• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar hastaneden geldim şimdi.kan tahlili için gittim.bizim doktorumuz yoktu.başkasına gittik.adam daha kilosunu öğrenir öğrenmez bu çocuk hiç gelişmemiş hemen bütün testleri yapalım dedi.zaten bende onun için geldim kan tahlili isticektim dedim.ama gelişimi normal diye dusunuyodum.yok çok zayıf dedi.neyse kan verdik geldik bakalım sonuçlar yarın cikicak.bu arada bebisin kilosu 8.250 evet az ama paniklicek kadar az deil.biraz abartti bence doktor
Ben de az oldugunu dusunmuyorum.benim kizim da 9 kilo ve arada cok buyuk fark yok bence.

Kızlar hastaneden geldim şimdi.kan tahlili için gittim.bizim doktorumuz yoktu.başkasına gittik.adam daha kilosunu öğrenir öğrenmez bu çocuk hiç gelişmemiş hemen bütün testleri yapalım dedi.zaten bende onun için geldim kan tahlili isticektim dedim.ama gelişimi normal diye dusunuyodum.yok çok zayıf dedi.neyse kan verdik geldik bakalım sonuçlar yarın cikicak.bu arada bebisin kilosu 8.250 evet az ama paniklicek kadar az deil.biraz abartti bence doktor
Dogum kilosu ne kadardi cnm drlar genelde ona gore degerlendiriyor ...

Kizlar desteginiz icin cok sagolin.Dr a gittik sukur hic birsey yok kendiliginden gecer dedi. Icim cok rahatladiii. Ama artk elim hep yuregimde. Annelik feci birseymis. Ciddi vicdan azabi yasatiyor. Allah yardimcimiz olsn.
28 nisan dogumlu 9 kg 72 cm Kizim . Iyi mi onu sornayi unuttm sizce Nasl Basta mama + Anne situ gidiyorduk. iki aydiR mama gitti ek gIda geldi. 5 hafta 1kg almisiz

bugun dr gittik bizde,nezle demir değerleri yuksek çıkabilir,ama zaten uzunca bişeyler anlattı oğlum ağladığından dinleyemedim,sağlık bakanlıüının politakısını eleştirdi durdu,tahlil yaptırsak nolcak bu damlanın bir yaşına kadar verilmesi gerekiyor dedi,biz ısrar esince nezlesi geçince yapalım dedi,bıldırcın yumurtası ver dedi,bitkisel şeylerde verebilirsin dedi,balık yağı veren var mı,2 aylıkken ver dediydi ben öenmsemedim,şimdi yine ver dedi,her dr ayrı telden çalıyo ya

Slm kizlar herkese tek tek gecmis olsn.Gerçekten annelik cok zor.bizde dun itibariyle 9 ay olduk.asimiz vardi kizamik.kilomuz 10 olmus boyumuzda 73 masallah iyiyiz saniirim.ebemiz herseyden verebilrsin artik dedi etinden baligindan.bnde bu aksam menusunu zenginlestrdim:)yogurt pataates kofte oldu:)))insallah severek devam ederiz kizlar bende yurutec kullanmayanlardanm ama bizimki yurumek istiyor.onerebileceginiz birsey varmi ilk arabam modeli falan

Kızlar Dr gittik oğlum kilosu 10.50 boy 73 kafa 47 ölçüleri bu. Sadece anne sutu ile besleniyor b12 eksikliği çıktı Dr 5 tane iğne verdi haftada bir yapılacak . Bendende tahlil istedi sendede b12 eksikliği kesin vardır dedi.dün oğlum bizim yataktan düştü aklım çıktı :KK43: dün Mevlüt okuttum evde yatak odasında yatakta oynuyordu bende yanındaydım arkamı anlık dönmemle düşmüş :KK43:
Gecmis olsun. Dr mu istedi tahlili. Bu ay sadece kansizliga bakildi bizim. Ekstradan tahlil mi yaptirdiniz siz canim.

Selam kizlar..yine yazamadim haftasonumuz yogun gecti. Kutlama yaptik kiz pastaya parmaklari daldirdi arada yalamistir bile :) bir de kontrolumuz vardi..Bizim saglik ocagimizdaki hemsire cok ilgisiz her ay gideriz her defasinda ayy bunun kupeleri varmis diyor. Insan hic mi hatirlamaz...kac tane yabanci gelip gidiyor ki oraya...olcer tartar okadar. Boyu da hep dusuk cikarir. Neyse sonra ozele doktora gittik. 8 kiloyu gormedik bile, biraz zayif dedi ama normal sinirlarda dedi. Asi yapmamiz lazim kizamik salgini var 9 ay-1 yas arasi onu koruyacak bir asi olacak dedi, 1 yasinda saglik ocaginda yaptirirsiniz digerini dedi. Koldan yapti, 7 gun sonra ates yapabilirmis. Ornek menu listesi verdi. Sabah kahvalti, oglen etli sebze, ikindi yogurt ve meyve, aksam muhallebi veya tarhana corbasi yaziyor. Gunde bir defa sebze ogunu yeterliymis yogurdu farkli bir ogunde vermek lazimmis. Anne sutu sabah erken, kahvaltida bir de gece yaziyor. Yani yavas yavas gunduzleri besinlerini yemekklerden almalilarmis anne sutu ikinci plana dusuyormus. Benim kiz memede uyudugu icin gunduzleri memeye tam gaz devam edecez ama. Doktora sikayet ettim kizi :) yemiyor dedim. Sonra iki gun hic mi hic yemedi, bana ders oldu yememek o degil budur ogretti bana :( ustune de disarida bir kadin kizi aldi sevdi 5 aylik mi dedi ben 9 deyince bakamiyon sen buna dedi yaaa, torunu 5 aylik ama kizim kadarmis. Odun iste, guya bir annenin yuregini anlamasi gerekiyor...

