2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kerem iki gündür cok hasta cok halsiz geceleri atesli ama gecmiyo degil dusurebiliyoruz şükür. Cok keyifsiz halsiz bi haftadir yuruyordu yürümenin keyfini sürüyordu simdi iki adim atip düşüyo ve agliyo. Iki saat once baya bi kustu biraz rahatladi Keyfi yerine geldi mutluluk bagirtilariyla cekmece döktü baya bi dolasti odada emekledi. Umarim iyi olur cok zor benim icin bu gece de ateslenirse yarin doktora goturcem. Bi dis patladi ona yordum insallah birsey yoktur

Attilanin Annesi cnm sana donemedim kafamda planlamistim sana bahsedeceklerimi ana cok zor geciyo su gunler. Esimin ailesi bizde ve cocuk hasta o yüzden yazamadim k bkma

Gecmis olsun canim...keremcige nazar degmis insallah cabuk atlatirsiniz ve yurumenin tadini cikarir yine...

Çok geçmiş olsun keremcige

Sabah ac karnina ilkonce elma rendeliyip veriyorum.Yarim saat sonra yumurta peynir zeytin le kahvaltisini yapiyor.Bu arada benimki kati yemiyor pek,oguruyor yada diliyle atiyor.sulu ve olabildigince ufak parcalar olacak.ogle oniki yada bir gibi genelde corba veriyorum bir cay bardagi kadar.bugun kiymali makarna verdim iyice blenderdan gecirip tabi.kiymali makarna corbasi diyelim:))aksam ustu besde de gene corba yada biz ne yediysek onun corba hali.yatmadan once yedibucuk sekiz gibide sutlu biskuvili muhallabi var bir markanin onu veriyorum.arada emiyor gecede ikide bir emiyor zaten.Bazen aksamustu ogununu vermedigim oluyor ama genelde boyle.Birde yarim muz veriyorum bir ara.

Gecmis olsun canim

Keremcige cok gecmis olsun...

Iyi gunler güzel anneler. Hastalara şifa diliyorum.
28 nisan doğumlu kizim. Iki disimiz yeni çıkıyor şükürler olsun. Sizlere sorum olacaktI. Kizim ek gidsyi fazla olmasada yiyor.su ara disten mi. Bilmem emme aralığı fazla oldu. Bazen 4 saati buluyo. teklif ediyorum bazen azıcık emiyo bazen hic. almiyor. Kimi zaman gün icinde max. 4 defa emzirfigim oluyor.beni bırakacak diye kaygilaniyoRum. Korkmali miyim sizce

Ben aldim,tekerleriyle falan oynuyor:))ben ayaga kaldirip tutturursam hizli hizli odayi bir bastan bir basa katediyor,adam gibi yuruyor.Kendi tutunup yuruyim demiyor ama.
aynen kendi tutunup yurumuo keşfedio arabayı tekerlekleri o kadar hızlı gıdıo ki gülelim mi çcuğu mu tutalım bilemedik :)

Bu kış günlerinde çok pişman oldum kanguru almadığım için. defalarca momfortbaby sitesine girip girip çıktım.. almadan bıraktım.. attila 11 kilo. geç kaldım
Momfortbaby için biraz geç ama boba4g, kokadi yada tula kullanabilirsiniz. Ben Tula kullanıyorum ve çooook memnunum. Neredeyse hiç bebek arabası kullanmıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Korkmana hiç gerek yok. Diş çıkarırken benim oğlumda böyle oluyor. Geçici bir dönem,patlayınca rahatlayacaktır.

Attilanin Annesi cnm kerem ve attillanin gelisimleri ayni benim momfort degil ama yabanci marka ergo baby ama bakarsan internetten ikisi de ayni ve ben hala rahat tasiyorum hicbir sekilde bel sirt agrisi yapmiyo ama suan astronot tulum olduğu icin cok kaba oluyo o yuzden araba kullanıyorum ben. Momforttan memnun kalirsin bence. Ergo baby nin 360 derece diye modeli var cocugun yüzü disari flan da dönüyo biraz pahali ama cok güzel bu arada leila nin dedigi gibi boba candir :) sen cslisiyorsun ne de olsa bence iyisi olsun :)

Bu arada elifcim alerjiden bahsetmeye hic vaktim olmadi ama efer polen alerjin varsa o tetikliyordur . Mesela bizim patates alerjisi hus agaci polenlerine benzedigi icinmis. Bahsedecek cok sey var aslında ama ev kalabalik teli cok elime almiyorum kusura bakma

Kocaman oldular hala kanguru kullanmayı düşünenlere şaşırıyorum ve tebrik ediyorum ben yapamazdım ne kadar iyisi de olsa bir süre sonra bel Ağrı'sı yapıyor bence. Dışarıda benek arabası da bakınıyor elleri ayakları hareket halinde birşeyler yiyor daha rahat .

Valla cnm Bi hafta once keremi avmde onunla gezdirdim arabada durmak istemiyo hic bel agrisi da cekmedim. Avrupa ödüllü bi marka. Normal kangurular gibi degil kol ve sirt yeri yumusak agri yapmiyo. Sen memnun degilsen orasini bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…