- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
MaalesefBebeklerinizin uyku düzeni oluştu mu ?
yok aşı kartında yazıyo normalde bugündü bizim ama bugün hemşirenin köy günüymüş salak arayıp söylemiyor annem dün gitmiş sormuş perşembe gelin yarın ben yokum demiş sormasak bugün boşa gidicektikSaglik ocagi aradimi seni asi icin ,kan tahlili yaptirdinizmi
O durum bizde de var. Üst katımızda öğrenci kızlar oturuyor, herhalde çok temizler sürekli elektrikli süpürge açık. En son gece 12de çalıştırdılar. Eşim çıktı baya tartışma oldu şimdi akşam 9 dan sonra açmıyorlar. Buna da razıyız napalım. Ama çocuğu uyutmaya çalışırken ses olunca insanın siniri tepesine çıkıveriyorÇok sinirliyimüst kattaki komşu Dicem ama o sıfatı bile hak eden biri değil ne Zamandır ses gürültü vardı dün evde naptıysa yine patır patır etmeye başladı tabi yaren uykusundan uyandı kandil diye bişi Demeyim çıkmayım dedim şimdi yine tak tak sese başladı tam da yaren İ uyutmaya başladım dayanamadım çıktım yaren İ battaniyeye sardım dedim napıyorsunuz ceviz fındık mı kırıyorsunuz yine ( sanki müstakil evde yaşıyor) dedim yok çivi çakıyordum ..Bebek için 11 i bekledim demez mi ya siz bunu ilk kez yapmıyorsunuz dün de çok ses vardı evdeki eşyaların yerini değişmiş işte başladı ben evde parmak ucunda mı yaşıcam Bebek için 11 de yapıyorum gündüz herşeyi yAparm dedim tamam gece ve akşam yaptıklarınız ne dedim o bi kere oldu dedi hayır dedim yazdan beri oldu .. Sonra sinirli biriyim diyerek sesini yükseltmeye başladı dedim sesinizi yükselterek haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz dedim .. Ya siz çıkın ya ben dedi orda siz çıkın diye niye demedim ki .. Yöneticinin karısı geldi o da bana hak verince dellendi..tamam 5 dk lık işim var onu yapayım artık yapmam dedi en son ..
Selam canim. Gecmis olsun aferin kuzucuga annesini uzmedi asida. Bizimki koldan yapildi Miray agladi ama cabuk gecti. Bak olcum sormussun yine dusunecen bu kiz niye boyle sana bu soruyu yasakliyorum :)) saka kiz saka ama bosveeer karsilastirma. Ben okulda boy siralamasinda sonran ikinciydim :))Biz olduk 16 snda bacaktan şükür sıkıntı çıkmadı yapılırken de sonrasında da inş sizinde olmaz ..
9. Ay ölçümleriniz nasıldı ?
nasıl yani Türk vatandaşı değil misin? Anlayamadım konuyu Can'ım kusura bakma. Acaba bişe mi kaçırdım diye düşündümSelam kizlar. Dun hayirli isim vardi hic bakamadim. Vatanlaslik basvurusunda bulunmustum dun komisyon karsisina ciktik. Turlu senaryolar urettik ne soracaklatina dair hic biri tutmadi :) Miray da yanimdaydi annesine destek verdi elimdeki oyuncagi dusurdu onu yerden alirken bi baktim adam tamam tesekkur ederiz diyor beni gonderiyor :) istiklal marsini da ezberletmisti esim :))
bizimde yarın mızmız iki üç gün bizi beklerbizimde yarınn
Bizim hemsire yasinda yapilacak dedi ama atlandimi diye takildim yarin arayip soracagim farkli farkli olur mu ya asi duzeni neyse odur anlayamiyorum bazen...Biz olduk 16 snda bacaktan şükür sıkıntı çıkmadı yapılırken de sonrasında da inş sizinde olmaz ..
9. Ay ölçümleriniz nasıldı ?
He yok ben yabanci gelinimnasıl yani Türk vatandaşı değil misin? Anlayamadım konuyu Can'ım kusura bakma. Acaba bişe mi kaçırdım diye düşündüm
Olustu olustu gece yarisindan once uyumaz gece her saat basi kalkip emer emmeden uyumaz sabah sekizde kurulu saat gibikalkar gunduzleri ayaginda ne kadar sallarsan o kadar uyur birakirsan uyanir ama cok sukur duzenliBebeklerinizin uyku düzeni oluştu mu ?