Selam kizlar..yine yazamadim haftasonumuz yogun gecti. Kutlama yaptik kiz pastaya parmaklari daldirdi arada yalamistir bile :) bir de kontrolumuz vardi..Bizim saglik ocagimizdaki hemsire cok ilgisiz her ay gideriz her defasinda ayy bunun kupeleri varmis diyor. Insan hic mi hatirlamaz...kac tane yabanci gelip gidiyor ki oraya...olcer tartar okadar. Boyu da hep dusuk cikarir. Neyse sonra ozele doktora gittik. 8 kiloyu gormedik bile, biraz zayif dedi ama normal sinirlarda dedi. Asi yapmamiz lazim kizamik salgini var 9 ay-1 yas arasi onu koruyacak bir asi olacak dedi, 1 yasinda saglik ocaginda yaptirirsiniz digerini dedi. Koldan yapti, 7 gun sonra ates yapabilirmis. Ornek menu listesi verdi. Sabah kahvalti, oglen etli sebze, ikindi yogurt ve meyve, aksam muhallebi veya tarhana corbasi yaziyor. Gunde bir defa sebze ogunu yeterliymis yogurdu farkli bir ogunde vermek lazimmis. Anne sutu sabah erken, kahvaltida bir de gece yaziyor. Yani yavas yavas gunduzleri besinlerini yemekklerden almalilarmis anne sutu ikinci plana dusuyormus. Benim kiz memede uyudugu icin gunduzleri memeye tam gaz devam edecez ama. Doktora sikayet ettim kizi :) yemiyor dedim. Sonra iki gun hic mi hic yemedi, bana ders oldu yememek o degil budur ogretti bana :KK43: ustune de disarida bir kadin kizi aldi sevdi 5 aylik mi dedi ben 9 deyince bakamiyon sen buna dedi yaaa, torunu 5 aylik ama kizim kadarmis. Odun iste, guya bir annenin yuregini anlamasi gerekiyor...
Sağlıklı olsun da diğerlerini boşver. Kulak asma sen

Selam kizlar..yine yazamadim haftasonumuz yogun gecti. Kutlama yaptik kiz pastaya parmaklari daldirdi arada yalamistir bile :) bir de kontrolumuz vardi..Bizim saglik ocagimizdaki hemsire cok ilgisiz her ay gideriz her defasinda ayy bunun kupeleri varmis diyor. Insan hic mi hatirlamaz...kac tane yabanci gelip gidiyor ki oraya...olcer tartar okadar. Boyu da hep dusuk cikarir. Neyse sonra ozele doktora gittik. 8 kiloyu gormedik bile, biraz zayif dedi ama normal sinirlarda dedi. Asi yapmamiz lazim kizamik salgini var 9 ay-1 yas arasi onu koruyacak bir asi olacak dedi, 1 yasinda saglik ocaginda yaptirirsiniz digerini dedi. Koldan yapti, 7 gun sonra ates yapabilirmis. Ornek menu listesi verdi. Sabah kahvalti, oglen etli sebze, ikindi yogurt ve meyve, aksam muhallebi veya tarhana corbasi yaziyor. Gunde bir defa sebze ogunu yeterliymis yogurdu farkli bir ogunde vermek lazimmis. Anne sutu sabah erken, kahvaltida bir de gece yaziyor. Yani yavas yavas gunduzleri besinlerini yemekklerden almalilarmis anne sutu ikinci plana dusuyormus. Benim kiz memede uyudugu icin gunduzleri memeye tam gaz devam edecez ama. Doktora sikayet ettim kizi :) yemiyor dedim. Sonra iki gun hic mi hic yemedi, bana ders oldu yememek o degil budur ogretti bana :KK43: ustune de disarida bir kadin kizi aldi sevdi 5 aylik mi dedi ben 9 deyince bakamiyon sen buna dedi yaaa, torunu 5 aylik ama kizim kadarmis. Odun iste, guya bir annenin yuregini anlamasi gerekiyor...
Valla canim ben ne zaman oglum biraz zayif yemiyor diye uzulsem oglum hasta oluyor simdi ikimiz de cok kotu gribiz bana da ders oldu cok sevdigi muzu hurmayi bile yiyemiyor sadece emiyor o da cok az

Bizim doktorda nerdeyse hastaneye yatircakti çocuk zayıf diye.bi telaslandi. Troidden girdi kandan çıktı :)bütün tahlilleri istedi

Arkadaşlar Allah aşkına bana akıl verin oğlum anne sütünden başka bir şeye geçemedi sadece meme neler denedim ama asla ek gıdaya geçmiyor aranızda böyle olan varmı ?ya 9 ay 1 haftalık sadece meme herkes böyle cocuk görmedik diyor :(

Bizim doktorda nerdeyse hastaneye yatircakti çocuk zayıf diye.bi telaslandi. Troidden girdi kandan çıktı :)bütün tahlilleri istedi
Baska bir arkadas 8kg gormedik ama dr normal sinirlarda dedi diyo senin dr bir telaa bir telas hey Allah'im ya insan neye inanacagini sasiriyor ...

Back