- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Aynı beni anlattın ve aynen misafir var akşama yorgunluktan Nasıl yapıcam bilmiyorum cok sor ufak benek ile umarım uykuları düzelir bir an önce5 dakika aralarla uyanan bir cocuk olurmuuu... 11den 3e kadar bir omur gibi gecti zaman yat kalk ayaklarim uyustu saga sola carpa carpa hareket ettim. Sabah mesaimiz 7,5ta basladi onada amenna ama 10 yatip uyuyan cocuk yarim saat olmadan uyandi. Ustune birde bugun misafirim var hazirlik yapmam lazim bacajlarin tutmuyo kollarim kalkmiyo, biraz uyusaydi bende uyusaydim aaahhh ah ne guzel olurdu. Bu yorgunluk sinirlrimide yipratmaya basladi gereksiz agrasif biri oldum...
Bizimkini koldan aldılar. El üstünden aldıkları da varmışGecmis olsun nerden yaptilar
Canim ya çok tesekkur ederim cevapladigin için, içime su serptin valla. Ben de 2 gündür sürekli oturuyorum, dediğin gibi sureler artti çok şükür. Başka bir problem yok çok şükür, insan hemen her şey oluversin istiyor ama olmuyormus demek ki. Saglikla buyusunler insallahSlm cnm benim kiziminda pazar gunu dokuz ayi bitecek(duzeltilmis 8 aylik) hatta burdada konu acmistim oturamiyor diye daha uc bes gundur desteksiz oturma sureleri artti surekli oturtma egzersizleri cok onemli imis ayrica bir dr danis eger baska noromotor gelisimlerinde bir sikinti yok ise yurudukten sonra oturan bir cok bebek varmis yani canini sıkma surekli oturtmaya calis bende oyle yapmaya calisiyorum...
Canim tesekkur ederim cevapladigin için. 9. Ay kontrolunde doktora danistin mi peki, normal miymisBenim oğlum 9 ay doldu ama senin ki gibi korkma
Been play skool ilk arabam almistim baya yardimci oluyo pna tutunup kalkiyo bazen ittirerek yurumeye calisiyo bazen oyuncaklariyla oynuyo ben tavsiye ederim ama kesinlikle yetiskin gpzetiminde oynamali bizimki bazen fazla asiliyohoop araba takla atiyo
Aynı beni anlattın ve aynen misafir var akşama yorgunluktan Nasıl yapıcam bilmiyorum cok sor ufak benek ile umarım uykuları düzelir bir an önce
Hayirdir insallah dicem ama suan cok uzgunum. Bugun avm gittik ve suan donuyoruz.derin dustu. Bevek arabasinda huysuzlandigi icin kucaga aldik. Sonra bisey icin geri koyduk on korumayi kapatacaktik ama o an dikkatim baska biseye yoneldi. Kafami cevirdigimde derinin dustugumu ve kut sesini duydum.kafasi kipkirmizi ve biraz sis. Cok agladi.emzirince sakinlesti. Umarim bisey olmaz. Takip etmek gerekiyir sanirim.Slm Can'ım dün ben derin İ rüyamda gördüm :) benim kucağımdaydı ve bana soruyorlar kimin diye bende bmbm ın kızı diyorum :)) hayırlara malum olsun
Geçmiş olsun derinciğe. İnşallah bişe olmaz Allah onları korur merak etme canımHayirdir insallah dicem ama suan cok uzgunum. Bugun avm gittik ve suan donuyoruz.derin dustu. Bevek arabasinda huysuzlandigi icin kucaga aldik. Sonra bisey icin geri koyduk on korumayi kapatacaktik ama o an dikkatim baska biseye yoneldi. Kafami cevirdigimde derinin dustugumu ve kut sesini duydum.kafasi kipkirmizi ve biraz sis. Cok agladi.emzirince sakinlesti. Umarim bisey olmaz. Takip etmek gerekiyir sanirim.
Cok cok gecmis olsun cnmHayirdir insallah dicem ama suan cok uzgunum. Bugun avm gittik ve suan donuyoruz.derin dustu. Bevek arabasinda huysuzlandigi icin kucaga aldik. Sonra bisey icin geri koyduk on korumayi kapatacaktik ama o an dikkatim baska biseye yoneldi. Kafami cevirdigimde derinin dustugumu ve kut sesini duydum.kafasi kipkirmizi ve biraz sis. Cok agladi.emzirince sakinlesti. Umarim bisey olmaz. Takip etmek gerekiyir sanirim.
Ben o zaman veriyordum cnm ayda bi kilo ordan biliyorum ama bunyeden bunyeye değişebilir tabiYa ben bilmiyorum kilo yapip yapmadigini ama pek kilo vermiyorum o yuzden soyledim oyle
Cok gecmis olsun cnm bisi olmaz merak etme korunuyor onlar...Hayirdir insallah dicem ama suan cok uzgunum. Bugun avm gittik ve suan donuyoruz.derin dustu. Bevek arabasinda huysuzlandigi icin kucaga aldik. Sonra bisey icin geri koyduk on korumayi kapatacaktik ama o an dikkatim baska biseye yoneldi. Kafami cevirdigimde derinin dustugumu ve kut sesini duydum.kafasi kipkirmizi ve biraz sis. Cok agladi.emzirince sakinlesti. Umarim bisey olmaz. Takip etmek gerekiyir sanirim.
Biri kilo vermek mi dedi?Dort gundur rejimdeyim sonuc almak istiyorum...Ben o zaman veriyordum cnm ayda bi kilo ordan biliyorum ama bunyeden bunyeye değişebilir tabi
Geçmiş olsun derinciğe. İnşallah bişe olmaz Allah onları korur merak etme canım
Cok cok gecmis olsun cnmböyle seyler bir an dalginlikla oluyo zaten ya. Dun degil onceki gun bi film izleyelim dedik. Tekli koltukta oturuyordum kerem de benim önümde kalkti oynuyordu orada hali yok bi an tvye baktim cocugun ayagi kaydi yuzu koyun düştü gözünün alti mor simdi. Cok gecmis olsun tekrar. Umarim bir daha böyle seyler yasamayiz ama oluyo maalesef
Cok tesekkur ederim herkese. Ben dayanamadim acile getirdim nolur nolmaz diye. Kafasindan rontgen cektiler kirik varmi diye. Biseyi yok dediler. Dr gordugu icin icim rahat etti ama bu dogdugundan beri 3. Rontgen. Tum vucudu tarattik nerdeyse. Her acile gitmemizde mutlaka rontgen diyorlar. Neyse allaha sukur bisey yok en azindan.Cok gecmis olsun cnm bisi olmaz merak etme korunuyor onlar...
kızlar uzun bir aradan sonra merhabaaaa :)
okunacaklar çok birikmiş... sayfalara göz gezdireceğim.. neler kaçırdım özet geçsenize :)
Cok sagol cnm insallah Bir daha yasamayiz
Dis huysuslugu yasayanlar, geceleri uykusuz gecirenler (Ben), dusen bebisler ve telasini yasayan anneler... yani ayni duse kalka uykusuzca gecip gidiyor gunler. Siz nerelerdesiniz atilla bey nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?