dün izledim tekrar tekrar hemde sesli gece hiç uyumadım gözümün önünden gitmiyor o yavrunun hali çığlıkları :Ben iZlersem gece uyuyamam diye sesini kıstım 2 3 sn izledim. Dondum kaldım. Yere fırlatışını falan gördüm. Allah onun belasını versin. Gözlerim doldu yine.
Merhaba oyuncak delisi bir insan olarak hemen cevap vereyim :) Fisher price masalcı tırtıl,neşeli böcekler ve aktivite masası en çok oynadıkları oğlumun. İçlerinden en çok aktivite masasını tavsiye ederim. Masalcı tırtılın müziklerini çok seviyor ve sayfalarını kendi çeviriyor.Arkadaşlar Merhaba, herkes iyidir umarım, malum Aralık iş yoğunluğundan bakamıyorum bir süredir, hem iş hem evde misafir derken sadece kısa kısa okuyorum, bu aralar yoğunluk di boyu :) bu arada atlamış olabilirim ancak son aldığınız oyuncaklar nelerdir yaben bu oyuncak işinde çok zorlanıyorum, yürüteç almak istiyorum kafam karışıyor vs vs, dün farkettim bebiş kendi oyuncağını kendi yapıyor damla kutusunuz almış çıngırak gibi sallıyor :) şimdi bana yardım edin lütfen sizler ne aldınız ? nerden aldınız? masalcı tırtıl gibi şeyler gördüm alalım mı? eğitici olarak ne alayım vs vs aklımda bin türlü soru var
Aynen bende son iki adetim de kanamam çok fazla oldu şuanda da adetim .. 5/6 gündür bi kaşıntı başladı adet öncesinde adet bitsin dedim ama artık dayanamıyorum bugün 4.30 da randevu var .. Bunuda soracam.. Dönünce yazarım sonucunu ..Kizlar 3 aydir cok duzenli adet goruyorum ama cok fazla eskiden boyle olmazdi. Lohusalikta kullanmak icin aldigim dependleri kullaniyorum. Sezaryanla dogum yaptim. Aranizda miktari boyle artan var mi? Doktora gidicem ama regl donemindeyken mi gitmeliyim bitince mi?
Yaaaa çok teşekkür ederimmm, biraz daha detay istiyorum mesela aktivite masası Nasıl ? Marka veya resimmmm nolurrr, kitabı çok seviyor ama normal kitap var , masalcı tırtılı alayım ozaman , birde dokunarak öğrenilen varmış ona bakayımMerhaba oyuncak delisi bir insan olarak hemen cevap vereyim :) Fisher price masalcı tırtıl,neşeli böcekler ve aktivite masası en çok oynadıkları oğlumun. İçlerinden en çok aktivite masasını tavsiye ederim. Masalcı tırtılın müziklerini çok seviyor ve sayfalarını kendi çeviriyor.
Ya bende tam tersi oldu , doğumdan önce 7 gün dolu dolu olurdu, şimdi 3 gün az az oluyor 4. Gün bitiyorAynen bende son iki adetim de kanamam çok fazla oldu şuanda da adetim .. 5/6 gündür bi kaşıntı başladı adet öncesinde adet bitsin dedim ama artık dayanamıyorum bugün 4.30 da randevu var .. Bunuda soracam.. Dönünce yazarım sonucunu ..
Ben hala adet olmadım tam 9 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı ama içim hiç rahat değil emzirirken bu kadar gecikme normalmi bi sorabilirmisin Can'ım ya ne yapmalıyımAynen bende son iki adetim de kanamam çok fazla oldu şuanda da adetim .. 5/6 gündür bi kaşıntı başladı adet öncesinde adet bitsin dedim ama artık dayanamıyorum bugün 4.30 da randevu var .. Bunuda soracam.. Dönünce yazarım sonucunu ..
öyle olsaydı bu bi sınav olmazdı bugünümüze cok şükür cnm ya. iyi dileklerin için tesekkür ederim. yanıklı bebek ne oldu cnm umarım iyidirCok gecmis olsun. Bir gecseydi su alerji durumu. Keske onceden nelerin alerji yaptigi bilinebilse.
ben de 44 günde bir oluyorum 22 aralık üçüncü adetimHer ay gecikiyo canım.en az 2 hafta gecikiyo.nerdeyse 2 ayda bir olcam.
ben korktum izleyemedim ben bi ısırmaya bile acıyorumKIZLAR KAYSERİLİ ÜVEY ANNE HABERİNİ YENİ İZLEDİM DONDUM KALDIM ELİM AYAĞIM TİTRİYOREY CANİ KADIN ÖLMEK İÇİN İNLE YALVAR AMA ÖLME İNŞALLAHHHHH
bitmeden gitsen daha iyi özellikle ilk 3 günKizlar 3 aydir cok duzenli adet goruyorum ama cok fazla eskiden boyle olmazdi. Lohusalikta kullanmak icin aldigim dependleri kullaniyorum. Sezaryanla dogum yaptim. Aranizda miktari boyle artan var mi? Doktora gidicem ama regl donemindeyken mi gitmeliyim bitince mi?
Iyiymis canim cok sukur iyiye gidiyor.öyle olsaydı bu bi sınav olmazdı bugünümüze cok şükür cnm ya. iyi dileklerin için tesekkür ederim. yanıklı bebek ne oldu cnm umarım iyidir
Ben 4 aydan sonra olmaya başlamıştım.benim üçten fazla ama aralıklar ayniymis.ben de 44 günde bir oluyorum 22 aralık üçüncü adetim
Ben alti bucuk aylikken olmaya basladim cnm haliyle daha 3 bu :)Ben 4 aydan sonra olmaya başlamıştım.benim üçten fazla ama aralıklar ayniymis.
tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederBir buçuk aylık gebeyim kızlar
Hayirli olsun diyelim :) eee artik kardes kardes buyuycekler kizin cok sansli :) senin için biraz zor olacak orasi ayri tabi. Ikisinin arasi bi bucuk yas oluyo galiba. Kismetse dogum ne zamanBir buçuk aylık gebeyim kızlar
Hayirlisi olsun cnm...Bir buçuk aylık gebeyim kızlar
Tebrik ederim,Allah tamamina erdirsin.Aslinda bende dusunuyorum fazla beklemeden.Daha hic adet olmadim,adet olmadan hamile kalinmaz diye biliyorum,nasil olacak anlamadim bendeBir buçuk aylık gebeyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?