- 9 Aralık 2015
- 627
- 1.024
- 113
Gece 3te kizim uyandiginda yataga kusmustu. Aksam uyumadan oncede dusmus ve hemen kusmustu. Gece bir de yesil kaka yapti ishal. Aldik dr a goturduk. Dustugu icin film tomografi cektiler. Allaha sukur bisey yok. Kan tahlili temiz.gaita hem benim hem kizimin gerekiyodu veremedik. Ben 3-4 gundur ishalim. Bu her neyse benden kizima gecmis sanirim. Umarim kotu degildir. Karnimdan surekli ses geliyo kramp giriyo mideme agri giriyo bulaniyo. Benim cektiklerimi o da cekiyo.ustelik nedenini ogrenemedik. Tipi vardi 20 dak.lik yolu 2 saatte geldik. Ama tekrar girmemiz gerekiyo sanirim. Kizim kirec gibi degisik bir yesil kaka yapti ve sonrasinda uyudu. Esim ilcenin hastanesine getirdi ornegi ama onlar da mirin kirin etmisler.bakabildikleri kadar bakacaklarmis. Umarim kotu bir sonuc cikmaz.
Tesk ederim. Insallah.Cok gecmis olsun
öyle yapacam canımKocalarin hepsi çok bilmiş maalesef:) sıkılmıştır cocuk.sen hep değiştir menüyü.
canım gecmiş olsunGece 3te kizim uyandiginda yataga kusmustu. Aksam uyumadan oncede dusmus ve hemen kusmustu. Gece bir de yesil kaka yapti ishal. Aldik dr a goturduk. Dustugu icin film tomografi cektiler. Allaha sukur bisey yok. Kan tahlili temiz.gaita hem benim hem kizimin gerekiyodu veremedik. Ben 3-4 gundur ishalim. Bu her neyse benden kizima gecmis sanirim. Umarim kotu degildir. Karnimdan surekli ses geliyo kramp giriyo mideme agri giriyo bulaniyo. Benim cektiklerimi o da cekiyo.ustelik nedenini ogrenemedik. Tipi vardi 20 dak.lik yolu 2 saatte geldik. Ama tekrar girmemiz gerekiyo sanirim. Kizim kirec gibi degisik bir yesil kaka yapti ve sonrasinda uyudu. Esim ilcenin hastanesine getirdi ornegi ama onlar da mirin kirin etmisler.bakabildikleri kadar bakacaklarmis. Umarim kotu bir sonuc cikmaz.
Ikiz miMerhaba mart anneleri oglum artik yuruyo 10 ay 10 gunluk olduk darisi diger ogluma ve butun mart bebeklwrinin basina
Gecmis olsun canim..Gece 3te kizim uyandiginda yataga kusmustu. Aksam uyumadan oncede dusmus ve hemen kusmustu. Gece bir de yesil kaka yapti ishal. Aldik dr a goturduk. Dustugu icin film tomografi cektiler. Allaha sukur bisey yok. Kan tahlili temiz.gaita hem benim hem kizimin gerekiyodu veremedik. Ben 3-4 gundur ishalim. Bu her neyse benden kizima gecmis sanirim. Umarim kotu degildir. Karnimdan surekli ses geliyo kramp giriyo mideme agri giriyo bulaniyo. Benim cektiklerimi o da cekiyo.ustelik nedenini ogrenemedik. Tipi vardi 20 dak.lik yolu 2 saatte geldik. Ama tekrar girmemiz gerekiyo sanirim. Kizim kirec gibi degisik bir yesil kaka yapti ve sonrasinda uyudu. Esim ilcenin hastanesine getirdi ornegi ama onlar da mirin kirin etmisler.bakabildikleri kadar bakacaklarmis. Umarim kotu bir sonuc cikmaz.
Masallah daha ne yedin cocuk benimki bunların çeyreğini yemiyo.AC duruyo ama ağzını acmiyo.bence çok çok iyi böyle devam :) bide ekmeği hazirmi aliyosun senmi yapıyorsun
Ben sabah peynir yumurta sarisi domates organik oda tavada bi tur pisiriyorum 1 cay bardagi taze portakal skiyorim arada meyve yedirebirsem 3 gibi corba arada emziriyorum 7 giibi yemek yanında muhakkak yogurt sonra oyun falan derken uyku gece hep anne sütü masallah iyi su an.her cocugn yemesi farklıdır cnm bunye meselesi sana oyle geliyordur anne yuregi aman ac bu cocuk:)))skma caniniHanimlar ben de size bir sey danismak istiyorum bebeginiz gun icinde tam olculeriyle neler yiyor. Surekli aç. Kaliyormus ya da kizima bakamiyormusum gibi hissediyorum.
Mesela biz kahvaltida 1 yumurta sarisi ve kibrit kutusu buyuklugunde ekmek ve 1 cay bardagi ihlamur iciyoruz ogleden sonra yarim muz aksam biz yemek yerken o da 2 yemek kasigi pilav ve 1ceviz buyuklugunde kofte ya da tavuk yiyor. Gece uyumadan oncede bir kac tane mandalina cok az elma yiyor. Anne sutu aliyor boyu kilosu iyi ama ben rahat degilim mesela peynir ve yogurt asla yemiyor ne kadar denesemde. Bana bir akil verin. Bu arada kavonoz mamasi veya hazir hicbir seyi yedirmiyorum.
