2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Anneler merhaba, bebeginize bu ay kan tahlili yaptirin dediler saglik ocagindan. Siz yaptirdiniz mi baska yaptirilmasi gereken bi sey var mi bilgi verir misiniz?

Biz demiri biraktik ama kullanmaya ilk basladigimizda az ile baslamistik alistikca arttirmistik. Kizim cok sevmeye baslamisti siseyi gorunce dilini cikartip bekliyordu

Aksam 20.30 gibi uyuyor sabah 06.00 da uyaniyor.Şansliysam her 2 saatte bir kalkiyor

Z
Zor canim biliyorum bu cinsleri bende.Bundan once oturdugumuz apartmanda ust kattakiler oyleydi.Saygisiz,dusuncesiz insanlardi...

bizde kullanmaya başladık 2ay bir ölçek,ferritin 8 çıktı bizim sizin değerleriniz kaçtı

Bir kaç gündür çok Can'ım sıkılıyor,adetim gecikti hemde 8 gün çok korkuyorum test yapmaya.geçen ayda 4 gün geçmişti onun için bu ay fazla endişelenmedim önceleri ama 8 günde biraz fazla oldu.oğlum daha çok küçük inşaallah hamile değilimdir.oğlumda tedavi görmüştüm öyle olmuştu.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda.yarın test yapacam çok tırsıyorum

Bebeklerinizin uyku düzeni oluştu mu ?
Bende son zamanlarda kara kara bunu dusunuyorum. 3. Ayinda 7 saat falan uyudugunu gordum. 3 ay bitti sonrasinda bir daha uzun uyku gormedim. Gecede 5- 10 kez uyaniyor bizimki. Hele bir de baska sikintisi varsa gaz dis gibi satte 4-5kez uyaniyor. Ustelik uyandiginda yattigi yerde aglamiyor. Direk ayaklaniyor.ayaga kalkiyor.geri yatirip pispisliyorum uyumuyor. Emziriyorum oyle uyuyor. Uyuduktan yarim saat sinra bir uyanma aliskanligi var zaten.emiyor tekrar uyuyor. Ben ne yapicam bilmiyorum. Aylardir dis gaz dedik ama surekli oluyor bitmiyor uyanmalar.

Vallahi cok zor bir durum. Bu kaygiyi dogumdan 3 ay sonra yasadim.nefesim kesiliyodu ne yaparim diye. 2 yil boyunca korunmadigimiz icin korunmak aklima gelmedi dogumdan sonra. Neyseki bisey olmadi sukurler olsun.

Aynen benimkide öyle Can'ım ya

Vallahi cok zor bir durum. Bu kaygiyi dogumdan 3 ay sonra yasadim.nefesim kesiliyodu ne yaparim diye. 2 yil boyunca korunmadigimiz icin korunmak aklima gelmedi dogumdan sonra. Neyseki bisey olmadi sukurler olsun.
Kaç gün gecikmiştin sen şimdi Nasıl korunuyorsunuz çok özel oldu ama

Uyku neydi? Uyku düzeni neydi???

Biz gece 3 den once uyumuyoruz. Gecen sabah ezanindan sonra yattik ben artik herseyi cidlft gormeye baslamistim...

Benimde cok gecikiyo endişelenmektedir çok normal.test yap için rahatlasin.

Haber ver yarın bize de Can'ım. 8 gün yine iyi durmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…