2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Biz güne biraz zor basladik. Babamiz ise gidecek diye patates kizartacaktik kerem durmuyordu ne dograrsam istiyo cig patates verdim eline. Onceden hafif kizartmisti dudak cevresini simdi dsi var diye baya bi koparmis sonuc olarak once hafif kizariklar vardi sofradayken baktim boynu iyice kizarmis neyse azalir dedik once onemsemedik sonra baktik kucuk kabarcıklar basladi ve tabi kabarcıklar balon olmaya başladı alel acele ciktik evden allahtan sekizde hastane otobüsü var gittik cocugun boynu yüzü gözü sisti kulaklari bile kipkirmizi olup sisti gittik direk kirmizi alana aldilar igne vuruldu vucudu bile kizarmis pantolonunu cikarinca gördüm. Bogazina da bakti doktor icten de biraz sismeye baslamis oksijen de aldik mecburen ben burda kiloyu dert etmis arkadaslarima yine diyorum ama son kez diyorum KIZLAR HERŞEYIN BAŞI SAĞLIK. Ha ben yavrumu saglikli kabul ediyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin neler neler var kalbi delik olan kolu bacagi olmayan ne bileyim turlu dertler var bu bizim nazar boncugumuz. Cok şükür rabbim korudu yavrumu bogulmadan kurtardi . Allah hepinizin bebeklerine saglik sihhat versin emin olun bu daha üzücü bir durum. Sadece takinti yapiyorsunuz. Bunu size karismak icin demiyorum sadece bos yere evgam yapip da dert sahibi olmayın yavrularinizi da yormayin mutlu olu diye diyorum yoksa üstüme vazife degil bi daha da demiycem sagligin onemli oldugunu hatirlayip sukredin istedim. Hepinize iyi akşamlar

Cok geçmiş olsun cnm neyseki hemen yetistirmissiniz hastaneye.keremcik biraz hassas öyle şeyler verme annesi.çok hareketliler ondan oluyo bu kazalar.allah sağlık versin.

Özlem büyük geçmiş olsun şuanda Nasıl kerem ? Kızarıklık var mı yine .. Patates e niye bu kadar alarji çıktı ki ya yumurta süt tamam da patates de mi dokunuyor .. İlk önce okurken Boğazında kaldı sandım ..
Kiloyu dert eden annelerden biri de benim ilk üç ay bende çok uğraştım bu atopiklik ile elbette herşeyin başı sağlık hepimiz için öyle .. Allah başka dert vermesin .. İşte Canın neresi yanarsa can orda olurmuş ya o misal bizim ki .. Şükür sağlığı yerinde kızımın evet minyon bi Bebek.. biz de böyleyiz .. Yaradana Hamd olsun

Gecmis olsun canim, buyuk tehlike atlatmissiniz cok sukur zamaninda yetistiniz. Herhalde patatesin cig haline alerjisi olmustur dimi? Ben her yerde oyuncak bulunduruyorum olmadi eline tahta kasik filan veriyorum. Genellike de mutfak isi yapmiyorum kizim uyanikken. Zaten her duruma gozumun onunde canlandiriyorum turlu senaryo, boyle yaparsa soyle duser dur su sepeti cekeyim carpmasin seklinde. Tekrar gecmis olsun...

Canım gecmiş olsun

ay ne güzel nasıl imreniyorum size evde otur otur biz bide üstüne üzüntüler kafayı yicem
Ne uzuntusu yav hayirdir??
Valla ben calisma gunum olmadigi zamanlari boyle sosyal aktivitelerle degerlendiriyorum. Anne olmadan oncede kendime ayiriyordum o zamani :)) sizde bulundugunuz sehirdeki etkinliklere goz atin :)) yada sehrinizdeki babyroolara bakin. Kesin vardir bisiler.

Cok cok cok gecmis olsun ya nedir bu cocugun cektigi ( insallah gecer buyudukce..

Z zozraa bak mesela babyroo degil ama bebekler icin aktiviteler duzenleyen biryer var. Instagramdan takip et istersen.

