- 12 Temmuz 2015
- 21
- 15
- 8
- 41
Kızlar geçenlerde ek gıdaya geçemiyoruz diye pedagoga gittik dedim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olmuştu herkese tşk ederim tavsiyelerinize uydum oğlumu saat başı emziriyordum yada her istediğinde emziriyordum suan 1,5 saatte bir emziriyorum bazen 2 saatte bir.yavaş yavaş ağzını acar oldu 3-4 tatlı kaşığına kadar çıktık tarhana çorbasında tşkler size :)ama sadece tarhana yiyor şimdilik .bir sorum daha olacak sizlere sizler çorbayı kaç kaşık yada ne kadar veriyorsunuz tek öğünde ?
Biz de bugune kadar uc defa öksürük şikayeti yasadik ikisinde ilac vermedim ama biri balgamli idi o zaman antibiyotik kullandim cocuk bogulacak gibi oluyordu balgamdan. Cok gecmis olsun kizlarBize mecburen ilaç kullanmaniz gerekiyor dedi. İlerleyebilirmis yoksa. 2 tane surup verdi. Aksam basladik bakalim. Ama çok moralim bozuldu ya. Hic kilo almamis Eymen. 8700 gr geldi. Ek gida olayi bize hic yaramadi ya.
Eğer balgam da varsa yavrunda zaman geçirmeden bi doktoruna gösterin canim, allah korusun ilerlemesin. İlaç kullanmasin istiyoruz ama bazen yapacak bi şey yok.
Ne kadar yerse :)Kızlar geçenlerde ek gıdaya geçemiyoruz diye pedagoga gittik dedim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olmuştu herkese tşk ederim tavsiyelerinize uydum oğlumu saat başı emziriyordum yada her istediğinde emziriyordum suan 1,5 saatte bir emziriyorum bazen 2 saatte bir.yavaş yavaş ağzını acar oldu 3-4 tatlı kaşığına kadar çıktık tarhana çorbasında tşkler size :)ama sadece tarhana yiyor şimdilik .bir sorum daha olacak sizlere sizler çorbayı kaç kaşık yada ne kadar veriyorsunuz tek öğünde ?
Hadi gozun aydin cnm yakinda hizlanir :) gerci bu bebekten bebege degisiyo kerem birseyi basarirsa 4 5 gune hizlaniyo. Hey gidi günler bi adimi bi haftada cogaltti. Ama sana soyliyim cocukta heyecan hala oluyo da sende bitiyo siradan geliyo :) :)bir kaç haftadır 2 adım atıp kucağıma düşen oğlum bugün yere konulunca oturmayıp birden yürümeye başladı,4-5 adım gitti sonra sağa dönüp gidince virajı alamayıp yere yavaşça düştü.gerçi herkesin şaşkınlıkla bağırışlarından da etkilenmiş olabilir.bakalım tam olarak ne zaman yürüyecek.
Canim bizim doktorumuz her ogunun 1 cay bardagini dolduracak kadar olması gerektiğini söyledi. Tabi ben yediremiyorum o kadar :)Kızlar geçenlerde ek gıdaya geçemiyoruz diye pedagoga gittik dedim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olmuştu herkese tşk ederim tavsiyelerinize uydum oğlumu saat başı emziriyordum yada her istediğinde emziriyordum suan 1,5 saatte bir emziriyorum bazen 2 saatte bir.yavaş yavaş ağzını acar oldu 3-4 tatlı kaşığına kadar çıktık tarhana çorbasında tşkler size :)ama sadece tarhana yiyor şimdilik .bir sorum daha olacak sizlere sizler çorbayı kaç kaşık yada ne kadar veriyorsunuz tek öğünöğünd
Ben p.tesi sordum doktora sprey olarak kullanabilir miyim diye yok dedi bebekler icin hic uygun degil dedi. Kendi bebegininde oldugunu serum fizyolojigi damla seklinde kullandigini soylediAz önce acile gittik yine antibiyotik verdi bide Deniz suyu sprey olandan almış eşim zararlı diye duymuştum bilen varmı hiç kullanmadım
Bize hediye gelmisti agiz ici ve diş temizlemek icin mendiller islak mendil gibi icerigi tamamen bitkisel ama kullanmadim hicKızlar bebeğine dış bakimi yapan varmı.ben hiç yapmadım şimdiye kadar.nasıl yapıyorsunuz.bu arada 6 disimiz var 7.nin ucu
Gozukuo
Okumuştum ama kimin dediğini bilemedim canım.zaten geri iade ettikBen p.tesi sordum doktora sprey olarak kullanabilir miyim diye yok dedi bebekler icin hic uygun degil dedi. Kendi bebegininde oldugunu serum fizyolojigi damla seklinde kullandigini soyledi
Biz dr a sormadan almistik eczaneden sprey. Herhangi bir sikinti yasamadik.suan damla var.onu kullanmak cok zor oluyo.Okumuştum ama kimin dediğini bilemedim canım.zaten geri iade ettik
bizimki biraz tembeldir hızlı ilerlemez gibi geliyor bana.evet sıradan geliyor ama o kadar çok gelişme gösteriyorlarki o heyecan hep tazeliğini koruyorHadi gozun aydin cnm yakinda hizlanir :) gerci bu bebekten bebege degisiyo kerem birseyi basarirsa 4 5 gune hizlaniyo. Hey gidi günler bi adimi bi haftada cogaltti. Ama sana soyliyim cocukta heyecan hala oluyo da sende bitiyo siradan geliyo :) :)
Ben kan ilaci ve tatli birsey verdikten sonra dislerini iyice yikadigim islak mendillerle siliyorum canim.Aslinda her ek gidadan sonra yapmak lazim bence.Sut disleri curumemesi lazim...Kızlar bebeğine dış bakimi yapan varmı.ben hiç yapmadım şimdiye kadar.nasıl yapıyorsunuz.bu arada 6 disimiz var 7.nin ucu
Gozukuo
Haklisin canim bende başlıcam yarından itibaren.Ben kan ilaci ve tatli birsey verdikten sonra dislerini iyice yikadigim islak mendillerle siliyorum canim.Aslinda her ek gidadan sonra yapmak lazim bence.Sut disleri curumemesi lazim...
Biz getirdik. Kilo 9.3 boy 73cm bas cevresi 45 cm. Doktor gelisimi normal.boy ortalamanin bir tik ustunde dedi.Kizlar bu ay kimse gelisim takibine gitmedi mi ben mi konularda kacirdim.Bebislerini aylik degerlendirmeye goturen yada boy kilosunu bilenler yazabilir mi ben cok takip ediyirdum ya
Bizde aylık değil eylül den beri bakılmadı randevumzu bir dahaki ay cok Merak ediyorum ama burada sık sık olmuyorKizlar bu ay kimse gelisim takibine gitmedi mi ben mi konularda kacirdim.Bebislerini aylik degerlendirmeye goturen yada boy kilosunu bilenler yazabilir mi ben cok takip ediyirdum ya
Cok gecmis olsun cnm ya benim de en korktugum sey igne asi yanlis uygulama Rabbim korusun hepsini...Bölük bölük oldu ama iki gün önce aşı oldu hiç ağlamadı yanlız bir kaç saat sonra bacağını kımıldatmadı cok şükür masaj vs derken geçti yan etkiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?