2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizim burda Suriyeli vatandaslar var ama saglik ocagi asidan bahsetmedi izlem yapti yarin arayip bi sorayim .Birde saglik ocagi kiloyu kiyafetlerle olcuyor sizdede oylemi ne kadar duauyorlar bizimki 100gr etmez dedi ama bence eder

Csnim ben bizim saglikocaginda doktora sordum buraya saglik bskanligindan oyle bir yazi gelmemis asi 1 yasinda yapilacak dedi

Canim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ya.Allah beterinden saklasın.Çok zor hem çocuk hasta hem sen alçıda...

KIzlar kac gundur zombi.gibi geziyorum.disimiz gelior bizimdee gunduzleri unutuyor agrisini aama geceleri cok kotuyuz.alt iki dis birden gelio.jel falan suruyorum ama uyuyamio dalamio bir turlu siz neler yaptiniz geceleri ilac vereniniz oldumu

KIzlar kac gundur zombi.gibi geziyorum.disimiz gelior bizimdee gunduzleri unutuyor agrisini aama geceleri cok kotuyuz.alt iki dis birden gelio.jel falan suruyorum ama uyuyamio dalamio bir turlu siz neler yaptiniz geceleri ilac vereniniz oldumu
Jel vermek fazla birşeyi değiştirmiyor canım ya maalesef patlayana kadar devam ediyor .

Kızlar bir arkadasım var cocuğu 3,5 aylık benim oğlum ay sonu 9 bitecek .eski bir arkadas bu her telefonda kızıma sunu yedirdim kızıma bunu yedirdim diyor. Bende afiyet olsun diyor aaaa seninki hala neden yemiyor diyip duruyor.bende deniyorum olmuyor dedikce her telefonda suyu hala yemiyor mu diyor benim ki gzl yiyor diyor .en son dayanamadım arkadasım afiyet olsunda kızına .neden oğlumda kıyaslıyorsun canımı sıkmak icin mı dedim dayanamadım sizce sorun bende mı :( ne yapım yemiyor oğlum

cok huzursuz olduğu Zaman fitil verdim Ağrı cekmesinden se rahat uyusun diyr

Kızlar bir arkadasım var cocuğu 3,5 aylık benim oğlum ay sonu 9 bitecek .eski bir arkadas bu her telefonda kızıma sunu yedirdim kızıma bunu yedirdim diyor. Bende afiyet olsun diyor aaaa seninki hala neden yemiyor diyip duruyor.bende deniyorum olmuyor dedikce her telefonda suyu hala yemiyor mu diyor benim ki gzl yiyor diyor .en son dayanamadım arkadasım afiyet olsunda kızına .neden oğlumda kıyaslıyorsun canımı sıkmak icin mı dedim dayanamadım sizce sorun bende mı :KK43: ne yapım yemiyor oğlum
Ayyy iyi demissin kiyaslamak nedir yaa böyle anneler yuzunden.buyuyunce o cocuk hep başkalarıyla kiyaslancak helede hayatta bir hata yaparsa yandii vay halinee..her cocuk illla yemege duuskun olacak diil ya zaten sanmiyorum yani aman cocugum.ac kalsin.diyen anne de yoktur herkes yedirir kimi yer kimi yemez takma kafana

cok huzursuz olduğu Zaman fitil verdim Ağrı cekmesinden se rahat uyusun diyr
Okudum.int de bi kac yazida.fitil oneren var.bakalim ya birde besiginde.uykuya dalamio.yanima.aliom uyuyo tekrar koyuyom gene yatakta dolanmalar.sariliom.falan annem yanimda.yemisim disi mi dio acaba.bizimki anlamadim:)))

Cnm merhaba nasilsiniz gittiniz mi doktora merak ettim Yarrn nasil?
Slm Canım. Yaren iyi şükür yarın sağlık ocağına gidecez ölçüm için ..
Pazar gününden beri Yaren İ sallamadan uyutmaya başladım tabi mecburi oldu cumartesş gecesi kolum tutuldu acile gittim bi iğne yaptılar şükür geçti ee normal 6 aydır gece gündüz beşik sallıyordum 7/24 desem abartmış olmam .. Şimdi yanıma ( yatağa zaten geceleri alıyordum )alıyorum emziğini veriyorum mırun kırın ede ede yanımda uyuyakalıyor .. Bakalım devam edecek mi .. Alttan iki diş çıktı üsten de 2 tane geliyor ama bi patlamadı ..

