- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Herhalde bi de calissam pilim hic kalmaz :)Biz 1 e dogru yatiyoz,gece uyaniyor,sabah 6 da da ise kalkiyorum
Hadi gözünüz aydinArtik bizimde bir dışımiz var :)) 9 aylık olduk disimiz patladi
Ben kullaniyordum canim yeni bitti ama tekrar almayi dusunmuyorum ben bir farklilik gormuyorum kullandigim zamanla kullanmadigim zaman arasinda biraz gec oldu ama toplam 10 kutu bitirsimdirLactamil kullanan varmi
Canım ben onun kilo yaptığını duydum. Doğru mu? Ben hiç içmedim. Sadece humana içtim süt içinBen kullaniyordum canim yeni bitti ama tekrar almayi dusunmuyorum ben bir farklilik gormuyorum kullandigim zamanla kullanmadigim zaman arasinda biraz gec oldu ama toplam 10 kutu bitirsimdir
Küçük suluğuna çok az mandalin sıkıyorum içinede kan ilacı koyuyorum sulukla içiriyorum daha temiz ve kolay oluyor yoksa içmiyor zatenCok zor cikio ya birde saolsun oglum kan ilacini verdikten sonra elini agzina sokuo sonra her yer off bi caresini bulan bana da söylesin :))
Sağol canım.bizimkide öyle olacak galiba yanındaki de bayağı kabarık patlayacak gibi.kaç günde uzuyor acabaHadi gözünüz aydinbizimkiler de uzuyo dun biri yoktu o da cikmis yanindan iki gün arayla iki dis patlatti farkli uzuyorlar :)
Benim kişide 3 mart doğumlu ve hala emeklemiyoruz.yeni yeni ellerinin ve dizlerinin üstünde durmaya başladı.ama gidemiyor daha..her çocuk farkliymis bence sorun edilecek birşey yok.bi arkadaşımın kızı 21 şubat doğumlu surunmuyor bile hala done done gidiyormuş..geçte olsa hepsi yürüyecek eninde sonunda :)Slm kızlar benim kızım da mart 18 doğumlu
Ama emeklemiyor ben çok takıyorum
Sizim bebkler ne zmn emekledi kendiliğinden mi emeklemeye başladı
Gurmebebek sitesinden aldim tarifi. Ayni yogurt yaparmis gibi ama mayalamak icin yogurt yerine labne kullandim. Sicak sutle kivamini actim. Yogurttan biraz daha uzun sure mayalanmaya tuttum sonra iki kat tulbente dokup suyunu suzdum birkac saat. Gayet guzel oldu :)Canim cok guzel tariflar yazmissin, labneyide nasil yaptigini yazarmisin bende yapmak istiyorum kizim icin
Birde avakado aldim muzla karistiripmi veriyorsunuz kizlar bebislere
benimki de oyle. Bluzmu cekistirip salliyor, parmaklarini agizima burnuma sokuyor, gozlugumu kapmaya calisiyor diger yandan bacaklari hep hareket halinde ayaklariyla ittirip duruyor. Yuz ustu donup popoyu salliyor basi bana donuk meme agzinda.Benim oglum kucakta emmeyi sevmiyor uzanarak emiyoruz ve ayak hep agzimizin yaninda surekli memeyi cikarip ayagini agzina sokuyor, gozlugumu cekip aliyor agzina sokuyor ahh bir gorseniz halimizi bu kadar hareketli emen bir cocuk daha gormedim bu yuzden de kucakta emmek istemiyor uzanarak bol yaramazlikla emiyor
On gunde fln ancak uzuyormus cnm bizimki patlayali 4 gün oldu galiba. Ama kucucukler daha. Cok az az uzuyorlar artik isirinca kesiyo. Dun sag alt disi tam cikmamisti bugun birazcık uzamisSağol canım.bizimkide öyle olacak galiba yanındaki de bayağı kabarık patlayacak gibi.kaç günde uzuyor acaba
Benim kızım da yapıyor Can'ım özellikle akşamları uyutacağım Zaman'lar taş gibi oluyor geriyor kendini değişik hareketler yapıyorlar artık önemli birşey olduğunu sanmıyorumKizlar acil goruslerinize ihtiyacim var bebegim 2 gundur feni kendini kasiyo oyle ki kipkirmizi oluyo sesi catallasiyo ikinir gibi ama daha farkli ilk dogdugunda yapardi yay gibi gererdi vucudunu ayni daima yapmiyo miziranmaya baslayinca yapiyo acaba dikkat mi cekmeye calisiyo yoksa gazdan mi anlamadim 3 gundur kabiz da ama daha once yapmazdi boyle olan var mi aranizda?
Ne ayaktan vazgeciyor ne memeden:) bizimki ayaklarini agzina sokmayi birakti gibi ayaklar hep havada.Benim oglum kucakta emmeyi sevmiyor uzanarak emiyoruz ve ayak hep agzimizin yaninda surekli memeyi cikarip ayagini agzina sokuyor, gozlugumu cekip aliyor agzina sokuyor ahh bir gorseniz halimizi bu kadar hareketli emen bir cocuk daha gormedim bu yuzden de kucakta emmek istemiyor uzanarak bol yaramazlikla emiyor
Suan iyi cok sukur. Dr gunde 4 kez calpol ver dedi ama ben durumuna gore bazen 2 bazen 1 kez veriyorum.İyi iyi önemli birşey çıkmamış canım.simdi nasıl durumu..
Sagol cnm ilk cocuk cevremde ailemde yok bir de panik atak olunca ...iyi ki burasi var yoksa her dk doktorda olurduk esim daha sakin bisey yoktur diyo ama ben baska annelerden ya da doktordan duymayinca rahat edemiyorumBenim kızım da yapıyor Can'ım özellikle akşamları uyutacağım Zaman'lar taş gibi oluyor geriyor kendini değişik hareketler yapıyorlar artık önemli birşey olduğunu sanmıyorum
Bizim gaz problemi dogdugundan beri bitmedi. Gazi ya da kakasi var da yapamiyorsa kendini geri atarak vucudunu gererek agliyor.Kizlar acil goruslerinize ihtiyacim var bebegim 2 gundur feni kendini kasiyo oyle ki kipkirmizi oluyo sesi catallasiyo ikinir gibi ama daha farkli ilk dogdugunda yapardi yay gibi gererdi vucudunu ayni daima yapmiyo miziranmaya baslayinca yapiyo acaba dikkat mi cekmeye calisiyo yoksa gazdan mi anlamadim 3 gundur kabiz da ama daha once yapmazdi boyle olan var mi aranizda?
Anlıyorum ilk çocuk olunca öyle oluyor ama telaş yapma öğreniyor Zaman'la insan :) faydam olduysa ne Mutlu banaSagol cnm ilk cocuk cevremde ailemde yok bir de panik atak olunca ...iyi ki burasi var yoksa her dk doktorda olurduk esim daha sakin bisey yoktur diyo ama ben baska annelerden ya da doktordan duymayinca rahat edemiyorum
Dogrudur canim yapiyordur cok vitamin var icinde nasil ki vitaminler yapiyor bu da yapiyordur arti icinde sut ve sekerde var. Belki veremedigim kilolarin sebebidirCanım ben onun kilo yaptığını duydum. Doğru mu? Ben hiç içmedim. Sadece humana içtim süt için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?