2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben iZlersem gece uyuyamam diye sesini kıstım 2 3 sn izledim. Dondum kaldım. Yere fırlatışını falan gördüm. Allah onun belasını versin. Gözlerim doldu yine.
dün izledim tekrar tekrar hemde sesli gece hiç uyumadım gözümün önünden gitmiyor o yavrunun hali çığlıkları : sabaha kadar yavrumu izledim öptüm kokladım ağladım resmen psikolojim bozuldu ALLAHIM sen tüm sabileri kötü insanlardan koru...

Kizlar 3 aydir cok duzenli adet goruyorum ama cok fazla eskiden boyle olmazdi. Lohusalikta kullanmak icin aldigim dependleri kullaniyorum. Sezaryanla dogum yaptim. Aranizda miktari boyle artan var mi? Doktora gidicem ama regl donemindeyken mi gitmeliyim bitince mi?

Arkadaşlar Merhaba, herkes iyidir umarım, malum Aralık iş yoğunluğundan bakamıyorum bir süredir, hem iş hem evde misafir derken sadece kısa kısa okuyorum, bu aralar yoğunluk di boyu :) bu arada atlamış olabilirim ancak son aldığınız oyuncaklar nelerdir ya ben bu oyuncak işinde çok zorlanıyorum, yürüteç almak istiyorum kafam karışıyor vs vs, dün farkettim bebiş kendi oyuncağını kendi yapıyor damla kutusunuz almış çıngırak gibi sallıyor :) şimdi bana yardım edin lütfen sizler ne aldınız ? nerden aldınız? masalcı tırtıl gibi şeyler gördüm alalım mı? eğitici olarak ne alayım vs vs aklımda bin türlü soru var

Merhaba oyuncak delisi bir insan olarak hemen cevap vereyim :) Fisher price masalcı tırtıl,neşeli böcekler ve aktivite masası en çok oynadıkları oğlumun. İçlerinden en çok aktivite masasını tavsiye ederim. Masalcı tırtılın müziklerini çok seviyor ve sayfalarını kendi çeviriyor.

Aynen bende son iki adetim de kanamam çok fazla oldu şuanda da adetim .. 5/6 gündür bi kaşıntı başladı adet öncesinde adet bitsin dedim ama artık dayanamıyorum bugün 4.30 da randevu var .. Bunuda soracam.. Dönünce yazarım sonucunu ..

Yaaaa çok teşekkür ederimmm, biraz daha detay istiyorum mesela aktivite masası Nasıl ? Marka veya resimmmm nolurrr, kitabı çok seviyor ama normal kitap var , masalcı tırtılı alayım ozaman , birde dokunarak öğrenilen varmış ona bakayım

Ya bende tam tersi oldu , doğumdan önce 7 gün dolu dolu olurdu, şimdi 3 gün az az oluyor 4. Gün bitiyor

Ben hala adet olmadım tam 9 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı ama içim hiç rahat değil emzirirken bu kadar gecikme normalmi bi sorabilirmisin Can'ım ya ne yapmalıyım

bitmeden gitsen daha iyi özellikle ilk 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…