- 9 Aralık 2015
- 627
- 1.024
- 113
Biz demiri biraktik ama kullanmaya ilk basladigimizda az ile baslamistik alistikca arttirmistik. Kizim cok sevmeye baslamisti siseyi gorunce dilini cikartip bekliyorduKizlar tahlilinde demir eksikligi cikan bebislere hangi surubu kac olcek veriyorsunuz.Bize dr ferro sanol yazmis gunde iki olce demis ama bana cok fazla geldi alti ay kullansin dedi aldim ama bir olcek verdim bugun zaten huzursuz birde dokunur diye endiselendim demir ilaclari zaten agir...
Aksam 20.30 gibi uyuyor sabah 06.00 da uyaniyor.Şansliysam her 2 saatte bir kalkiyoroluşan düzenimiz bozuldu malesef önceden en geç 8 de uyuyan bebe artık en erken 23:30 da geçen gece 1 e geliyoduçocuğun uykusu var uyumamakta direniyor işin kötüsü sabahta uyanmak bilmiyor çalışıyorum en geç 7,30 uyanması gerekiyor üstü değişecek karnı doyacak hazırlık ve 8 de evden çıkmamız gerekiyor ama uyanmıyor genelde uyur şekilde sarıp sarmalayıp götürüyorum anne anneye
Burada ocakta toplu yapacaklarmis.Herhalde asilar bozulmasin diye oyle yapiyorlar bilmiyorum..yarın kızamık aşımız var
Biz kan sayimiyla beraber tsh, kan grubu ve idrar tahlili de yaptirdik. Dogumda kan grubu yapilmisti ama yanlis olabiliyormusAnneler merhaba, bebeginize bu ay kan tahlili yaptirin dediler saglik ocagindan. Siz yaptirdiniz mi baska yaptirilmasi gereken bi sey var mi bilgi verir misiniz?
Zor canim biliyorum bu cinsleri bende.Bundan once oturdugumuz apartmanda ust kattakiler oyleydi.Saygisiz,dusuncesiz insanlardi...Çok sinirliyimüst kattaki komşu Dicem ama o sıfatı bile hak eden biri değil ne Zamandır ses gürültü vardı dün evde naptıysa yine patır patır etmeye başladı tabi yaren uykusundan uyandı kandil diye bişi Demeyim çıkmayım dedim şimdi yine tak tak sese başladı tam da yaren İ uyutmaya başladım dayanamadım çıktım yaren İ battaniyeye sardım dedim napıyorsunuz ceviz fındık mı kırıyorsunuz yine ( sanki müstakil evde yaşıyor) dedim yok çivi çakıyordum ..Bebek için 11 i bekledim demez mi ya siz bunu ilk kez yapmıyorsunuz dün de çok ses vardı evdeki eşyaların yerini değişmiş işte başladı ben evde parmak ucunda mı yaşıcam Bebek için 11 de yapıyorum gündüz herşeyi yAparm dedim tamam gece ve akşam yaptıklarınız ne dedim o bi kere oldu dedi hayır dedim yazdan beri oldu .. Sonra sinirli biriyim diyerek sesini yükseltmeye başladı dedim sesinizi yükselterek haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz dedim .. Ya siz çıkın ya ben dedi orda siz çıkın diye niye demedim ki .. Yöneticinin karısı geldi o da bana hak verince dellendi..tamam 5 dk lık işim var onu yapayım artık yapmam dedi en son ..
bizde kullanmaya başladık 2ay bir ölçek,ferritin 8 çıktı bizim sizin değerleriniz kaçtıKizlar tahlilinde demir eksikligi cikan bebislere hangi surubu kac olcek veriyorsunuz.Bize dr ferro sanol yazmis gunde iki olce demis ama bana cok fazla geldi alti ay kullansin dedi aldim ama bir olcek verdim bugun zaten huzursuz birde dokunur diye endiselendim demir ilaclari zaten agir...
Biz kan sayimiyla beraber tsh, kan grubu ve idrar tahlili de yaptirdik. Dogumda kan grubu yapilmisti ama yanlis olabiliyormus
Bizimse Aşılarımız ocak ayında yapılacakBurada ocakta toplu yapacaklarmis.Herhalde asilar bozulmasin diye oyle yapiyorlar bilmiyorum..