Sİz nasılsunız? Siz gittiniz mi ? Minanak Nasıl

Ayyy iyi demissin kiyaslamak nedir yaa böyle anneler yuzunden.buyuyunce o cocuk hep başkalarıyla kiyaslancak helede hayatta bir hata yaparsa yandii vay halinee..her cocuk illla yemege duuskun olacak diil ya zaten sanmiyorum yani aman cocugum.ac kalsin.diyen anne de yoktur herkes yedirir kimi yer kimi yemez takma kafana
Hayır benim cocuk konusundaki evhamımı biliyor göçük yapar gibi sorup duruyor üstüne benimki sunu yedi bunu yedi diyip duruyor.benim oğlum maşallah boyu 71 kilosu 10.150 gr

cnm keremin yumurta alerjisi ciddi biraz.
fakultede kaldıgımızda yuzunun buyuk bi kısmı kızarmıstı hemen iğne yaptılar o zaman ciddi miydi anlayamamıstım ama
iki hafta önce falan kontrole gitmiştik koldan deri testi yapıyorlar ya minicik bi yumurta akı ile yaklasık bi santim kabardı kolunda. yani bilemiyorum cok olması durumunda nefes darlığı yapabilir cocuga ben o yuzden riske atamam
fakultede yapılır birsey olursa da anında müdahele edilir yine
Tabi sen daha iyi bilirsin cnm.ben yaziyi okurken sen aklıma geldin bi soyliyim dedim:)

Biz 7. Disi cikarmak uzereyiz. Ates falan hic olmadi ama dedigin gibi geceleri kizim da biz de huzursuz olduk. Yarim saatte bir uyaniyordu. En cok da onun aci cekmesine uzuluyordum. Bizimkinin agrisi daha cok kulaga vuruyor. Eli parmaklari hep kulaginda. Uykusunda agliyor. Aci cektigi belli. Boyle zamanlarda hep verdim calpol. Hatta bunu yazmadan 5 dak once bile :) bazen uyku arasinda vile verdim. Ama gecede 1 cay kasigi sadece.

bnm kızında alerjisi var daha tam belli değil neye olduğu döküntü oluyo nefes darlığı değilde sakıncası yok mu yani aşının :110:
Bilmiyorumki cnm ben yarin yaziyi burda paylasim bi.her doktor farkli bise diyo.o bahsettigim doktora gore bi sakincasi yokmus

Slm Canım. Yaren iyi şükür yarın sağlık ocağına gidecez ölçüm için ..
Pazar gününden beri Yaren İ sallamadan uyutmaya başladım tabi mecburi oldu cumartesş gecesi kolum tutuldu acile gittim bi iğne yaptılar şükür geçti ee normal 6 aydır gece gündüz beşik sallıyordum 7/24 desem abartmış olmam .. Şimdi yanıma ( yatağa zaten geceleri alıyordum )alıyorum emziğini veriyorum mırun kırın ede ede yanımda uyuyakalıyor .. Bakalım devam edecek mi .. Alttan iki diş çıktı üsten de 2 tane geliyor ama bi patlamadı ..

Sİz nasılsunız? Siz gittiniz mi ? Minanak Nasıl
Bizde iyiyiz cok sukur ben aslinda alintiladim ama becerememisim herhalde yaren titriyor bazen diye yazmistin ya onu merak ettim dr gittiniz mi diye... Bizde alttan iki dis var dun ustten bir tane daha sukur patladi ve biraz sakinlesti.Tabi bu bize yeni bir aliskanlik memede uyuma olayini getirdi ne kadar surer bilmiyorum. Olcum icin sali gunu gittik citcitli tulum bez badi varken 8kg 70cm di cnm. Yarin Yarenden iyi haberler ins...

Çok huysuzsa ben calpol veriyordum hemen canım. Gece yatmadan önce ver. Ağrı'sını alır rahatça uyur

Back