Canm eger mizmiz degilse yemegi bu sure zarfinda reddediyorsa doymustur takma kafana ben corbayi 1 kase veriyorum mesela yogurtt 1 kase her yedigimzden tattrmaya calisyoum cani isterdir die.:)Yanlis anlamissiniz bu sadece 1 gunden bir örnek. Kizim corba iciyor et tavuk balik kofte de yiyor tek sectigi peynir ve yogurt ne ile karistirirsam karistirayim asla yemiyor. Benim size sorduğum ölçü ne kadar? Mesela 1 cay bardagi corbami 2 cay bardagi corbami 2 yemek kasigi pilav mi 5 kasik makarna mi gun icerisinde toplamda ne yiyor bebekleriniz onu soruyorum.
Mesela bugun kizim ogun olarak yazmiyorum.
1 yumurta sarisi
1 cay bardagi ihlamur cayi
2 kibrit kutusu buyuklugunde ekmek
2 kibrir k. Buyuklugunde balik
3 tane cubuk kraker
Kucuk bir dilim elma
1 tam muz
Ve 1 su bardagi su içti. Ve anne sutude aliyor.
Gelisimi kilosu iyi sadece ben doyup doymadigini anlamaya calisiyorum
Gecmis olsun cnm inşallah onemli bisi cikmazGece 3te kizim uyandiginda yataga kusmustu. Aksam uyumadan oncede dusmus ve hemen kusmustu. Gece bir de yesil kaka yapti ishal. Aldik dr a goturduk. Dustugu icin film tomografi cektiler. Allaha sukur bisey yok. Kan tahlili temiz.gaita hem benim hem kizimin gerekiyodu veremedik. Ben 3-4 gundur ishalim. Bu her neyse benden kizima gecmis sanirim. Umarim kotu degildir. Karnimdan surekli ses geliyo kramp giriyo mideme agri giriyo bulaniyo. Benim cektiklerimi o da cekiyo.ustelik nedenini ogrenemedik. Tipi vardi 20 dak.lik yolu 2 saatte geldik. Ama tekrar girmemiz gerekiyo sanirim. Kizim kirec gibi degisik bir yesil kaka yapti ve sonrasinda uyudu. Esim ilcenin hastanesine getirdi ornegi ama onlar da mirin kirin etmisler.bakabildikleri kadar bakacaklarmis. Umarim kotu bir sonuc cikmaz.
Benimki nerdeyse hicbise yemiyo.ac ac geziyo çocuk ya:)kahvalti hazırlıyorum benim yedirmedi istemiyo bende tek tek önüne koyuyorum yedin diye peunir zeytin yumurta ama hepsini minciklayip yere atiyo genelde.öğlen yoğurt veriyorum 5-6 çay kaşığı yio.akşam biz ne yersek veriyorum tabi yemiyo yine parçalayıp dagitiyo ama çok nadir yedigide oluyo.yatmadan muzlu muhallebi yapıyorum yarım kase onu severek bitiriyo:)çok detaylı yazdım ama gordugun gibi bütün hazırladıklarim boşa gidip.aralarda emio ama sutum çok yok doyurcak kadar deilMesajini yeni gördüm ekmegin hazir ama baska hazi hic bir sey yedirmiyorum pideyi cok seviyor kendi koparip yiyor ama somun ekmeği ihlamur cayina batirip yediriyorum. Bu siralar biraz zayıflamış görünüyor gözüme tedirgin oldum. Anne sutu aliyor sizinkiler ne yiyor ne kadar yiyor neleri seviyorlar akil olsun bana da
sürekli ağlayan bir bebek değilse ve kilo alımı yerindeyse sıkıntı yapmayın o zaman.zamanla yeni tatlara alışır Allah sağlık sıhhat versin gerisi boşMaşallah bebeginize valla bizimkinin surekli meme agzinda oldugu icin diger yiyeceklerle pek arasi yok. O kati şeyleri seviyor corba yeni yemeye basladi 1 haftadir diyebilirim ama iste doydugunu anlayamadigim icin endişeleniyorum peynirin de yogurdunda tadini aldigi anda hemen cikariyor ağzından
Evet canim ikizIkiz mi
sürekli ağlayan bir bebek değilse ve kilo alımı yerindeyse sıkıntı yapmayın o zaman.zamanla yeni tatlara alışır Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş
Benimki nerdeyse hicbise yemiyo.ac ac geziyo çocuk ya:)kahvalti hazırlıyorum benim yedirmedi istemiyo bende tek tek önüne koyuyorum yedin diye peunir zeytin yumurta ama hepsini minciklayip yere atiyo genelde.öğlen yoğurt veriyorum 5-6 çay kaşığı yio.akşam biz ne yersek veriyorum tabi yemiyo yine parçalayıp dagitiyo ama çok nadir yedigide oluyo.yatmadan muzlu muhallebi yapıyorum yarım kase onu severek bitiriyo:)çok detaylı yazdım ama gordugun gibi bütün hazırladıklarim boşa gidip.aralarda emio ama sutum çok yok doyurcak kadar deil
Canm eger mizmiz degilse yemegi bu sure zarfinda reddediyorsa doymustur takma kafana ben corbayi 1 kase veriyorum mesela yogurtt 1 kase her yedigimzden tattrmaya calisyoum cani isterdir die.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?