- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Gecmis olsun canim...keremcige nazar degmisKerem iki gündür cok hasta cok halsiz geceleri atesliama gecmiyo degil dusurebiliyoruz şükür. Cok keyifsiz halsiz bi haftadir yuruyordu yürümenin keyfini sürüyordu simdi iki adim atip düşüyo ve agliyo. Iki saat once baya bi kustu biraz rahatladi Keyfi yerine geldi mutluluk bagirtilariyla cekmece döktü baya bi dolasti odada emekledi. Umarim iyi olur cok zor benim icin bu gece de ateslenirse yarin doktora goturcem. Bi dis patladi ona yordum insallah birsey yoktur
Çok geçmiş olsun keremcigeKerem iki gündür cok hasta cok halsiz geceleri atesliama gecmiyo degil dusurebiliyoruz şükür. Cok keyifsiz halsiz bi haftadir yuruyordu yürümenin keyfini sürüyordu simdi iki adim atip düşüyo ve agliyo. Iki saat once baya bi kustu biraz rahatladi Keyfi yerine geldi mutluluk bagirtilariyla cekmece döktü baya bi dolasti odada emekledi. Umarim iyi olur cok zor benim icin bu gece de ateslenirse yarin doktora goturcem. Bi dis patladi ona yordum insallah birsey yoktur
Gecmis olsun canimKerem iki gündür cok hasta cok halsiz geceleri atesliama gecmiyo degil dusurebiliyoruz şükür. Cok keyifsiz halsiz bi haftadir yuruyordu yürümenin keyfini sürüyordu simdi iki adim atip düşüyo ve agliyo. Iki saat once baya bi kustu biraz rahatladi Keyfi yerine geldi mutluluk bagirtilariyla cekmece döktü baya bi dolasti odada emekledi. Umarim iyi olur cok zor benim icin bu gece de ateslenirse yarin doktora goturcem. Bi dis patladi ona yordum insallah birsey yoktur
Ben aldim,tekerleriyle falan oynuyor:))ben ayaga kaldirip tutturursam hizli hizli odayi bir bastan bir basa katediyor,adam gibi yuruyor.Kendi tutunup yuruyim demiyor ama.gunaydınlar bebeğine ilk adım arabası alan var mı?
Keremcige cok gecmis olsun...Kerem iki gündür cok hasta cok halsiz geceleri atesliama gecmiyo degil dusurebiliyoruz şükür. Cok keyifsiz halsiz bi haftadir yuruyordu yürümenin keyfini sürüyordu simdi iki adim atip düşüyo ve agliyo. Iki saat once baya bi kustu biraz rahatladi Keyfi yerine geldi mutluluk bagirtilariyla cekmece döktü baya bi dolasti odada emekledi. Umarim iyi olur cok zor benim icin bu gece de ateslenirse yarin doktora goturcem. Bi dis patladi ona yordum insallah birsey yoktur
aynen kendi tutunup yurumuo keşfedio arabayı tekerlekleri o kadar hızlı gıdıo ki gülelim mi çcuğu mu tutalım bilemedik :)Ben aldim,tekerleriyle falan oynuyor:))ben ayaga kaldirip tutturursam hizli hizli odayi bir bastan bir basa katediyor,adam gibi yuruyor.Kendi tutunup yuruyim demiyor ama.
Momfortbaby için biraz geç ama boba4g, kokadi yada tula kullanabilirsiniz. Ben Tula kullanıyorum ve çooook memnunum. Neredeyse hiç bebek arabası kullanmıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.Bu kış günlerinde çok pişman oldum kanguru almadığım için. defalarca momfortbaby sitesine girip girip çıktım.. almadan bıraktım.. attila 11 kilo. geç kaldım
Korkmana hiç gerek yok. Diş çıkarırken benim oğlumda böyle oluyor. Geçici bir dönem,patlayınca rahatlayacaktır.Iyi gunler güzel anneler. Hastalara şifa diliyorum.
28 nisan doğumlu kizim. Iki disimiz yeni çıkıyor şükürler olsun. Sizlere sorum olacaktI. Kizim ek gidsyi fazla olmasada yiyor.su ara disten mi. Bilmem emme aralığı fazla oldu. Bazen 4 saati buluyo. teklif ediyorum bazen azıcık emiyo bazen hic. almiyor. Kimi zaman gün icinde max. 4 defa emzirfigim oluyor.beni bırakacak diye kaygilaniyoRum. Korkmali miyim sizce
Kocaman oldular hala kanguru kullanmayı düşünenlere şaşırıyorum ve tebrik ediyorum ben yapamazdım ne kadar iyisi de olsa bir süre sonra bel Ağrı'sı yapıyor bence. Dışarıda benek arabası da bakınıyor elleri ayakları hareket halinde birşeyler yiyor daha rahat .
Takipteyim :))sngsoy ne ara begendin :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?