. Vermem oğlumu kimselere kızları yolarım vallahi :)Bu cocuk artiz olur buyuyunce ben diyimcagatay ulusoy havasi var.. Masallah
Maşallah kızına canım :)Ee maşallah, daha ne olsun. :) acele etme bence hergün değişiyorlar. Benim kızım da ek gıda yemeye başladı 6. Aydan itibaren, şimdi diet yapıyor galiba istemiyor hanımefendi :) hep çöpe gidiyor.. Ama hiç Israr etmiyorum su ile arada kandırıp vermeye çalışıyorum gerçi, olduğu kadar artık. Oturabiliyor, emeklemiyor, 2 Dişi var altta, kendine göre sesler çıkarıyor, anne babadan başkasını istemiyor.. Bu tablo uzar gider :))
size de gecmis olsun Allah bir daha gostermesin simdi tamamen iyilesti mi kiziniz. Yasananlar ayni aslinda ama canim gece acile goturduler baska bir hastaneye gitti o da bogaz enfeksiyonu demis beslenemedigi icin serum vermisler kan tahlili yapmislar ayni ilaclara devam. Simdi biraz emdi ama zorlaniyor o yuzden biberonla verdik cocuk 3 gundur ac emmenin disinda 250 cc anne sutu icti daha da versek icecek bir gorseniz halini. Insallah iyi olur tamamen su an biraz iyi gorunuyor ama belli olmaz.Cnm cok gecmis olsun oncelikle bu okuduklarim bana gecen ay gecirdigimiz el ayak hastaligini hatirlatti sadece paylasmak istedim.iki gun atesle basladi bende once dis zannettim sonra gece gunduz surekli aglayan beslenmek isteyen ama ikinci kasikta vaz gecen memeyi almaya calisan ama hemen birakan bir hale donustu.Durmadan agliyor kucakta geziyo sakinlediginde de inler gibi aci cekiyordu.Bir gece acile goturdum bogazlari agriyordur dendi ama bir sedyeye yatirin dedi yatirdim agladigi icim agzi acildi yukaridan florasan isigi vuruyor bir baktim butun yutagi aftlarla dolu sedyeye yigilmisim tansiyonum dustu normalde el ayak ahiz hastaligi diye geciyormus bu yerlerde dokuntu oluyomus ama anne sutu aldigi icin disa tepki vermemis.Bir el feneri Yada telefon isigi ile agiz icini kkntrol et istersen degildir de yinede paylasmak istedim..Rabbim sifa versin
On gun surdu ciddi kilo kaybi sonrasi gecti cok sukur.Oyle olsa dr farkederdi cnm seninki bogaz enf o zaman icini rahat tut.Tez zamanda iyilesirsiniz ins.size de gecmis olsun Allah bir daha gostermesin simdi tamamen iyilesti mi kiziniz. Yasananlar ayni aslinda ama canim gece acile goturduler baska bir hastaneye gitti o da bogaz enfeksiyonu demis beslenemedigi icin serum vermisler kan tahlili yapmislar ayni ilaclara devam. Simdi biraz emdi ama zorlaniyor o yuzden biberonla verdik cocuk 3 gundur ac emmenin disinda 250 cc anne sutu icti daha da versek icecek bir gorseniz halini. Insallah iyi olur tamamen su an biraz iyi gorunuyor ama belli olmaz.
Cok cok gecmis olsun cnm nasil operasyon gecirecek ayy kuzum Allah yardimciniz olsun ins.Arkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
Amin canim Allah razı olsun. Sistoskopi yapacaklar böbrek reflüsu var çok tedirginimC
Cok cok gecmis olsun cnm nasil operasyon gecirecek ayy kuzum Allah yardimciniz olsun ins.