Bende son zamanlarda kara kara bunu dusunuyorum. 3. Ayinda 7 saat falan uyudugunu gordum. 3 ay bitti sonrasinda bir daha uzun uyku gormedim. Gecede 5- 10 kez uyaniyor bizimki. Hele bir de baska sikintisi varsa gaz dis gibi satte 4-5kez uyaniyor. Ustelik uyandiginda yattigi yerde aglamiyor. Direk ayaklaniyor.ayaga kalkiyor.geri yatirip pispisliyorum uyumuyor. Emziriyorum oyle uyuyor. Uyuduktan yarim saat sinra bir uyanma aliskanligi var zaten.emiyor tekrar uyuyor. Ben ne yapicam bilmiyorum. Aylardir dis gaz dedik ama surekli oluyor bitmiyor uyanmalar.Bebeklerinizin uyku düzeni oluştu mu ?
Vallahi cok zor bir durum. Bu kaygiyi dogumdan 3 ay sonra yasadim.nefesim kesiliyodu ne yaparim diye. 2 yil boyunca korunmadigimiz icin korunmak aklima gelmedi dogumdan sonra. Neyseki bisey olmadi sukurler olsun.Bir kaç gündür çok Can'ım sıkılıyor,adetim gecikti hemde 8 gün çok korkuyorum test yapmaya.geçen ayda 4 gün geçmişti onun için bu ay fazla endişelenmedim önceleri ama 8 günde biraz fazla oldu.oğlum daha çok küçük inşaallah hamile değilimdir.oğlumda tedavi görmüştüm öyle olmuştu.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda.yarın test yapacam çok tırsıyorum
Aynen benimkide öyle Can'ım yaBende son zamanlarda kara kara bunu dusunuyorum. 3. Ayinda 7 saat falan uyudugunu gordum. 3 ay bitti sonrasinda bir daha uzun uyku gormedim. Gecede 5- 10 kez uyaniyor bizimki. Hele bir de baska sikintisi varsa gaz dis gibi satte 4-5kez uyaniyor. Ustelik uyandiginda yattigi yerde aglamiyor. Direk ayaklaniyor.ayaga kalkiyor.geri yatirip pispisliyorum uyumuyor. Emziriyorum oyle uyuyor. Uyuduktan yarim saat sinra bir uyanma aliskanligi var zaten.emiyor tekrar uyuyor. Ben ne yapicam bilmiyorum. Aylardir dis gaz dedik ama surekli oluyor bitmiyor uyanmalar.
Kaç gün gecikmiştin sen şimdi Nasıl korunuyorsunuz çok özel oldu amaVallahi cok zor bir durum. Bu kaygiyi dogumdan 3 ay sonra yasadim.nefesim kesiliyodu ne yaparim diye. 2 yil boyunca korunmadigimiz icin korunmak aklima gelmedi dogumdan sonra. Neyseki bisey olmadi sukurler olsun.
Benimde cok gecikiyo endişelenmektedir çok normal.test yap için rahatlasin.Bir kaç gündür çok Can'ım sıkılıyor,adetim gecikti hemde 8 gün çok korkuyorum test yapmaya.geçen ayda 4 gün geçmişti onun için bu ay fazla endişelenmedim önceleri ama 8 günde biraz fazla oldu.oğlum daha çok küçük inşaallah hamile değilimdir.oğlumda tedavi görmüştüm öyle olmuştu.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda.yarın test yapacam çok tırsıyorum
Bunu Nasıl yaptın çok güzel olmuş Elif. Her tarafta Attila
Haber ver yarın bize de Can'ım. 8 gün yine iyi durmuşsun.Bir kaç gündür çok Can'ım sıkılıyor,adetim gecikti hemde 8 gün çok korkuyorum test yapmaya.geçen ayda 4 gün geçmişti onun için bu ay fazla endişelenmedim önceleri ama 8 günde biraz fazla oldu.oğlum daha çok küçük inşaallah hamile değilimdir.oğlumda tedavi görmüştüm öyle olmuştu.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda.yarın test yapacam çok tırsıyorum
Her ay mı geç oluyorsun Can'ım en fazla kaç günBenimde cok gecikiyo endişelenmektedir çok normal.test yap için rahatlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?