Arkadasım geçenlerde oğlum grip oldu ve oğlum ne calpol nede başka ilaç icmedi kustu ve ateşi 38.8 di 2 gun boyunca.en son doktor dedi bu grip 5 gun sürer cocuk ilaç almıyorsa ateşini kontrol altında tut ve ıhlamur içir dedi.bende duş aldırıp citcitliyla gezdirdim evde sürekli ateşi kontrol ettim ve 2 gun sonra ates düştü gripte 5. Gun gectiKizlar ogluma antibiyotik ne zaman yarar 2 gun oldu baslayali bogaz enfeksiyonu cok kotuyuz atesi 38 en dusuk 37 bucuk normalde 36 olurdu o kadar agliyor ki susturamiyoruz 9 saate yakindur emmiyor ne verdiysek reddediyor meyve puresini severdi onu bile yemiyor. Antibiyotik calpol midesini cok bulandiriyor napcamizi sasirdik benim ayak alcida ayaga kalkamiyorum annem yasli kadin bas edemiyor valla artik oturdum ben de agliyorum gece 3 ten beri agliyor oglum azicik uyutuyoruz o da surekli sallanarak sonra yine devam. Annem de yasli kadin mahvoldu
Aynen katiliyorum aynen doktor kendisinin sutu yettigi icim iki yasina kadar sadece annesutu alan danisanlari oldugunu her firsatta yeter icerik itibari ile her turlu ihtiyacini karsiliyor ise zaten ilerde hep ek gide yiyecek alabildigi kadar anne sutu son damlasina kadar diyor benim kizim premature cok taktim soylenenleri kafama bosver hic takma Allah baska dertler vermesin...Yok canım ya takılma sen böyle şeylere.Kdir tuğcu diye bir çocuk doktoru var mesela o şey diyor;çocuk yemez,çiğnemeyi öğrenmez diye birşey yoktur diyor.Herçocuk zamanı gelince çiğnerde herşeyide yer diyor.Fıtratında var yemek yemek diyor.Bende katılıyorum ona.zamanı gelince herşeyi birgüzel yer merak etme sen...
Yok canım ya takılma sen böyle şeylere.Kdir tuğcu diye bir çocuk doktoru var mesela o şey diyor;çocuk yemez,çiğnemeyi öğrenmez diye birşey yoktur diyor.Herçocuk zamanı gelince çiğnerde herşeyide yer diyor.Fıtratında var yemek yemek diyor.Bende katılıyorum ona.zamanı gelince herşeyi birgüzel yer merak etme sen...[/QUOT. SAGOL canim
Aynen katiliyorum aynen doktor kendisinin sutu yettigi icim iki yasina kadar sadece annesutu alan danisanlari oldugunu her firsatta yeter icerik itibari ile her turlu ihtiyacini karsiliyor ise zaten ilerde hep ek gide yiyecek alabildigi kadar anne sutu son damlasina kadar diyor benim kizim premature cok taktim soylenenleri kafama bosver hic takma Allah baska dertler vermesin...[/QUOTAmin canim
Oyleyse cocuk hastta oldugunda kendi tedavi etsin baksana doktordan bilgiliAaaa o arkadas bunu marifet sanıyor 6 ay sadece anne sutu verilir mı diyor :)
Calpolden baska ilac vermis miydi bizimki bogaz enfeksiyon oldugu icin antibiyotigi kusuyor diye endise ediyorum olcu onemli ya antibiyotiklerde. Bizim bugun 3. Gunumuz insallah gecer bugunA
Arkadasım geçenlerde oğlum grip oldu ve oğlum ne calpol nede başka ilaç icmedi kustu ve ateşi 38.8 di 2 gun boyunca.en son doktor dedi bu grip 5 gun sürer cocuk ilaç almıyorsa ateşini kontrol altında tut ve ıhlamur içir dedi.bende duş aldırıp citcitliyla gezdirdim evde sürekli ateşi kontrol ettim ve 2 gun sonra ates düştü gripte 5. Gun gecti
3. Ayinda basladi bizim dis cikma belirtileri.4.5 aylikken ilki cikti. Cok erken basladi sikintilari cekmeye.uzuluyodum damaklarini kendisi kasiyamiyor diye. Simdi buyudu. Kendi kendine damaklarini kasiyabiliyor. Ben de kendimi disler erken cikti ileri donemde rahat eder diye avutuyorum.bizim de öyle cnm kulaklarına vuruyo uykuda inliyobi gelemedi ya biz daha ilkini patlatcaz massallah size :)
Kizlar ogluma antibiyotik ne zaman yarar 2 gun oldu baslayali bogaz enfeksiyonu cok kotuyuz atesi 38 en dusuk 37 bucuk normalde 36 olurdu o kadar agliyor ki susturamiyoruz 9 saate yakindur emmiyor ne verdiysek reddediyor meyve puresini severdi onu bile yemiyor. Antibiyotik calpol midesini cok bulandiriyor napcamizi sasirdik benim ayak alcida ayaga kalkamiyorum annem yasli kadin bas edemiyor valla artik oturdum ben de agliyorum gece 3 ten beri agliyor oglum azicik uyutuyoruz o da surekli sallanarak sonra yine devam. Annem de yasli kadin mahvoldu
