How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

biz 4 mart dogumluyuz
arada geliyorum buraya ama en bastan subat annelerine yazdigim için buaraya geri ugramayi unutyorum :)

27 ocak itibatiyle yuruyoruz, bugun baya uzatti mesafeyi eller hala havada, pazartesine kadar vites atar herhalde
o akdr çok sey soylmeye çalisiyorki yetisemiyorum tabi hç birinide anlamiyorum
ee evde iki tane bas ogretmen var abla ve abi oalrak, dirdirrr çocugun beynini yiyolar aksama kadar:KK45:
okula gidince otekileer oh be diyodur yazik kuçugum :))))

i$tah sorunumuz yok $ukur, ben bi buyugunden çok çekdim biberon almazdi suç içmedi 2 yasina kadar, sadece emdi derken geliismi hep geride kaldi vs
bunda uyanik oldum , 3 haftalikdan beri biberon veriyorum, tabi onceden kendi sutumdu içindeki :)
artik devam sutu veriyorum, yohurdu çok sever,5 ay once ona yogurt yapayim diye baslaidgim sutçu maceram araliksiz devame diyor, onun sayesinde bizde ev yogurdu yiyoruz :) benide emer

mesela su an nezle aksamdan beri hatta ,bi kaç saat içinde çocuk kronik nezle ye dönü$tü , burnunu temizledigim halde yitamiyordu sutunu,yari oturur pozisyonda içti biraz , i$tahindada azalma var tabi hastalikdan dolayi

Selam hanimlar sorunu cekiyorsaniz eger Attilanin Annesi Attilanin Annesi nin dediklerini once deneyin baktiniz hala ayni biogaia vermenizi oneririm biz 2 ay cektik herseyi denemistik bir tek bu ise yaradi 1 ay oldu damla biteli oglum artik kendiliginden kakasini yapiyor..bu arada kizlar prima ni 6 numarasini kullanan varmi 5 numarasi baya sıkıyor bizi heryerimiz lastik izi

Selamlar! İnek sutunu ben de cok araştırdım ve vardığım sonuc aptamil gibi toz devam sutlerinin hep daha ustun oldugu. Inek sutunden cok daha zengin ve bebeklerin sindirim sistemine gore ayarlanmis. Su an 10.5 aylik bebisim 3 numaradan aliyorum sanirim yasindan sonra 4 numarayla devam edecegim.

benim yeğenimdede aynısı oldu makatta yırtık oluşmuş kanama ondandı aynı şekilde rejim yaptı acaba alerji mi diye değilmiş eğer ağrısı varsa huysuzluğu ondandır, kuzum benim
Uzun zamandir var ka5desimin oglunda ve o da yediklerine dikkat etti. Bir sure durmustu ama simdi yine ayni.

Ayrica kasar peyniri cok oneriyor doktorlar. Ben sabahlari mihlama yapiyorum cok seviyor bizim minnos.

Kızlar kabızlıktan bende çok çektim. Çözümü bol zeytinyağında buldum her Yediği şeyin üstüne zeytinyağı döküyorum. Öyle günde bir kere katı yapıyor işte ona çözüm bulamadım yavaş yavaş geçer diyorum artık. Bir de inciri tavsiye ederim.

biz 4 mart dogumluyuz
arada geliyorum buraya ama en bastan subat annelerine yazdigim için buaraya geri ugramayi unutyorum :)

27 ocak itibatiyle yuruyoruz, bugun baya uzatti mesafeyi eller hala havada, pazartesine kadar vites atar herhalde
o akdr çok sey soylmeye çalisiyorki yetisemiyorum tabi hç birinide anlamiyorum
ee evde iki tane bas ogretmen var abla ve abi oalrak, dirdirrr çocugun beynini yiyolar aksama kadar:KK45:
okula gidince otekileer oh be diyodur yazik kuçugum :))))

i$tah sorunumuz yok $ukur, ben bi buyugunden çok çekdim biberon almazdi suç içmedi 2 yasina kadar, sadece emdi derken geliismi hep geride kaldi vs
bunda uyanik oldum , 3 haftalikdan beri biberon veriyorum, tabi onceden kendi sutumdu içindeki :)
artik devam sutu veriyorum, yohurdu çok sever,5 ay once ona yogurt yapayim diye baslaidgim sutçu maceram araliksiz devame diyor, onun sayesinde bizde ev yogurdu yiyoruz :) benide emer

mesela su an nezle aksamdan beri hatta ,bi kaç saat içinde çocuk kronik nezle ye dönü$tü , burnunu temizledigim halde yitamiyordu sutunu,yari oturur pozisyonda içti biraz , i$tahindada azalma var tabi hastalikdan dolayi
canım kardeşlerin yaş aralığı kac

Saol canim evet ilk ve tek basıma buyutuorum.1 yıl içinde coktum resmen :)
Aynen canım 28 kilo verdim yüzüm çöktü uykusuzluktan başağrım hiç geçmiyor ,sabaha kadar 10 kez uyanıyor.ama buna rağmen yaz sonu kardeş yapmayı planlıyorum Allah izin verirse.neyime güveniyorsam sanırım deli cesareti :)üstelik tüp bebek olacak

Aynen canım 28 kilo verdim yüzüm çöktü uykusuzluktan başağrım hiç geçmiyor ,sabaha kadar 10 kez uyanıyor.ama buna rağmen yaz sonu kardeş yapmayı planlıyorum Allah izin verirse.neyime güveniyorsam sanırım deli cesareti :)üstelik tüp bebek olacak
ben ilk ikisini yalniz buyuttum
yurt disindayim kimse yok yanimda
tavsiue edermiyim dersen :)

bekleme $ansin varsa bi 3 yas olsun arasi daha iyi senin için
ama durumun boyle gerekiyorsada dunyanin sonu deil buyyup gidiyolar beraber :)

Ben Eylül gibi hamile kalırsam aralarında 27 ay olacak azim acaba :)
eh 19 ay dan iyidir: )
bide benim buyuk hiç sorunsuz bi çoukdu, yatgina koyardim uyurdu,herseyi saatli ydi uykusu yemesi
oyle bi zorlandim :)
$imdide kardesine bakmama yardim ediyor :)
ilk çcougun kizsa daha $anslisin :)
gerçi hakkini yemeyim benim ogaluimda yardim ediyor banada saolsun
kiz 7.5 oglan 6 yasinda su an

eh 19 ay dan iyidir: )
bide benim buyuk hiç sorunsuz bi çoukdu, yatgina koyardim uyurdu,herseyi saatli ydi uykusu yemesi
oyle bi zorlandim :)
$imdide kardesine bakmama yardim ediyor :)
ilk çcougun kizsa daha $anslisin :)
gerçi hakkini yemeyim benim ogaluimda yardim ediyor banada saolsun
kiz 7.5 oglan 6 yasinda su an
Benim bir cocuğum var 12.ayına girdi erkek ilk 4 ay kabus gibiydi 20 saat ağlayan kolikti bir bebek.eee o ara kucagada alıştı meme bağımlısı 10 kez uyanır geceleri.ek gıdaya 1 hafta önce geçebildik meme delisi oğlan.arkadaşlar 2.cocukta tecrübeli olursun yap diyor.belki gazıda olmaz diyorlar .ne bilim kafamda deli sorular :)birde tüp bebek 2 bebek konuyor ikizde olursa 3 çocukla sana yetişirim :)

Back