• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Biz güne biraz zor basladik. Babamiz ise gidecek diye patates kizartacaktik kerem durmuyordu ne dograrsam istiyo cig patates verdim eline. Onceden hafif kizartmisti dudak cevresini simdi dsi var diye baya bi koparmis sonuc olarak once hafif kizariklar vardi sofradayken baktim boynu iyice kizarmis neyse azalir dedik once onemsemedik sonra baktik kucuk kabarcıklar basladi ve tabi kabarcıklar balon olmaya başladı alel acele ciktik evden allahtan sekizde hastane otobüsü var gittik cocugun boynu yüzü gözü sisti kulaklari bile kipkirmizi olup sisti gittik direk kirmizi alana aldilar igne vuruldu vucudu bile kizarmis pantolonunu cikarinca gördüm. Bogazina da bakti doktor icten de biraz sismeye baslamis oksijen de aldik mecburen ben burda kiloyu dert etmis arkadaslarima yine diyorum ama son kez diyorum KIZLAR HERŞEYIN BAŞI SAĞLIK. Ha ben yavrumu saglikli kabul ediyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin neler neler var kalbi delik olan kolu bacagi olmayan ne bileyim turlu dertler var bu bizim nazar boncugumuz. Cok şükür rabbim korudu yavrumu bogulmadan kurtardi . Allah hepinizin bebeklerine saglik sihhat versin emin olun bu daha üzücü bir durum. Sadece takinti yapiyorsunuz. Bunu size karismak icin demiyorum sadece bos yere evgam yapip da dert sahibi olmayın yavrularinizi da yormayin mutlu olu diye diyorum yoksa üstüme vazife degil bi daha da demiycem sagligin onemli oldugunu hatirlayip sukredin istedim. Hepinize iyi akşamlar
cnmm yaaa çok geçmiş olsunnn okurken çok kötü oldumm RABBİM korusunnnn çok haklısın her şeyin başı sağlık

KIZLARR DÜN MİNİĞE ENERJİ DEPOSU YAPTIM :) KİVİYİ RENDELEDİM CEVİZİ EZDİM BİRAZ MANDALİNA SUYU SIKTIM 1 TATLI KAŞIĞI PEKMEZ KOYDUM Bİ TANEDE CİCİ BEBE BİSKÜVİSİ KOYDUM KARIŞTIRDIM VE MİNOŞ BAYILDI YARIM KASE YEDİ DAHA OLSA YİYECEKTİ :):)

Herkese merhaba.Butun bebisler iyidir umarim.Sehir degistirdik bizde.Sizden uzak kaldim.Dayanamadim yurutec aldim.Oh ya arada bir iyi oluyor vallayurutecle at kosturuyor artik.Birde cenesi cok dustu.Gel gel ve anlamadigim daha bir suru sey soyluyor.
Hayatım ben 7 ay bittikten sonra aldım ve 2,5 aydır biniyor ama 10 gun sonra kaldıracaz

Endışelenmekte tabı haklısın canımızın içi onlar bızım, masum muhtac. Annesı aglama cocuklar annelerının uzgun olmasından dusundugumuzden cok daha fazla etkılenırler, sen guclu ol ki oda guclu olsun, korkup panıklemesın,

cnmm yaaa çok geçmiş olsunnn okurken çok kötü oldumm RABBİM korusunnnn çok haklısın her şeyin başı sağlık

geçmiş olsun kereme Allah hepsine sağlık versin...

Cok sagolun kizlar Teşekkürler rabbim kimseye yasatmasin

Bebeklerinizin uyku düzeni oluştu mu ?
oluşan düzenimiz bozuldu malesef önceden en geç 8 de uyuyan bebe artık en erken 23:30 da geçen gece 1 e geliyodu :KK57: çocuğun uykusu var uyumamakta direniyor :KK43: işin kötüsü sabahta uyanmak bilmiyor çalışıyorum en geç 7,30 uyanması gerekiyor üstü değişecek karnı doyacak hazırlık ve 8 de evden çıkmamız gerekiyor ama uyanmıyor genelde uyur şekilde sarıp sarmalayıp götürüyorum anne anneye :KK42:

Çok sinirliyimüst kattaki komşu Dicem ama o sıfatı bile hak eden biri değil ne Zamandır ses gürültü vardı dün evde naptıysa yine patır patır etmeye başladı tabi yaren uykusundan uyandı kandil diye bişi Demeyim çıkmayım dedim şimdi yine tak tak sese başladı tam da yaren İ uyutmaya başladım dayanamadım çıktım yaren İ battaniyeye sardım dedim napıyorsunuz ceviz fındık mı kırıyorsunuz yine ( sanki müstakil evde yaşıyor) dedim yok çivi çakıyordum ..Bebek için 11 i bekledim demez mi ya siz bunu ilk kez yapmıyorsunuz dün de çok ses vardı evdeki eşyaların yerini değişmiş işte başladı ben evde parmak ucunda mı yaşıcam Bebek için 11 de yapıyorum gündüz herşeyi yAparm dedim tamam gece ve akşam yaptıklarınız ne dedim o bi kere oldu dedi hayır dedim yazdan beri oldu .. Sonra sinirli biriyim diyerek sesini yükseltmeye başladı dedim sesinizi yükselterek haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz dedim .. Ya siz çıkın ya ben dedi orda siz çıkın diye niye demedim ki .. Yöneticinin karısı geldi o da bana hak verince dellendi..tamam 5 dk lık işim var onu yapayım artık yapmam dedi en son ..

Back