Kindyrooankaracayyolu hesap adi. Googledan bi bak dilersen.

Bi'de sehrincocukhali.com diye biryer var. Sehre ve cocugun yasina gore arama yaptiginda cikiyor bisiler. Ankara'ya senin icin baktim 1 yas alti birsey cikmadi ama belki 1 yaslardan uygun olanlara gidebilirsin Z zozraa

Batmandayiz cnm ne etkinligi çarşıya cikmiyoz bi yıldır:)çarşı dışında bi AVM var ora gidip gelioz en büyük etkinliğimiz:)çok sanslisiniz.

Batmandayiz cnm ne etkinligi çarşıya cikmiyoz bi yıldır:)çarşı dışında bi AVM var ora gidip gelioz en büyük etkinliğimiz:)çok sanslisiniz.
Biz istanbuldayiz ama fazla cikamiyoruz. Kizim arabasinda pek durmak istemiyor hep kucak istiyor. Bana yakin olsun diye degil olaylari yuksekten gorebilsin diye. Biryere gidince canim cikiyor tasirken. Araba koltugunda durmaz. Beek arabasnda uyumaz. Memesiz uyumaz. Disarida emmez. Senin icin en iyisi yasadigin yerde annelerle tnismak oyun grubu kurmak bence. Hep mart bebegi olmasina gerekmez de. Al yilbasi sapkalari dans edin eglenin ne guzel olur dimi? Benim hayalim bu, keske kafa dengi anneler bulabilsem etrafimda, benim gibi calismayan...bulmam icin cikmam lazim ama :)

çok kırıldıııım!!! herşeye davet ediyorum ama gelmiyorsun... kafa dengimi değiliz :) zaten maksat çocukların oynaması aslında kafa dengi olmak çok şart değil.

Cok geçmiş olsun cnm neyseki hemen yetistirmissiniz hastaneye.keremcik biraz hassas öyle şeyler verme annesi.çok hareketliler ondan oluyo bu kazalar.allah sağlık versin.

Canım gecmiş olsun

Cok cok cok gecmis olsun ya nedir bu cocugun cektigi ( insallah gecer buyudukce..

Hepinize cok tesekkurler kizlar. Herhalde alerjilerimizin tamami gecmez ama buyuk cogunlugu gecer. Disi olmadigi zamanlar cok parcalayamadigindan galiba bu kadar ciddisini yasamadik. Distan sistigi hadi neyse ama icten de sisiyormus iste o da nefes darlığı yapip boguyor allah korusun. Omzumdaki yük agir ama inşallah cikicaz biz bu isin icinden. htc1984 cnm minyon ama cok sukur cok tatli bi minnak ben sizleri düşündüğüm icin diyorum yoksa amannn deyip koseme de cekilirim kafana tokadan baska birsey takma

Benim oglanda arabayi sevmiyor hep kucakta geziyo beyfendi.arabada uyumadigi gibi emerekte uyumaz illa ayakta sallancak maalesef o yüzden dışarı çıkmak bizim içinde sıkıntı.zaten terorden dolayı cikmiyoruz.apartmanda bebisler var allahtan onlarla gorusuyoruz baska kimseyi tanimiyorum bide.

çok kırıldıııım!!! herşeye davet ediyorum ama gelmiyorsun... kafa dengimi değiliz :) zaten maksat çocukların oynaması aslında kafa dengi olmak çok şart değil.
Hehe kiz bir sen varsin ama calisiyorsuuuun. Dedim ya bende toplanalim diye, ilk davetlim sensin :) dur bi etkinlik yapayim face'e koyayim. Senin cagirdigin seylere cok gelmek isterim ama dur bakalim su iki gun onemli hayirli islerim var sonra gelmeye calisacam, soz

Cok cok gecmis olsun kereme, Allah korumus. Insallah en isa zamanda butun alerjileri gecer. Seninde dedigin gibi her seyin basi saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…