Cok tesekkur ederim canim senin yazmani bekliyordum ben de. Evet ben alamayinca oglumda cok huzursuz oluyor ben de boyle caresiz oturunca cok kotu oluyorum. Sizin hemen fayda etmis miydi antibiyotik augamentin diye bir antibiyotik verdi bize olcu olarak 5 ml veriyoruz bana cok geliyor bir de ne eczaneye ne doktora kendim gidemedim korkuyorum ya yanlis anlasildiysa diyeCanim ya dusmedimi kuzunun atesi, biz gittigimizde en az 5 gun kullan antibiyotigi yoksa etki etmez 5 gunun sonunda atesi dusmezse tekrar getir demisti doktor. Simdi sen kalkamadigin icin daha da stres yapiyorsun insallah en kisa zamanda gecer. Allah yardimcin olsun
Cok tesekkur ederim canim senin yazmani bekliyordum ben de. Evet ben alamayinca oglumda cok huzursuz oluyor ben de boyle caresiz oturunca cok kotu oluyorum. Sizin hemen fayda etmis miydi antibiyotik augamentin diye bir antibiyotik verdi bize olcu olarak 5 ml veriyoruz bana cok geliyor bir de ne eczaneye ne doktora kendim gidemedim korkuyorum ya yanlis anlasildiysa diye
Gercekten cok tesekkur ederim ilk kez hastandigi icin bebegim cok telasliyim tabi bu ayak ustune tuz biber yazdiklarin beni rahatlatti olcu konusu beni cok dusunduruyordu insallah bizimki de gecer 5 gune tamamenBizde ayni ilaci ayni olcude kullandik, ikinci gun tam olarak etki etmeye baslamisti 5 gun sonra hersey normale donmustu bende ilaci birakmistim. Insllah sizinde gecer sen moralini bozma moral cok onemli
Haha bizimde tık yokKizlar ya bebislerden hala diş cikarmayan var mi? Biz bugün 8. Ayimizi doldurduk tik yok
Gecmis olsunGercekten cok tesekkur ederim ilk kez hastandigi icin bebegim cok telasliyim tabi bu ayak ustune tuz biber yazdiklarin beni rahatlatti olcu konusu beni cok dusunduruyordu insallah bizimki de gecer 5 gune tamamen
Kesinlikle cok haklısın Can'ım alkışlıyorum :))))Ayyy salla gitsin ya , iyi demişsin az bile demişsin, bende emzirmiyorum yani emmedi bebiş , her kafadan ses yok 2 yıl emmesi gerekirmişte yok öylede böylede ,dedim size ne ya emmeyen dışlanıyor mu? eltime bile sen emzirmişsinde nolmş dedim en sonunda sustularbazen lafı ağızlarına tıkmak gerekiyor, ayrıca her çocuk kendine has , bak burda her türlü şeyleri okuyabilirsin, kimi yürüme aşamasında kimi dişleri bitirdi, kimi msl benimki daha yeni kıçını kaldırıyor :) kimi sadece anne sütü alıyor kimi her türlü yemeği yiyor , kıyaslanamaz ki bebişler, bırak onları biz büyükler bile hepimiz ayrıyız kime neee!!
Babıldıyor Can'ım. Bilinçli değil ama babaların çok hoşuna gidiyor. Çok tatlı söylüyorlar.Kızlar benim kız ba-ba diyor artık tüm gün böyle bilinç li mi diyor bilinçsiz mi anlamadım ama babamız bayıldı videolar tüm aile ye gitti :))
Biz dün 9.ayı bitirdik hala diş yok,ebe olsun geç çıkan diş daha iyi dedi boşver endişelenme sendeKizlar ya bebislerden hala diş cikarmayan var mi? Biz bugün 8. Ayimizi doldurduk tik yok
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok cook tesekkur ederim. Alci cok berbat bir sey mis. Annem geldi istanbuldan. Kendimi cok kotu hissediyorum surekli etrafa talimat yagdiriyormusum gibi geliyor ne zor kendi elin ayaginla is yapamamak kucucuk bir isi uzun uzadiya esime anneme anlatmak zorunda kaliyorum. oglumu hic aglatmiyordum kendim bakarken muhakkak gonlunu yapiyordum simdi esim ve annem bakmaya calisiyorlar ama surekli agliyor. Allah tum annelere ve bebeklerine sifa versin
Geldi kis aylari gevsedi burun yaylario kadaaar kotu gribim ki bunlari yazarken bile 3 hapsirik patlattim valla oglus hastayken alisti benle yatio besige koyuyorum 5 dk uyanio uyurken bile ikide bi yokluyo yaninda miyim diye bende boyle tum hasta annelere ve bebislere gecmis olsun
maşallah çok yakışıklıBu benim oğlum rüzgar :)Eki Görüntüle 1694155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?