2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

KIzlar kac gundur zombi.gibi geziyorum.disimiz gelior bizimdee gunduzleri unutuyor agrisini aama geceleri cok kotuyuz.alt iki dis birden gelio.jel falan suruyorum ama uyuyamio dalamio bir turlu siz neler yaptiniz geceleri ilac vereniniz oldumu
aynı durumdayım bu gece 4 e kadar ağladı ben e 5.45 te hazırlanmaya başlıyorum ojula gitmek için eşim sen git uyu dedi aldı en son 1.5 saat uyudum da giitim işe dolven verdm ama bşye yaramıyo ne yanımda uyuyo ne yatağında kucakta ayakta durmak istiyo bağıra bağıra ağlıyo

Bizde iyiyiz cok sukur ben aslinda alintiladim ama becerememisim herhalde yaren titriyor bazen diye yazmistin ya onu merak ettim dr gittiniz mi diye... Bizde alttan iki dis var dun ustten bir tane daha sukur patladi ve biraz sakinlesti.Tabi bu bize yeni bir aliskanlik memede uyuma olayini getirdi ne kadar surer bilmiyorum. Olcum icin sali gunu gittik citcitli tulum bez badi varken 8kg 70cm di cnm. Yarin Yarenden iyi haberler ins...

Titremesi genelde kaka yaparken yaptığını farkettim artık çok yapmıyor belki bir yada iki kere ..
Biz 8 bile gelemedik yine 400 gr almış 7,680 kg 70 boy 43 baş.
Ben de sallamayı bıraktım bırakmak zorunda kaldım . yanımda emziği ile uyuyor bu iyi mi Nasıl olur ilerisi için bilmiyorum en azından artık sallamıyorum. Her Zaman yine takmıcam diyorum yine içten içe takıyorum bunu.. Elimde değil .. Sağlık ocağında Hemşire ile de konuştuk onun kızı da 2,600 gibi doğmuş hep persentil 25 lerdeymiş 3 yaşında imiş artık kilo alımı vs çok iyiymiş..inşallah bizim minnaklarda ortalamayı yakalar ..

Kizlar bana bir akil verin oglum gunduz cok guzel uyudu iyi gibi kalkti ama simdi saatlerdir cildirmis gibi agliyor ayni eski kolikli gunler gibi katila katila agliyor sonra biraz duruluyor ama o sirada yine mizmuz agliyor agri kesici fitil de verdik atesi de fena degil 37, 3 gundur antibiyotikte kullaniyoruz acile gotursem mi bir sey yapabilirler mi acilde

Ayrica memeyi agzina bile almiyor en son dun gece 1 bucukta emmisti nerdeyse 24 saat olacak tum gun sadece 3 nohut buyuklugunde corbaya batirilmis ekmek yedi verdigimiz yiyeceklerin azicik ucundan tadiyor ama yemiyor heralde bogaz agrisindan sevinmistim gunduz ilaclar fayda etti diye acliktan agliyor belkide bilmiyorum

Hayır benim cocuk konusundaki evhamımı biliyor göçük yapar gibi sorup duruyor üstüne benimki sunu yedi bunu yedi diyip duruyor.benim oğlum maşallah boyu 71 kilosu 10.150 gr
anne sütünden kıymetli nimet var mı,kanser hastaları bile anne sutuyle şifa bulmaya çalışıyor,bende altı ay sadece anne verdim,iki aylıkken rota virüsüne yakalandık,anne sütü sayesinde çok ağır geçmeden iyileştik,maşallah,marifet gibi anlatmıyolar mı bende deli oluyorum,onu ver bunu ver

Ço
Ayrica memeyi agzina bile almiyor en son dun gece 1 bucukta emmisti nerdeyse 24 saat olacak tum gun sadece 3 nohut buyuklugunde corbaya batirilmis ekmek yedi verdigimiz yiyeceklerin azicik ucundan tadiyor ama yemiyor heralde bogaz agrisindan sevinmistim gunduz ilaclar fayda etti diye acliktan agliyor belkide bilmiyorum
çok geçmiş olsun

Titremesi genelde kaka yaparken yaptığını farkettim artık çok yapmıyor belki bir yada iki kere ..
Ben de sallamayı bıraktım bırakmak zorunda kaldım . yanımda emziği ile uyuyor bu iyi mi Nasıl olur ilerisi için bilmiyorum en azından artık sallamıyorum. Her Zaman yine takmıcam diyorum yine içten içe takıyorum bunu.. Elimde değil .. Sağlık ocağında Hemşire ile de konuştuk onun kızı da 2,600 gibi doğmuş hep persentil 25 lerdeymiş 3 yaşında imiş artık kilo alımı vs çok iyiymiş..inşallah bizim minnaklarda ortalamayı yakalar ..
Cnm sallamayi birakmaniz bence cok iyi olmus yaninda emzigi ile uyumasi gayet iyi yavas yavas ayrilma ihtimali doguyor en azindan. Biz kiyafetlerle 8 kg geldik cnm aslinsa bu cocuklar boyle diyebilmek.lazim ama bizim gibi karakterli insanlar icin cok zor.Takma diycem olmuyor cok iyi biliyorum...

