2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ayyy geçmiş olsun Canım.. Kıyamam mavişime ya .. İnşsllah bişi olmaz .. Canım olacak işte önüne geçemİyoruz ki olacağın önüne .. Canı hala yansa devamlı ağlardı ne emzirmek ne pohpohlamak fayda ederdi ..

Çok geçmiş olsun Elif .. Attila Nasıl yarası çok mu derin .. Allah korumuş yine ..

Çok geçmiş olsun Elif .. Attila Nasıl yarası çok mu derin .. Allah korumuş yine ..

yok çok derin değil çok şükür. çocuk hiç ağlamadı bile. ben cam kırıntısı kalmasın diye üstünü sirkelerken çocuğun, baktım eşofmanının kolu yırtılmış. öyle farkettim. birde elinde ufak tefek çizikler var. ben çok korktum ama. nasıl kırdı hala aklım almıyor

çokk geçmiş olsun canım

Gecmis olsun cnm allah yavrularimizi korusun

Cok gecmiş olsun Can'ım illaki olacak bunlar

bmbm cok gecmus olsun ne kadar sakinsan da duse kalka buyuyorlar iste rabbim beterinden sakinsin
Amin insallah bir daha olmaz. Suan daha tedirgin oldum. Dusecek diye odum patliyor. Her yere tutunup kalkmaya calisiyor.

Eklentiler

• 20151206_092952_HDR.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 91
  • 20151206_091257_HDR.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 83
Tesekkur ederim.allah korusun onlari. Dustukten sonra biseyi olmadigi belliydi aslinda ama anne olarak acabalar icini kemiriyo insanin. Kotu deneyimler bunlar maalesef

Kizlar slm sizin bebislerin tv arasi nasil?Benim kiz resmen dikkat kesiliyor bu nedenlede tv acmama karari aldim dunyadan bi haber yasiyorum.merak ediyorum hepsi mi boyle?Benim oglum hic izlemezdi...

gecmiş olsun cnm

Amin insallah bir daha olmaz. Suan daha tedirgin oldum. Dusecek diye odum patliyor. Her yere tutunup kalkmaya calisiyor.
bizimki de öyle camasır sererken geliyo camasırlıkta kalkıyo eskiden sallanan yerlerden korkardı artık vız geliyo

Biz de aynen oyleyiz 10 gundur. Bavasinin ilgilenmesiyle de uyumuyo. Illa bana gelicek emecek emmese de memeyi agzina alip geri uyuyor.bazen yerine koyarken yeniden aglamaya basliyor. Ayni anda ustten 2 dis attan bir dis cikti. Simdi de ustteki 2 kopek disi geliyo. Buna bagliyoruz. Zaten dr a yeni gittik.o da damaklarinin durumunun hic iyi olmasigini soylemisti.gunde 4 kez calpol verdi ama biz 2 kere veriyoduk buara 3 yaptik yine.

Kizlar slm sizin bebislerin tv arasi nasil?Benim kiz resmen dikkat kesiliyor bu nedenlede tv acmama karari aldim dunyadan bi haber yasiyorum.merak ediyorum hepsi mi boyle?Benim oglum hic izlemezdi...
Ben ilk 6 ay cok dikkat ettim.esim cok onemsemedi. Annem bakiyo onu da cok kisitlamak istemedim. Biraktim kendi haline.sabah uyaninca tv yi gosteriyor ac diye.

Kızlar kan damlası vermeyipte tahlilleri iyi çıkan varmi
Beb de vermiyorum.tahlil de yaptirmasim.35 gunlukken kan vermistik acilde mahvolmustum.kizimi aglatasim yok hic. Bu ara bi vermeye baslayim dedim.disi gazi derken surekli biseyler veritoruz. Onu yine biraktim.

Beb de vermiyorum.tahlil de yaptirmasim.35 gunlukken kan vermistik acilde mahvolmustum.kizimi aglatasim yok hic. Bu ara bi vermeye baslayim dedim.disi gazi derken surekli biseyler veritoruz. Onu yine biraktim.
Bende oglanlardan bir yasinda kan aldirmistim demire bakilsin diye cok agladilar damar bulamadilar deli oldum. Sunnette bile o kadar aglamadilar. Simdi kizimda bi sikinti farketmedikce kan aldirmayi dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…