2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cok gecmis olsun

canım gecmiş olsun

Gecmis olsun canim..

Masallah daha ne yedin cocuk benimki bunların çeyreğini yemiyo.AC duruyo ama ağzını acmiyo.bence çok çok iyi böyle devam :) bide ekmeği hazirmi aliyosun senmi yapıyorsun

Mesajini yeni gördüm ekmegin hazir ama baska hazi hic bir sey yedirmiyorum pideyi cok seviyor kendi koparip yiyor ama somun ekmeği ihlamur cayina batirip yediriyorum. Bu siralar biraz zayıflamış görünüyor gözüme tedirgin oldum. Anne sutu aliyor sizinkiler ne yiyor ne kadar yiyor neleri seviyorlar akil olsun bana da

Ben sabah peynir yumurta sarisi domates organik oda tavada bi tur pisiriyorum 1 cay bardagi taze portakal skiyorim arada meyve yedirebirsem 3 gibi corba arada emziriyorum 7 giibi yemek yanında muhakkak yogurt sonra oyun falan derken uyku gece hep anne sütü masallah iyi su an.her cocugn yemesi farklıdır cnm bunye meselesi sana oyle geliyordur anne yuregi aman ac bu cocuk:)))skma canini

Canm eger mizmiz degilse yemegi bu sure zarfinda reddediyorsa doymustur takma kafana ben corbayi 1 kase veriyorum mesela yogurtt 1 kase her yedigimzden tattrmaya calisyoum cani isterdir die.:)

Gecmis olsun cnm inşallah onemli bisi cikmaz

Benimki nerdeyse hicbise yemiyo.ac ac geziyo çocuk ya:)kahvalti hazırlıyorum benim yedirmedi istemiyo bende tek tek önüne koyuyorum yedin diye peunir zeytin yumurta ama hepsini minciklayip yere atiyo genelde.öğlen yoğurt veriyorum 5-6 çay kaşığı yio.akşam biz ne yersek veriyorum tabi yemiyo yine parçalayıp dagitiyo ama çok nadir yedigide oluyo.yatmadan muzlu muhallebi yapıyorum yarım kase onu severek bitiriyo:)çok detaylı yazdım ama gordugun gibi bütün hazırladıklarim boşa gidip.aralarda emio ama sutum çok yok doyurcak kadar deil

sürekli ağlayan bir bebek değilse ve kilo alımı yerindeyse sıkıntı yapmayın o zaman.zamanla yeni tatlara alışır Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş

Allah yardimcimiz olsun istahla yemeyen ve uyumayan bebekler cok zorluyor anneleri...

Canm eger mizmiz degilse yemegi bu sure zarfinda reddediyorsa doymustur takma kafana ben corbayi 1 kase veriyorum mesela yogurtt 1 kase her yedigimzden tattrmaya calisyoum cani isterdir die.:)

Aynen bende her yedigimizden tattiriyorum bir gun severek yedigi pilavi ertesi gün yemiyor bir gun yumurtasini severek bitiriyor ertesi gün cikarip duruyor agzindan hastalandik bi kac hafta önce zayifladi arayış içindeyim bu yüzden.

[QUOTEE="Civcivogretmeni, post: 44816675, member: 721922"]Allah yardimcimiz olsun istahla yemeyen ve uyumayan bebekler cok zorluyor anneleri...[/QUOTE]
Hemde çok zor uyumuyo yemiyo ayağımda salliyorum gece 50 kere uyanio.bide çok yaramaz.az önce bi kavanoz pekmez döktü halıya ben onu temizlerken çekmecede ıhlamur posetini almış isirmis bütün hali batmış.bütün gün arkasını topluyorum.baya bi şikayet ettim oglusumu :) :) :)

Yaaa kızlar oğlum ek gıdaya geçmiyor diye şikayet ediyorum ama geceleri sabaha kadar yalancı meme gibi kullanıyor beni bunu nasıl bıraktırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…