- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
Bence ızler gozunu ayırmadan bu aylarda tv delısı oluyor cocuklar, buyuk bı tv daha ne ısterım kı:))Zaten film bahane... im sahane :)) bakalim Attila efendinin ilgisini cekecek mi karanlik ortam... koca ekran... o kadar bebeyle nasil olacak merak icindeyim :))
bilekten aldılar,iğneylede gelmedi eliyle sıka sıka aldılargeçmiş olsun,koldanmı aldılar kanı
Kiyamambilekten aldılar,iğneylede gelmedi eliyle sıka sıka aldılar
Değerleriniz kaç çıktı ?kan tahlilimizde hemoglobin normal ferritin düşük çıktı,şurup başladık bizim gibi olan var mı,toparlarmı iki ayda oğlum
Bizimde öyleydi Can'ım 1,5 aydır şurup içiyoruz bir şişe bitince dolar dedi doktor.dahada var şurup dikkatle içiriyorum sizinki kaç çıktıkan tahlilimizde hemoglobin normal ferritin düşük çıktı,şurup başladık bizim gibi olan var mı,toparlarmı iki ayda oğlum
Cok gecmiş olsunBiraz önce alışveriş te iken kızım alışveriş arabasından düştü 5 saniye arkamı döndüm attı kendini allahtam sebze reyonunu önündeydik onlara takıldı sonra yere yumuşak düştü ama elim ayağım buz kesti herkes baktı tabi kızım baya ağladı
ferritin 8 çıktı dr 25olmasını istiyoruz biz dedi,internette değer aralığı 6-47gösteriyo,alt sınırdayızDeğerleriniz kaç çıktı ?
bende istiyorummmmmmm,ankarada var mıdır haftasonuna gidicem güzel AnkaramaZaten film bahane... deneyim sahane :)) bakalim Attila efendinin ilgisini cekecek mi karanlik ortam... koca ekran... o kadar bebeyle nasil olacak merak icindeyim :))
Gecmis olsun bende alti aylıkken dusurdum yataktan soluğu hastanede aldim .korkusu yetiyor insanabizde yataktan düşenler kervanına katıldık,offffffffff,iki saattir uyutmuyorum,işallah bişey olmaz,şimdilik bi sıkıntı da yok
bende götürmelimiyim iyi gibi ama ağla ağla sinirim bozuldu iyiceGecmis olsun bende alti aylıkken dusurdum yataktan soluğu hastanede aldim .korkusu yetiyor insana
BENDE SÜT POŞETİNE KOYUYORUM SAĞLIKSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUMSlm kizlar cok acil ,bugun sagdihim sutumu ertesi gun kizima veriyor annemler,ben calisiyorum,sut posetine koyuyorum,sut kabi dahami mantikli??
Cok gecmis olsun cnm cok zor bizimji seksen cm yüksekten dustu o aglamaya yurek dayanmiyobizde yataktan düşenler kervanına katıldık,offffffffff,iki saattir uyutmuyorum,işallah bişey olmaz,şimdilik bi sıkıntı da yok
ay ne güzel nasıl imreniyorum size evde otur otur biz bide üstüne üzüntüler kafayı yicemBiz dün oğlumla müzik ve ritim etkinliğine katıldık.. 6-12 ay bebelerine özeldi ve yılbaşı konseptliydi..
çok eğlendik.. hatta ben bile :)) gene olsun gene gidicez :)
Eki Görüntüle 1722680
Slm cnm,nerden buluyon bu etkinlikleriBiz dün oğlumla müzik ve ritim etkinliğine katıldık.. 6-12 ay bebelerine özeldi ve yılbaşı konseptliydi..
çok eğlendik.. hatta ben bile :)) gene olsun gene gidicez :)
Eki Görüntüle 1722680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?