Ben yediriyorum canim bildircin yumurtasini normal yumurta gibi hasliyorum veriyorum hurmaya da bayiliyor oglum tum hurmayi isirarak yiyip bitiriyor ezdigimde yemiyor oglumun nadiren istahla yedigi seylerden hem cok faydali kabizliga falanbebeğine bıldırcın yumurtası , trabzon hurması yediren var mı,?
Cnm iki gun yalniz onu kullandim cok kötü oldu iji gundur de molfix ile kullaniyo biraz düzeldi yarın yine tek kullancam bakalımEvet canim ben 4-5 paket bitirdim herhangi bir problem yasamadim oncesnde senin gibi molfix kullaniyordum turk mali olmasi ve uygunlugu sbebiyle denemistim ve hala devam ediyorum . Sen iki bezi degilmeli kullaniyorum yazmistin galiba ben direk kullanmaya baslamistim, ama her cocugun teni ayni degil tabi kereme iyi gelmemis olabilir.
Evet ya insan ariyo. Dedim heklendi mi site. Normal aciliyordu foruma girmiyorduCidden kizlar ben de fena alismisim size iyi ki acildi valla
Cnm en azından miray seninle. Allah yeniden nasip eder insallah ama calisma yapacaginda onu cocuk diye aklina takip stres yapma. Ben keremde qcayip rahattim :) bu sinav stresiyle cocuk mu olurmus diyordum kerem icimde 4 hafta tutunmus sinavda yalniz birakmamisti benim minik kalbim :) dun sekiz bucukta yatti diye gece 3 45 te kalkti yanima aldim o uyuyorken optum kokladim nefesini icime cektim saçlarını oksadim evlat cok tatli ya :) beyfendiyi 5 15te uyutabildim hic bizi düşünmüyorlar :) ay nerden nereye ziplamisim :)Selam kizlar..cok sukur paylasim alanimiza kavustuk yine, alismisiz yiyice :) yoksa nerden ogrenecektik Kerem'in disi ciktigini mesela? Merak ediyor insan :) benim kizim da ustten bir dis cikardi biz ayda bir tane devam ediyoruz simdilik. Sanirm kuzum butun stresi derdi bana dogmadan yasatti (tup bebek 21 inci haftaya kadar igneler, odemler, morarmalar, hatta ucuzler, kizima 10. Haftaya kadar yolculuguna eslik eden elini simsiki tutan ikiz kardesi de vardi...) simdi sessiz sakin dislerini cikariyor masallah..
Benim minik kusum da yapiyor artik oyuncak oldum elinde bir emiyor bir oynuyor inceliyor hatta kiyafetin ustunden emmeye calisiyor. Bazen emmesi bitiyor sonra kiyafetin ustunden yine emmeye calisiyor veriyorum emmiyor kapatiyorum emmer gibi yapiyor ustunden seninki de yapiyor mu? Sanirim emme ihtiyaci var ama sut gelsin istemiyor o yuzden yapiyorBenim kiz cok beter bisey oldu. Eliyle gogsumu tutuyor sonra hiiiiii diyor. Ucunu tutuyor cekiyor guluyor. :) oturarak emmeye calisiyor. Sizinkiler de boylemi. Yoksa bizde mi var bunlar.
Valla bizimki de ucuyla oynuyo isaret parmagi ile skistiriyo :)Benim kiz cok beter bisey oldu. Eliyle gogsumu tutuyor sonra hiiiiii diyor. Ucunu tutuyor cekiyor guluyor. :) oturarak emmeye calisiyor. Sizinkiler de boylemi. Yoksa bizde mi var bunlar.
Bir zaman sonra dudak tiryakiligine dönüyo cnmBenim minik kusum da yapiyor artik oyuncak oldum elinde bir emiyor bir oynuyor inceliyor hatta kiyafetin ustunden emmeye calisiyor. Bazen emmesi bitiyor sonra kiyafetin ustunden yine emmeye calisiyor veriyorum emmiyor kapatiyorum emmer gibi yapiyor ustunden seninki de yapiyor mu? Sanirim emme ihtiyaci var ama sut gelsin istemiyor o yuzden yapiyor
Benimki gercekten emmek istiyorsa yapiyor. Artik ne oldugunun farkindalar.bazen baskalarinin yaninda utandiriyor:)Benim minik kusum da yapiyor artik oyuncak oldum elinde bir emiyor bir oynuyor inceliyor hatta kiyafetin ustunden emmeye calisiyor. Bazen emmesi bitiyor sonra kiyafetin ustunden yine emmeye calisiyor veriyorum emmiyor kapatiyorum emmer gibi yapiyor ustunden seninki de yapiyor mu? Sanirim emme ihtiyaci var ama sut gelsin istemiyor o yuzden yapiyor
Tanimaya calisiyorlar :)Valla bizimki de ucuyla oynuyo isaret parmagi ile skistiriyo :)
Ay taniycak ne var misket gibi çeviriyor :)Tanimaya calisiyorlar :)
Selam kizlar..cok sukur paylasim alanimiza kavustuk yine, alismisiz yiyice :) yoksa nerden ogrenecektik Kerem'in disi ciktigini mesela? Merak ediyor insan :) benim kizim da ustten bir dis cikardi biz ayda bir tane devam ediyoruz simdilik. Sanirm kuzum butun stresi derdi bana dogmadan yasatti (tup bebek 21 inci haftaya kadar igneler, odemler, morarmalar, hatta ucuzler, kizima 10. Haftaya kadar yolculuguna eslik eden elini simsiki tutan ikiz kardesi de vardi...) simdi sessiz sakin dislerini cikariyor masallah..
Benimkide oyle hahaValla bizimki de ucuyla oynuyo isaret parmagi ile skistiriyo :)
Cok ayip erken mi diyorsun :) biz 6 30 cuyuz :)Gunaydin annelr biz hr zamanki gibi erkeenciyiz artik rutinimiz olustu sabah 7 7,5 gibi kalkiyoruz ama ben gec kalkmak istiyirum bugun saglikocagibda kontrolumuz var bakalim asi yapilacakmi
fiyat cok iyi bez de cok kaliteli duruyo bakalım bugun sleepy tek deniyorum birsey yaparsa molfix ile kullanıp bitiririm yok alısırsa alıcamİyi aksamlar kizlar valla sitenin dondugune sevindim cocukluk arkadasini yillar sonra bulmus gibiyimtembel oglum sonunda emekliyo siraliyo hatta bazen elleri birakip dengede durmaya calisiyo ama simdiluk sadece deneme asamasinda bu ara ek gidaya kustuk nedense anne sutune dustu iyice ek gida yarim cay bardagi yese sansli dicem bi ara ogunde bir kase bitiriyordu bu ara gene bozdu kendini donemleri de hic bitmiyo haylazlarin bu cuma kontrolu var bakalim sizinkilerde durumlar nasil? Bu arada ben de sleepy siparis verdim daha gelmedi ins sorun cikarmaz primadan memnunun ama nerdeyse bunun 3 kati fazla oduyoruz
Gunaydin cnm aslinda bende dusunuyordum ama sen pisikten bahsedince vazgectim zaten benim kizin cildi cok hassas bir kez arkadasta prima kullandim mahfoldu gozum korktu boyle devam edicem gibi seni takip ediyorum bakalim bugun nasil olacak...fiyat cok iyi bez de cok kaliteli duruyo bakalım bugun sleepy tek deniyorum birsey yaparsa molfix ile kullanıp bitiririm yok alısırsa alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?