- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Insallah cnm benim de dilegim o bakalim hayirlisi. Insallah ayni seyi bi dah yasamam kolay degil dusun gözünün önünde cocugunun bogazi sisiyo nefes almasi zorlasiyo ama cok şükür gec kalmadikCok cok gecmis olsun kereme, Allah korumus. Insallah en isa zamanda butun alerjileri gecer. Seninde dedigin gibi her seyin basi saglik
çok çok gecmis olsunBiz güne biraz zor basladik. Babamiz ise gidecek diye patates kizartacaktik kerem durmuyordu ne dograrsam istiyo cig patates verdim eline. Onceden hafif kizartmisti dudak cevresini simdi dsi var diye baya bi koparmis sonuc olarak once hafif kizariklar vardi sofradayken baktim boynu iyice kizarmis neyse azalir dedik once onemsemedik sonra baktik kucuk kabarcıklar basladi ve tabi kabarcıklar balon olmaya başladı alel acele ciktik evden allahtan sekizde hastane otobüsü var gittik cocugun boynu yüzü gözü sisti kulaklari bile kipkirmizi olup sisti gittik direk kirmizi alana aldilar igne vuruldu vucudu bile kizarmis pantolonunu cikarinca gördüm. Bogazina da bakti doktor icten de biraz sismeye baslamis oksijen de aldik mecburen ben burda kiloyu dert etmis arkadaslarima yine diyorum ama son kez diyorum KIZLAR HERŞEYIN BAŞI SAĞLIK. Ha ben yavrumu saglikli kabul ediyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin neler neler var kalbi delik olan kolu bacagi olmayan ne bileyim turlu dertler var bu bizim nazar boncugumuz. Cok şükür rabbim korudu yavrumu bogulmadan kurtardi . Allah hepinizin bebeklerine saglik sihhat versin emin olun bu daha üzücü bir durum. Sadece takinti yapiyorsunuz. Bunu size karismak icin demiyorum sadece bos yere evgam yapip da dert sahibi olmayın yavrularinizi da yormayin mutlu olu diye diyorum yoksa üstüme vazife degil bi daha da demiycem sagligin onemli oldugunu hatirlayip sukredin istedim. Hepinize iyi akşamlar
Gecmis olsun. Insallah bir sey olmaz.ben de yasadimgim icin cok korkmustim.tabi kizim daha cok korktubizde yataktan düşenler kervanına katıldık,offffffffff,iki saattir uyutmuyorum,işallah bişey olmaz,şimdilik bi sıkıntı da yok
Çok geçmiş olsun Can'ım üzüldüm inanki allah şifa versin.ayrıca çok haklısınBiz güne biraz zor basladik. Babamiz ise gidecek diye patates kizartacaktik kerem durmuyordu ne dograrsam istiyo cig patates verdim eline. Onceden hafif kizartmisti dudak cevresini simdi dsi var diye baya bi koparmis sonuc olarak once hafif kizariklar vardi sofradayken baktim boynu iyice kizarmis neyse azalir dedik once onemsemedik sonra baktik kucuk kabarcıklar basladi ve tabi kabarcıklar balon olmaya başladı alel acele ciktik evden allahtan sekizde hastane otobüsü var gittik cocugun boynu yüzü gözü sisti kulaklari bile kipkirmizi olup sisti gittik direk kirmizi alana aldilar igne vuruldu vucudu bile kizarmis pantolonunu cikarinca gördüm. Bogazina da bakti doktor icten de biraz sismeye baslamis oksijen de aldik mecburen ben burda kiloyu dert etmis arkadaslarima yine diyorum ama son kez diyorum KIZLAR HERŞEYIN BAŞI SAĞLIK. Ha ben yavrumu saglikli kabul ediyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin neler neler var kalbi delik olan kolu bacagi olmayan ne bileyim turlu dertler var bu bizim nazar boncugumuz. Cok şükür rabbim korudu yavrumu bogulmadan kurtardi . Allah hepinizin bebeklerine saglik sihhat versin emin olun bu daha üzücü bir durum. Sadece takinti yapiyorsunuz. Bunu size karismak icin demiyorum sadece bos yere evgam yapip da dert sahibi olmayın yavrularinizi da yormayin mutlu olu diye diyorum yoksa üstüme vazife degil bi daha da demiycem sagligin onemli oldugunu hatirlayip sukredin istedim. Hepinize iyi akşamlar
