• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Golden goat mama kullanan var mı ?Benim mamalar ile ilgili hiç bir bilgim yok kim 9.5 aylık kaç numara hangi aya kadar bilen varsa cevap verebilirseniz sevinirim.

Golden goat mama kullanan var mı ?Benim mamalar ile ilgili hiç bir bilgim yok kim 9.5 aylık kaç numara hangi aya kadar bilen varsa cevap verebilirseniz sevinirim.
3 numara mama canim 9_12 ay aradi oluyor. Arkadasim kullaniyor bana da tavsiye etti keci sutu bazli cok iyiymis e_bebek e gidince alacagim ben de. Benim sutum var Allah a sukur icse ogluma bol bol yeter ama sipa azcik emip birakiyor o yuzden arkasindan mama veriyorum daha 1 haftadir aliyor. Yani ben de tecrubesizim mama konusunda ama kansizlik cikti biz de yemek yemiyor bari mama icsin diyorum.

Bizimki de emerek. Annem uyuttugunda kucakta sallama.ama bunu ben yaparsam tepiniyor. Emmeden uyumuyor :KK43: ve tum gece boyunca saatte 2 kez uyaniyor. Dogsugundan beri ben kalkiyorum gece uyanmalarina cunku esimde uyumuyor. Lohusayken bile gunduz uyuyuyp dinlenmisligim yok. Uykuyu unuttum. Ve bu boyle gidecek gibi gozukuyor :KK43:

Bir de soyle bir durum var. Kizim uyandigi anda oturuyor ayaga kalkiyor.sanki uykudan uyanmamis da hep uyanikmis gibi. Gece her uyanmasinda ya ayakta ya emekliyor ya oturuyor. Mesela gecen gun emerek kucagimda uyudu. O ara annemle biseye gulduk. Bir anda gulerek kalkmaya basladi.yat kizim falan deyip geri yatirdim. Bir kere detv acikken yanimizda uyuyordu.reklam basladiginda bir anda kalkip tv izlemeye basladi. Baska bir gun oynamaya.
Cok uzun yazdim ama cok tuhaf geliyo. Gun icinde hateketli bir bebek. Kucagimda uyudugunda da sanki o hareket bitmiyor. Hafof kolu bacagi oynuyor sanki.. Bunlari yasayan var mi aranizda. Dr a getirmeyi dusunuyorum.
Genel de bebekler oyle canim sıkıntı yapma doktorluk bir durum degil benim ki de uyurken baska bir yasami var sanki surekli kipir kipir saga sola donmeler guluyor konusuyor uyurken uyandi saniyorum bir bakiyorum uyuyor ama bagira bagira konusuyor

Ay sorma ya o uyuduğu Zaman bizim evde sıkı yönetim ilan ediliyor resmen öksürmek koridorda konuşmak telefonların sesini açmak yasak, inanırmısım neredeyse sifonun sesine de kalkacak :) bu çocuk buhale. Ne ara geldi bilmiyorum halbuki bebekken süpürge bile yapardım tık demezdi
Bozim evde ayni boyle. Ayagimdaki terlikleri cikarip parmak ucunda yuruyorum.

Genel de bebekler oyle canim sıkıntı yapma doktorluk bir durum degil benim ki de uyurken baska bir yasami var sanki surekli kipir kipir saga sola donmeler guluyor konusuyor uyurken uyandi saniyorum bir bakiyorum uyuyor ama bagira bagira konusuyor
Internette bir yazi okumustum.bu aylarda bebeklerin hateketleri arttigi icin uykuya gecerken zorlanirlar yaziyordu.

Bende ya emerken uyuyakaliyor oyle yatiriyorum yada sallayarak uyutuyorum.Gece bazen yatagina koymuyorum zaten o ayagimda ben oyle uyuyorum.Tabi uykum cok hassas benim biraz kipirdasa uyaniyorum genede bu yaptigim tehlikeli tabi.
Gun icinde kahvalti corba ve anne sutu veriyorum bende gece yatarken bebelacin su ile yapilan mamasi var muhallebi gibi oluyor ondan veriyorum .
Gunduz emmeyi vok azaltti korkuyorum emmeyi birakacak diye...

Bende ya emerken uyuyakaliyor oyle yatiriyorum yada sallayarak uyutuyorum.Gece bazen yatagina koymuyorum zaten o ayagimda ben oyle uyuyorum.Tabi uykum cok hassas benim biraz kipirdasa uyaniyorum genede bu yaptigim tehlikeli tabi.
Gun icinde kahvalti corba ve anne sutu veriyorum bende gece yatarken bebelacin su ile yapilan mamasi var muhallebi gibi oluyor ondan veriyorum .
Gunduz emmeyi vok azaltti korkuyorum emmeyi birakacak diye...
Bizimki de tam tersi emmeyi cok seviyor. Emdigi icin yemek yemiyor. Bir de agizdan cikarma basladi oyun gibi agzina aliyo cikariyo. Onu besleyemedigimi dusunuyorum. Demire baktirmadim ama eksik olabilir.sanki 2 aydir hic kilo almadi. Ben d vitamini ve kan damlasi da vermemistim.cok pisman oldum.gecenlerde basladim sonra bi unuttum araya bir suru zaman girdi.

B
Bizimki de tam tersi emmeyi cok seviyor. Emdigi icin yemek yemiyor. Bir de agizdan cikarma basladi oyun gibi agzina aliyo cikariyo. Onu besleyemedigimi dusunuyorum. Demire baktirmadim ama eksik olabilir.sanki 2 aydir hic kilo almadi. Ben d vitamini ve kan damlasi da vermemistim.cok pisman oldum.gecenlerde basladim sonra bi unuttum araya bir suru zaman girdi.[/QUOTE benimkide ağzına verdiğimi çıkarıyor zorla biraz mama falan yediriyorum başka bişey yemiyor memeyide sık ama az emiyor yoruldum iştahsız çocuktan

Bizimki de tam tersi emmeyi cok seviyor. Emdigi icin yemek yemiyor. Bir de agizdan cikarma basladi oyun gibi agzina aliyo cikariyo. Onu besleyemedigimi dusunuyorum. Demire baktirmadim ama eksik olabilir.sanki 2 aydir hic kilo almadi. Ben d vitamini ve kan damlasi da vermemistim.cok pisman oldum.gecenlerde basladim sonra bi unuttum araya bir suru zaman girdi.
Keske bir baktirsan demirine icin rahat ederdi.Belkide dusundugun gibi eksik cikmaz.Bu son aylarda kilo alimi dururmus zaten cok hareketlendiler ya.Boy onemli birde genel durumu tabi.Mutlu bebekse saglikli bebekdir bence:))

Keske bir baktirsan demirine icin rahat ederdi.Belkide dusundugun gibi eksik cikmaz.Bu son aylarda kilo alimi dururmus zaten cok hareketlendiler ya.Boy onemli birde genel durumu tabi.Mutlu bebekse saglikli bebekdir bence:))
Gun icinde mutlu ama uykusuz bir bebek. Bizim en buyuk sorunumuz cok sik uyanmasi. Dr a gidicez bakalim.boy kilo ogreniriz artik.

Yuruteci 1 aydir kullaniyorum. Kizin da cok seviyor. aslinda faydali degil ama sirf sevdigi icin koyuyorum.tabi yurutec zamanini da daha cok is yaptigim mutfakta oldugum zamanlara denk getiriyorum.

Back