2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynı beni anlattın ve aynen misafir var akşama yorgunluktan Nasıl yapıcam bilmiyorum cok sor ufak benek ile umarım uykuları düzelir bir an önce

Canim ya çok tesekkur ederim cevapladigin için, içime su serptin valla. Ben de 2 gündür sürekli oturuyorum, dediğin gibi sureler artti çok şükür. Başka bir problem yok çok şükür, insan hemen her şey oluversin istiyor ama olmuyormus demek ki. Saglikla buyusunler insallah

Tesekkur ederim canim bende arastirip alacagim

Aynı beni anlattın ve aynen misafir var akşama yorgunluktan Nasıl yapıcam bilmiyorum cok sor ufak benek ile umarım uykuları düzelir bir an önce

Amin canim insallah en kisa zamanda duzene girerler. Cok umutlanmistim sabah uyutunca bende uyurum diye ama onda da yarim saat uyudu. Simdi yikadim yatirdim artik hazirlik yapmam lazim insallah uzun uyur. Misafiri cok severim ama cocuk olunca yetisemiyorum ve cok stres yapiyorum. Sanada kolay gelsin canim

Slm Can'ım dün ben derin İ rüyamda gördüm :) benim kucağımdaydı ve bana soruyorlar kimin diye bende bmbm ın kızı diyorum :)) hayırlara malum olsun
Hayirdir insallah dicem ama suan cok uzgunum. Bugun avm gittik ve suan donuyoruz.derin dustu. Bevek arabasinda huysuzlandigi icin kucaga aldik. Sonra bisey icin geri koyduk on korumayi kapatacaktik ama o an dikkatim baska biseye yoneldi. Kafami cevirdigimde derinin dustugumu ve kut sesini duydum.kafasi kipkirmizi ve biraz sis. Cok agladi.emzirince sakinlesti. Umarim bisey olmaz. Takip etmek gerekiyir sanirim.

Geçmiş olsun derinciğe. İnşallah bişe olmaz Allah onları korur merak etme canım

Cok cok gecmis olsun cnm böyle seyler bir an dalginlikla oluyo zaten ya. Dun degil onceki gun bi film izleyelim dedik. Tekli koltukta oturuyordum kerem de benim önümde kalkti oynuyordu orada hali yok bi an tvye baktim cocugun ayagi kaydi yuzu koyun düştü gözünün alti mor simdi. Cok gecmis olsun tekrar. Umarim bir daha böyle seyler yasamayiz ama oluyo maalesef

Cok gecmis olsun cnm bisi olmaz merak etme korunuyor onlar...

Geçmiş olsun derinciğe. İnşallah bişe olmaz Allah onları korur merak etme canım

Cok gecmis olsun cnm bisi olmaz merak etme korunuyor onlar...
Cok tesekkur ederim herkese. Ben dayanamadim acile getirdim nolur nolmaz diye. Kafasindan rontgen cektiler kirik varmi diye. Biseyi yok dediler. Dr gordugu icin icim rahat etti ama bu dogdugundan beri 3. Rontgen. Tum vucudu tarattik nerdeyse. Her acile gitmemizde mutlaka rontgen diyorlar. Neyse allaha sukur bisey yok en azindan.

kızlar uzun bir aradan sonra merhabaaaa :)

okunacaklar çok birikmiş... sayfalara göz gezdireceğim.. neler kaçırdım özet geçsenize :)

kızlar uzun bir aradan sonra merhabaaaa :)

okunacaklar çok birikmiş... sayfalara göz gezdireceğim.. neler kaçırdım özet geçsenize :)

Dis huysuslugu yasayanlar, geceleri uykusuz gecirenler (Ben), dusen bebisler ve telasini yasayan anneler... yani ayni duse kalka uykusuzca gecip gidiyor gunler. Siz nerelerdesiniz atilla bey nasil

Dis huysuslugu yasayanlar, geceleri uykusuz gecirenler (Ben), dusen bebisler ve telasini yasayan anneler... yani ayni duse kalka uykusuzca gecip gidiyor gunler. Siz nerelerdesiniz atilla bey nasil

attila yaramazlıkta sınır tanımıyor... bolca peşinden koşuyorum. ayrıca işlerim çok yoğun. yılbaşı organizasyonları, yeni reklamlar, tasarımlar... 3 kilo verdim, bu tempoyla 65 olurum insallah mı diyeyim :)

evde ne var ne yoksa kırıp duruyor küçük bey. tv ünitesini boşalttım ama en son yerde duran koca vazoyu kırdı. işi renkli taş doluydu. ben bile zor kaldırıyorum nasıl yaptı bilmiyorum ama vazoyu param parça etti ve kendini yaraladı

Eklentiler

• atttf.JPG
    362 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…