2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Tecrübeli anneler Allah rızası icin bir akıl verin birsey söyleyin. Kizim 7.5 aylık gelişimi güzel. Uykusu cok berbat oldu. geceleri saatbasi kalkıyordu sukretmem lazimmisss.cok kötü oldu. Koyuyorum on dakikaya kalkiyor. Acı ağlayarak . Her seferinde emzirmiyorum. Iki üç seferde bir emzriyorm sık kalktığı icin. Ama niye böyle yapıyor. Gün icondede durduk yere oynarken otururken ağlıyor gözyaşları nasil akıyor yavrUmuN. Dış e bağlıyorum daha hiç dışı yok ama cok belirgin yerleri. Diş belirtisi mi. Gayet sağlıklı diyor dr ama niye boylee

dişten canım dişten uyku sırasında ağlama gün içi huzursuzluk ... diş jelleri azda olsa rahatlatıo ... bizimki çıktı ama ya diğerleri çıktığı için yada çıkarken olan agrıdan aynı şekilde ağlıo...

Olayi cozdukten sonra cok zor olmadi. Bir poset ve bir carsaf feda ettik :) halasi yardimci oldu. Ilk poset acilmis al acmanin ustune akti cisi. Ikinciyi yapistirmadan kizim yatagin uzerinde benden kacarken carsafa yapti :) ikinci Poseti yapistirdiktan sonra ayakta tuttuk can bebe alt acma uzerinde ve basarili olduk :)))

KIZLARR BEBİŞLERE CEVİZİ NEYE KATIP VERİYOSUNUZ?

nasıl düştü? geçmiş olsun...

Cok gecmis olsun nsil dustu, bir seyi varmi

Sagol cnm kb bizde diye portatif besigini yatak odasina goturuyoruz. Çünkü onda büyüyen besikten daha cabuk uyuyo. Dun aksam meyve hazirladim gittim uyuttum genelde gelmiyorum ama meyve icin geldim kalkmis düşmüş nasil düştü gormedik cok icli icli agliyordu sakinlestirdim babasi da kucagina almak istedi ama onda agladi yine ben aldim sakinlesti gorunurde hicbirseyi yok ustunden 16 saat gecti birseyi yok hala insallah da olmaz aklima geldikce cok üzülüyorum cunku ben kipirdayisina uyaniyorum orda olmadigim icin dustugu icin cok üzülüyorum baya korkmus emeklemis besigin altindan. En ciddi düşüşü bu oldu cok sukur melekler korumus

Allah korumus, Rabbim hayirlisiyla yavrularimizi buyutmeyi nasip etsin bize.

Gaz olabilirmi acaba.

Keremciğe geçmiş olsun. Sen de üzülme böyle böyle büyüyecekler. Kp neden sizde canım. Özel değilse.

Cok gecmiş olsun minik kerem e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…