Benimki de anne bazen anni gel hadi diyor. Bir de cumleler kuruyo ama anlasilmiyor tabi. :)Kızlar benim kız ba-ba diyor artık tüm gün böyle bilinç li mi diyor bilinçsiz mi anlamadım ama babamız bayıldı videolar tüm aile ye gitti :))
Evet kızımın bünyesi bu aslında çünkü onun yendiğini başka Bebek yese eminim daha çok kilo alır .. Sabah bi kase devam sütünün içine hazırlanmış mama öncesinde bazen 6 gibi Kalkarsa devam sütü.. Öğlen sebze yada çorba yanında yoğurt bunlsr yine 1 er kase .. Akşam üstü meyve 8/9 gibi kaşık maması yine akşam meyve de verdiğim oluyor gece 11/12 gibi eğer uykusu kaçarsa az devam sütü yaptığım oluyor bizimle otururken yemek suyu varsa onun yiyebileceğCnm sallamayi birakmaniz bence cok iyi olmus yaninda emzigi ile uyumasi gayet iyi yavas yavas ayrilma ihtimali doguyor en azindan. Biz kiyafetlerle 8 kg geldik cnm aslinsa bu cocuklar boyle diyebilmek.lazim ama bizim gibi karakterli insanlar icin cok zor.Takma diycem olmuyor cok iyi biliyorum...
BİZ VARIZ TATLIMM 23. DE 8. AY BİTİYORKizlar ya bebislerden hala diş cikarmayan var mi? Biz bugün 8. Ayimizi doldurduk tik yok
BİZDE BABA DEDE ADDA VE GEL GEL DİYORUZ :)Kızlar benim kız ba-ba diyor artık tüm gün böyle bilinç li mi diyor bilinçsiz mi anlamadım ama babamız bayıldı videolar tüm aile ye gitti :))
Evet kolumun tutulması lazımmış:) valla bi kaç kere uyanıyor ama gözler kapalı bazen emziği düştüğü için uyanıyor bazen emmek için .. Uyanınca emiyor bazen emmek istemiyor sadece emziği verince uykuya devam ediyor tabi ben çok rahat olamıyorum yan yatıyorum genelde o da yan yatmayı seviyor yanİ yüz yüze gibi oluyoruz .. Kımıl kımıl yatıyor yatağı turluyor onunla bende turlamak zorunda kalıyorum :)Bak ne güzel yaren sana yardım etmiş. Yanında emzikle uyuyormuş. Keşke benim de öyle olsa. Gece kaç kere kalkıyor?
CNM SAKİN OL HASTA OLDUĞU İÇİN EMMİYORDUR SENDE STRES OLMA SÜTÜNÜ ETKİLER BİRAZ KENDİNE GELSİN KUZU HEPSİ DÜZELİR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIMAyrica memeyi agzina bile almiyor en son dun gece 1 bucukta emmisti nerdeyse 24 saat olacak tum gun sadece 3 nohut buyuklugunde corbaya batirilmis ekmek yedi verdigimiz yiyeceklerin azicik ucundan tadiyor ama yemiyor heralde bogaz agrisindan sevinmistim gunduz ilaclar fayda etti diye acliktan agliyor belkide bilmiyorum
ben veriyorum önada zararlı demeyin yaKIZLAR BEBEKLERE PORTAKAL MANDALİNA VERİYOR MUSUNUZ?
Bi An güldüm ya. Her şey zararlı. Bende mandalina veriyorum emiyorben veriyorum önada zararlı demeyin ya
Çok geçmiş olsun Canım dualarımız sizinle Allah şifa versinArkadaşlar günaydın. Biz bir haftadır balcali da yatıyoruz kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor. Önümüzdeki hafta kapalı bir operasyon geçirecek. Dua edin bize...
cnm bzim de belirtiler coktandır var ama gelmiyo bi türlü zavallı cok cekiyo ya3. Ayinda basladi bizim dis cikma belirtileri.4.5 aylikken ilki cikti. Cok erken basladi sikintilari cekmeye.uzuluyodum damaklarini kendisi kasiyamiyor diye. Simdi buyudu. Kendi kendine damaklarini kasiyabiliyor. Ben de kendimi disler erken cikti ileri donemde rahat eder diye avutuyorum.
biz sekiz ay 11 günlüğüz ama bizim de hala diş miş yokBİZ VARIZ TATLIMM 23. DE 8. AY BİTİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?