2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Saglik ocagi aradimi seni asi icin ,kan tahlili yaptirdinizmi
yok aşı kartında yazıyo normalde bugündü bizim ama bugün hemşirenin köy günüymüş salak arayıp söylemiyor annem dün gitmiş sormuş perşembe gelin yarın ben yokum demiş sormasak bugün boşa gidicektik kan tahlili yaptırdım kendim sağlık ocağı hiç yaptır falan demedi, bizim hemşire biraz sorumsuz malesef

O durum bizde de var. Üst katımızda öğrenci kızlar oturuyor, herhalde çok temizler sürekli elektrikli süpürge açık. En son gece 12de çalıştırdılar. Eşim çıktı baya tartışma oldu şimdi akşam 9 dan sonra açmıyorlar. Buna da razıyız napalım. Ama çocuğu uyutmaya çalışırken ses olunca insanın siniri tepesine çıkıveriyor

Biz olduk 16 snda bacaktan şükür sıkıntı çıkmadı yapılırken de sonrasında da inş sizinde olmaz ..
9. Ay ölçümleriniz nasıldı ?
Selam canim. Gecmis olsun aferin kuzucuga annesini uzmedi asida. Bizimki koldan yapildi Miray agladi ama cabuk gecti. Bak olcum sormussun yine dusunecen bu kiz niye boyle sana bu soruyu yasakliyorum :)) saka kiz saka ama bosveeer karsilastirma. Ben okulda boy siralamasinda sonran ikinciydim :))

Selam kizlar. Dun hayirli isim vardi hic bakamadim. Vatanlaslik basvurusunda bulunmustum dun komisyon karsisina ciktik. Turlu senaryolar urettik ne soracaklatina dair hic biri tutmadi :) Miray da yanimdaydi annesine destek verdi elimdeki oyuncagi dusurdu onu yerden alirken bi baktim adam tamam tesekkur ederiz diyor beni gonderiyor :) istiklal marsini da ezberletmisti esim :))

nasıl yani Türk vatandaşı değil misin? Anlayamadım konuyu Can'ım kusura bakma. Acaba bişe mi kaçırdım diye düşündüm

Biz olduk 16 snda bacaktan şükür sıkıntı çıkmadı yapılırken de sonrasında da inş sizinde olmaz ..
9. Ay ölçümleriniz nasıldı ?
Bizim hemsire yasinda yapilacak dedi ama atlandimi diye takildim yarin arayip soracagim farkli farkli olur mu ya asi duzeni neyse odur anlayamiyorum bazen...

Olustu olustu gece yarisindan once uyumaz gece her saat basi kalkip emer emmeden uyumaz sabah sekizde kurulu saat gibikalkar gunduzleri ayaginda ne kadar sallarsan o kadar uyur birakirsan uyanir ama cok sukur duzenli
İki gecedir benim oglumda anlattığına gibi...ayağımda salliyorum uyuyor bırakıyorum uyanıyor...ne oluyor anlamış degililim...uyku düzene gireceğine bozuluyor yaa

Ahh ahhh bizdede ayni sorun...aksam aksam nedir bu temizlik olayı yaa.

Bizim hemsire yasinda yapilacak dedi ama atlandimi diye takildim yarin arayip soracagim farkli farkli olur mu ya asi duzeni neyse odur anlayamiyorum bazen...

Merhaba canim bizim aile hekimide 1.yasinda yapilacak asisi dedi 9.ayda sadece izlem yapti. Her yerde erken yapilmiyor asi

Aynı
aynı benim kızımı anlattın Can'ım önceden cok düzenli uyurken şimdi 11-12 zor uyutuyorum buda beni cok yoruyor hiç kendime ait bir zamanım kalmadı

Komsu sıkıntısı bizde de var üst katımda iki yaslı çift var Asya kökenli ama hergün ve gece Ada'm Nasıl bu kadar ses çıkarır aklım almıyor özellikle gece eşi çalışıyor geceleri temizlik sesi olsa iyi bağırma sesleri yerlere birşey atıyor bir hapşırıyor Begüm ü uyuturken çocuk uyanıyor kaç kere vurdum yukarı tavana ama aynı

Hayırlı olsun Can'ım :)

Olustu olustu gece yarisindan once uyumaz gece her saat basi kalkip emer emmeden uyumaz sabah sekizde kurulu saat gibikalkar gunduzleri ayaginda ne kadar sallarsan o kadar uyur birakirsan uyanir ama cok sukur duzenli
Ay kıyamam güldürdün beni :)) bizde aynıyız Can'ım yanlız değilsin

Kizlar tahlilinde demir eksikligi cikan bebislere hangi surubu kac olcek veriyorsunuz.Bize dr ferro sanol yazmis gunde iki olce demis ama bana cok fazla geldi alti ay kullansin dedi aldim ama bir olcek verdim bugun zaten huzursuz birde dokunur diye endiselendim demir ilaclari zaten agir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…