Cok gecmis olsun minik kereme acl sifalar diliyorum sana da Allah yardim etsin canim anne icin bebeginin o halini gormek cok zorBiz güne biraz zor basladik. Babamiz ise gidecek diye patates kizartacaktik kerem durmuyordu ne dograrsam istiyo cig patates verdim eline. Onceden hafif kizartmisti dudak cevresini simdi dsi var diye baya bi koparmis sonuc olarak once hafif kizariklar vardi sofradayken baktim boynu iyice kizarmis neyse azalir dedik once onemsemedik sonra baktik kucuk kabarcıklar basladi ve tabi kabarcıklar balon olmaya başladı alel acele ciktik evden allahtan sekizde hastane otobüsü var gittik cocugun boynu yüzü gözü sisti kulaklari bile kipkirmizi olup sisti gittik direk kirmizi alana aldilar igne vuruldu vucudu bile kizarmis pantolonunu cikarinca gördüm. Bogazina da bakti doktor icten de biraz sismeye baslamis oksijen de aldik mecburen ben burda kiloyu dert etmis arkadaslarima yine diyorum ama son kez diyorum KIZLAR HERŞEYIN BAŞI SAĞLIK. Ha ben yavrumu saglikli kabul ediyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin neler neler var kalbi delik olan kolu bacagi olmayan ne bileyim turlu dertler var bu bizim nazar boncugumuz. Cok şükür rabbim korudu yavrumu bogulmadan kurtardi . Allah hepinizin bebeklerine saglik sihhat versin emin olun bu daha üzücü bir durum. Sadece takinti yapiyorsunuz. Bunu size karismak icin demiyorum sadece bos yere evgam yapip da dert sahibi olmayın yavrularinizi da yormayin mutlu olu diye diyorum yoksa üstüme vazife degil bi daha da demiycem sagligin onemli oldugunu hatirlayip sukredin istedim. Hepinize iyi akşamlar
Elif, Alakasız yerden ileti oldu ama :) bu gece rüyamda Attila yı gördüm görmekle yetinmeyip emzirdim bile:) geçen günde bmbm ın kızı derin İ görmüştüm:) buradaki bebekler benim bilinç altıma işlemiş
Sagol cnm tesekkurlerçok çok gecmis olsun
Cok sagol cnm allah bi daha Yaşatmasin yetistirmek zor olabilir allah korusun. Doktor cok alerjik dedi muhtemelen ari alerjisi de vardir dedi en kötüsü oymus zaten. Insallah çocuklarımız rahat bi hayat gecirir kazasiz belasizÇok geçmiş olsun Can'ım üzüldüm inanki allah şifa versin.ayrıca çok haklısın
Cok sagol cnm gercekten zor ama onlar icin güçlü olmak sartCok gecmis olsun minik kereme acl sifalar diliyorum sana da Allah yardim etsin canim anne icin bebeginin o halini gormek cok zor
Basina @ koyunca uye adini yaziyorsun misalKızlar bu Niki etiketleyip Nasıl mesaj yazıyorsunuz ?
Elif, Alakasız yerden ileti oldu ama :) bu gece rüyamda Attila yı gördüm görmekle yetinmeyip emzirdim bile:) geçen günde bmbm ın kızı derin İ görmüştüm:) buradaki bebekler benim bilinç altıma işlemiş
Doydu :) yani öyle memeyi açtım aldı hemen ağzına zorlanmadı:)Ahahaha hatice hayirdir yaren yetmiyor galiba :))) emzirdin demek :)) nasil doydu mu bari oglum ahaha malum benim sut az.. :))
Bide ben fazla foto paylasiyorum galiba instagramda... gozunuze gozunhze soktugum yetmedi artik beyninize de islemis ahahaha
Deneme bir iki bir ikiCok sagol cnm gercekten zor ama onlar icin güçlü olmak sart
Annesinin attihi terlikten son anda kurtulan cocugun sevinci :)Deneme bir iki bir ikiKeremin annesi oldu :)
Keremın annesı gecsın gıtsın nsallah, allah beterınden korusun, gececek ınsallah, daha oncede demıştım bızım bır yakınımız kac kere komalık oldu cocuk, bogazı sısıp nefessız kalıyormuş, ama onlarınkı şimdı gectı sanırım bbışey duymadım baska, 5 yaşında fılan sanırım.
biz de hastaneye gittigimizde icten biraz sismeye baslamis dedi cnm cok zor ama inşallah gecfazxömürlük olursa diye korkuyorum hayati cok zor gecer o zaman
5 yil alerjiyle iyi dayanmislar. Ben yolda giderken biraz agladim kolay degil insan cok endiseleniyo
Endışelenmekte tabı haklısın canımızın içi onlar bızım, masum muhtac. Annesı aglama cocuklar annelerının uzgun olmasından dusundugumuzden cok daha fazla etkılenırler, sen guclu ol ki oda guclu olsun, korkup panıklemesın,biz de hastaneye gittigimizde icten biraz sismeye baslamis dedi cnm cok zor ama inşallah gecer ben ömürlük olursa diye korkuyorum hayati cok zor gecer o zaman
5 yil alerjiyle iyi dayanmislar. Ben yolda giderken biraz agladim kolay degil insan cok endiseleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?