İki gecedir benim oglumda anlattığına gibi...ayağımda salliyorum uyuyor bırakıyorum uyanıyor...ne oluyor anlamış degililim...uyku düzene gireceğine bozuluyor yaaOlustu olustu gece yarisindan once uyumaz gece her saat basi kalkip emer emmeden uyumaz sabah sekizde kurulu saat gibikalkar gunduzleri ayaginda ne kadar sallarsan o kadar uyur birakirsan uyanir ama cok sukur duzenli
Ahh ahhh bizdede ayni sorun...aksam aksam nedir bu temizlik olayı yaa.O durum bizde de var. Üst katımızda öğrenci kızlar oturuyor, herhalde çok temizler sürekli elektrikli süpürge açık. En son gece 12de çalıştırdılar. Eşim çıktı baya tartışma oldu şimdi akşam 9 dan sonra açmıyorlar. Buna da razıyız napalım. Ama çocuğu uyutmaya çalışırken ses olunca insanın siniri tepesine çıkıveriyor
Bizim hemsire yasinda yapilacak dedi ama atlandimi diye takildim yarin arayip soracagim farkli farkli olur mu ya asi duzeni neyse odur anlayamiyorum bazen...
aynı benim kızımı anlattın Can'ım önceden cok düzenli uyurken şimdi 11-12 zor uyutuyorum buda beni cok yoruyor hiç kendime ait bir zamanım kalmadıoluşan düzenimiz bozuldu malesef önceden en geç 8 de uyuyan bebe artık en erken 23:30 da geçen gece 1 e geliyoduçocuğun uykusu var uyumamakta direniyor işin kötüsü sabahta uyanmak bilmiyor çalışıyorum en geç 7,30 uyanması gerekiyor üstü değişecek karnı doyacak hazırlık ve 8 de evden çıkmamız gerekiyor ama uyanmıyor genelde uyur şekilde sarıp sarmalayıp götürüyorum anne anneye
Komsu sıkıntısı bizde de var üst katımda iki yaslı çift var Asya kökenli ama hergün ve gece Ada'm Nasıl bu kadar ses çıkarır aklım almıyor özellikle gece eşi çalışıyor geceleri temizlik sesi olsa iyi bağırma sesleri yerlere birşey atıyor bir hapşırıyor Begüm ü uyuturken çocuk uyanıyor kaç kere vurdum yukarı tavana ama aynıÇok sinirliyimüst kattaki komşu Dicem ama o sıfatı bile hak eden biri değil ne Zamandır ses gürültü vardı dün evde naptıysa yine patır patır etmeye başladı tabi yaren uykusundan uyandı kandil diye bişi Demeyim çıkmayım dedim şimdi yine tak tak sese başladı tam da yaren İ uyutmaya başladım dayanamadım çıktım yaren İ battaniyeye sardım dedim napıyorsunuz ceviz fındık mı kırıyorsunuz yine ( sanki müstakil evde yaşıyor) dedim yok çivi çakıyordum ..Bebek için 11 i bekledim demez mi ya siz bunu ilk kez yapmıyorsunuz dün de çok ses vardı evdeki eşyaların yerini değişmiş işte başladı ben evde parmak ucunda mı yaşıcam Bebek için 11 de yapıyorum gündüz herşeyi yAparm dedim tamam gece ve akşam yaptıklarınız ne dedim o bi kere oldu dedi hayır dedim yazdan beri oldu .. Sonra sinirli biriyim diyerek sesini yükseltmeye başladı dedim sesinizi yükselterek haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz dedim .. Ya siz çıkın ya ben dedi orda siz çıkın diye niye demedim ki .. Yöneticinin karısı geldi o da bana hak verince dellendi..tamam 5 dk lık işim var onu yapayım artık yapmam dedi en son ..
Aynen olanda gittiMaalesef
Hayırlı olsun Can'ım :)Selam kizlar. Dun hayirli isim vardi hic bakamadim. Vatanlaslik basvurusunda bulunmustum dun komisyon karsisina ciktik. Turlu senaryolar urettik ne soracaklatina dair hic biri tutmadi :) Miray da yanimdaydi annesine destek verdi elimdeki oyuncagi dusurdu onu yerden alirken bi baktim adam tamam tesekkur ederiz diyor beni gonderiyor :) istiklal marsini da ezberletmisti esim :))
Ay kıyamam güldürdün beni :)) bizde aynıyız Can'ım yanlız değilsinOlustu olustu gece yarisindan once uyumaz gece her saat basi kalkip emer emmeden uyumaz sabah sekizde kurulu saat gibikalkar gunduzleri ayaginda ne kadar sallarsan o kadar uyur birakirsan uyanir ama cok sukur duzenli
Hmm adını Türk ismi hatırladım da. Ondan şaşırdım kusura bakmaHe yok ben yabanci gelinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?