekliyor. Bu konu hakkinda bir fikrin varmi. Hemen gitmesi gerekirmi acaba.

Canim keremin annesine sormussun ama cevap vermek istedim sut alerjisi cok ciddi diyet isteyen bir durum sutu sut urunlerini kestim seklinde olmuyor hazir gidalarin cogunda sut ve turevleri var doktor bana icindekilere bakmadan hic bir sey yemeyeceksin demisti disarda doner, paket sucuk salam bile yasakti

Tesekkur ederim cevabin icin. Cok sıkıntılı bir durum gercekten.

Oleyyy sizi geçtik :))))
Gunaydin Ben nisan annesiyim. Mesajiniz dikkatimi cektii de. Kizlarimizin yeme aliskanligi ayni. Ve benimkide cok ax kati kati yapiyorn gunde uc defa yapiyo Bazrn ama as yani cok ikinito cok uzuluyorum bende. Bu bir hastalik belirtisi degildir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…