Bak ne güzel yaren sana yardım etmiş. Yanında emzikle uyuyormuş. Keşke benim de öyle olsa. Gece kaç kere kalkıyor?

Cnm cok gecmis olsun oncelikle bu okuduklarim bana gecen ay gecirdigimiz el ayak hastaligini hatirlatti sadece paylasmak istedim.iki gun atesle basladi bende once dis zannettim sonra gece gunduz surekli aglayan beslenmek isteyen ama ikinci kasikta vaz gecen memeyi almaya calisan ama hemen birakan bir hale donustu.Durmadan agliyor kucakta geziyo sakinlediginde de inler gibi aci cekiyordu.Bir gece acile goturdum bogazlari agriyordur dendi ama bir sedyeye yatirin dedi yatirdim agladigi icim agzi acildi yukaridan florasan isigi vuruyor bir baktim butun yutagi aftlarla dolu sedyeye yigilmisim tansiyonum dustu normalde el ayak ahiz hastaligi diye geciyormus bu yerlerde dokuntu oluyomus ama anne sutu aldigi icin disa tepki vermemis.Bir el feneri Yada telefon isigi ile agiz icini kkntrol et istersen degildir de yinede paylasmak istedim..Rabbim sifa versin

Merhaba hanimlar uzunn bir zamandan sonra tekrar geldim 2 aylik turkiye tatilim bitti . Ve ben geri dondum .. erzurumun guzel koyunde oglumla zorda olsa guzel gunler gecirdikk.
Evet gelelim simdi oglumun hal ve tavirlarina .
Oglumun 2 disi var kizlar altta .
Cok sukur emekliyor ...
Oyle kahkahalar atiyor ki aglayasim geliyor ..
Cok tatli cokk .. o olmasa ben ne yaparim dedigim gunlerde oluyo bazende sinirlerim o kadar cok bozuluyor ki ne acelem vardida cocuk yaptim diyorum...
Ama evlat candir can.. iyiki var iyiki yanimda
20 yasimda annem oldum ben Allahim herkese nasip etsin evlat hasreti cekenlere insallah..
Iste boyle hanimlar .. umarim siz ve bebisleriniz sagliklilidir...
Ha ununtmadan siz bebeginizde sizi cok istiyor mu benimkisi bana yapisiyo resmen sanki gidecekmisim gibi?

Slm cnm, ben de seni merak ettim, gecenlerde aklıma geldin, sıkı bir diyet yapıyordun birşey mi oldu acep dedim :)

Kızlar bu ek gıda konusunda beni rahatlatınız Allah razı olsun.bu gun doktorumuzlada görüştük telefonda 10 aya kadar yolu var korkma anne sutu 10.aya kadar yeter dedi.ama bu arada denemelere devam et dedi.bu arada oğlum hala destekçisi oturamiyor.ama emekliyor.5.5 aylık iken dışı çıktı toplam 6 dışımız var .bizde gelişim tablosu böyle

Kızlar bu ek gıda konusunda beni rahatlatınız Allah razı olsun.bu gun doktorumuzlada görüştük telefonda 10 aya kadar yolu var korkma anne sutu 10.aya kadar yeter dedi.ama bu arada denemelere devam et dedi.bu arada oğlum hala destekçisi oturamiyor.ama emekliyor.5.5 aylık iken dışı çıktı toplam 6 dışımız var .bizde gelişim tablosu böyle

Ee maşallah, daha ne olsun. :) acele etme bence hergün değişiyorlar. Benim kızım da ek gıda yemeye başladı 6. Aydan itibaren, şimdi diet yapıyor galiba istemiyor hanımefendi :) hep çöpe gidiyor.. Ama hiç Israr etmiyorum su ile arada kandırıp vermeye çalışıyorum gerçi, olduğu kadar artık. Oturabiliyor, emeklemiyor, 2 Dişi var altta, kendine göre sesler çıkarıyor, anne babadan başkasını istemiyor.. Bu tablo uzar gider :))

Back