2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hersey cok guzel olmus. Kendin yaptigindan dolayi bir okadar da degerli olmus. Hazira alinan susler isler guzel tabii ama kendi emegin olunca super bence. Eline saglik. Annemin evindeyken ozel gunlerin hazirligini hep kendimiz yapardik bayramlara baklavadan tut 10 cesit tatli filan. Bana geldiginde anneme burdaki hazir yufkayi gosterdigimde cok sasirmisti :)))) inci gibi disleri olur insallah...

cok gecmis olsun cnm ya

Keremin annesi canim hayirli ugurlu olsun ilk disiniz...inci gibi dertsiz atessiz agrisiz siralanirlar insallah. Miray'in ustleri geliyor bakalim gulusumuz nasil olur :)
Yok cnm ya sanmıyorum agrisiz olmaz ama cok sagol tabi teyzesi. Cok cekiyo insallah digerleri oyle olmaz

Demekki tek kavga eden ben değilmişim inş geçecek arkadaş

Canim ben de senin gibi dis sandim burdan bir arkadas uyardi beni dusmuyorsa bogaz enfeksiyonu olabilir gotur doktora diye gercekten de bogaz enfeksiyonuymus
Canm bogaz enfeksiyonu bzde de cikti ozel birseyler yapiyormusun hic yada doktor tavsiyelerini paylasirmisin

C vitaminine cok ihtiyacimiz var zaten su aralar. Soguk alginligi dis cikarma ates kizim perisan. Ozellikle kafasi yaniyo resmen.cikan disleri birbirine surtuyor katir kutur. Kafadaki ates normal mi ?
Dr dış yuksek ateş yapmaz dedi.yani 38 ve üzeri olduğu zaman başka sıkıntı var demekmiş.usutmus olabilir idrarında veya kanında enfeksiyon olabilibilr.mutlaka Dr git.ateş ihmale gelmez.38 sen sonra havele geçirme riski var..

Demekki tek kavga eden ben değilmişim inş geçecek arkadaş
Merak etme canım bizde kavga ediyoruz çocuk konusunda tek değilsin.bende calisiyorum.eve geliyorum çocuk bakıyorum yemek yapilcak.beyefendi hic oralı olmuyor gibi....sanki anne mecbur da baba cani istediği zaman..

C vitaminine cok ihtiyacimiz var zaten su aralar. Soguk alginligi dis cikarma ates kizim perisan. Ozellikle kafasi yaniyo resmen.cikan disleri birbirine surtuyor katir kutur. Kafadaki ates normal mi ?
Ateşli çocuklarda vücudun soğuk kafanın sıcak olması ateş gostergesiymis.oğlunda bu şekilde olmuştu acaba çocuğum bir yanda uzuyor bir yanda ateşi mi var diyodum.Dr usumuyor ateş o şekilde de vücutta kendini gösterebilir vb şeyler anlattı.ve oğlumun boğazlarında enfeksiyon çıkmıştı.

Telefondan her girdiğimde yeniden giriş yap diyor hemen ulaşamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı arkadaşlar

kızlar kerem azar azar dayda duruyo uc dort gündür :)
ha ama sunu belirtim bilerek yapmıyo. mesela cekmeceden birsey alıyo oturana kadar üç dört saniye ayakta kalıyo
ellerini bırakıp duruyo yaprucugum az da olsa :)

ha ama sunu belirtim bilerek yapmıyo. mesela cekmeceden birsey alıyo oturana kadar üç dört saniye ayakta kalıyo
Ya bu bebisler dogdu dogacak ,kirki cikti cikacak,uc ay alti ay,kustu,kabiz oldu,ishal oldu ek gida almiyor derken.......Buyuduler ya.

A
Canm bogaz enfeksiyonu bzde de cikti ozel birseyler yapiyormusun hic yada doktor tavsiyelerini paylasirmisin
Canim Antibiyotik verdi doktor ama alerji yapti sadece 3 gun kullanabildik su yerine hep ihlamur zencefil icirdim onlarda iyi geldi sanirim bir de ateslendikce kuvetine ilik su koyup icine koyuyordum hem mizildanmayi birakiyordu oynuyordu hem de atesi dusuyordu birde cok az emiyordu bogazi agriyordu sanirim emerken o yuzden biberonla icirdim sutu 1_2gun bir de bol bol uyuttum dinlensin diye bazen saatlerce salladim sirf uyusun hastaligi daha kolay atlatsin diye ama cok cok zor canim bizim bu ilk ciddi hastaligimizdi cok zorlandik 3 gun fitil calpol dusurmedi atesini

Ayy masallah zaten oyle oyle ogrenirmis ayakta durmayi annem oyle diyor bizimki de bazen unutup birakiyor elini ya da bir sey almak icin birakiyor tabi biz simdilik duramiyoruz yikiliyoruz hemen ama keremin yurumesine cok az kalmis

Canim sen cocugunun durumunu goruyorsun cok acizlendigi zaman 38 i gecmesini bekleme yaklasinca da ver bence benim oglum perisan oluyor atesi cikinca o yuzden ben 37.7 37.8 de falan verdim cunku ates olcerde az da olsa yanilabilr. Ustunu ortunce cok atesi yukseliyor atesi normal degilse hic ortme muhakkak en az 1 derece artiyor ustu ortulunce Allah sifa versin tum hasta bebeklere

Az onceki mesajim sanaydi ama alintilamamis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…