2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hayır benim cocuk konusundaki evhamımı biliyor göçük yapar gibi sorup duruyor üstüne benimki sunu yedi bunu yedi diyip duruyor.benim oğlum maşallah boyu 71 kilosu 10.150 gr
Cnm benim gayet iyi kilosuda boyuda takma derim ben.Bazi insanlar baskalarinda yarattiklari stresten sıkıntidan besleniyor.

Çok huysuzsa ben calpol veriyordum hemen canım. Gece yatmadan önce ver. Ağrı'sını alır rahatça uyur
Bizde disi zor cikaranlardaniz ama bir iki defa denesim calpol pek etkilemesi benim cadiyi bende bir daha vermedim bosuna.Eger biraz olaun sakinliyor ise surekli olmasa bile vermekte yarar var cocuklar cok zorlaniyor.

Slm cnm 3.5 ay ek gida icin coooook erkken burda bi komsum 3 aylik bebegine inek sutu cici bebe filan veriyordu sonunda cocugun metabolizma coktu bir ay yogun bakimda kaldi 2 yasina kqdar ozel mama haric hersey yasak arkadasin cok tehlikeli bi isyapiyo allah korusun bebek nasil sindirsin ek gidayi su kocakari lafiyla is yapanlara bi sinir oluyorum ki tamam sutun yoktur mama ver kocaman doktorklar acikliyolar hala eskiden soyleydi boyleydi eskiden bebek olumleri simdikinin kac katiydi herseyin bi zamani var sen de cok canini sıkma ara ara az az teklif et zamanla alisacaktir kendini bilmezlerle kiyaslama yapmak cok sacma kendi bebegini dusunmeyen insan seni torpulr tabi normal

Bizde disi zor cikaranlardaniz ama bir iki defa denesim calpol pek etkilemesi benim cadiyi bende bir daha vermedim bosuna.Eger biraz olaun sakinliyor ise surekli olmasa bile vermekte yarar var cocuklar cok zorlaniyor.
Evet işe yaramıyorsa verme. Ben de birkaç kere verdim zaten. 6 dişimiz var. Dişten gece ağladığı 1 ya da 2 dir. Maşallah diyim de :) aman diş geç çıksa daha iyi çok ısırıyor ve çok acıtıyor.

Bizim burda Suriyeli vatandaslar var ama saglik ocagi asidan bahsetmedi izlem yapti yarin arayip bi sorayim .Birde saglik ocagi kiloyu kiyafetlerle olcuyor sizdede oylemi ne kadar duauyorlar bizimki 100gr etmez dedi ama bence eder
valla biz salı günü gittik ocaga iki yüz gram düştü kıyafeti

her cocuk bir değil ayrıca 3.5 aylık cocuga anne sütünden baska birsey veriyorsan bu senin ayıbın de
biz yani ben altı aydan önce cok azıcık verdim. yavas yavas yer cnm milleti takma. eline ver salatalık armut elma oyle oyle alısır sofrada da yanında oturt seni örnek alacak sonucta

Cnm benim gayet iyi kilosuda boyuda takma derim ben.Bazi insanlar baskalarinda yarattiklari stresten sıkıntidan besleniyor.
Eşimde aynısını söylüyor :)senin canını sıkmaya çalışıyor diyo .ve beni esimle tanıştıran kişi bu.12 yıllık arkadasım

bizim de öyle cnm kulaklarına vuruyo uykuda inliyo bi gelemedi ya biz daha ilkini patlatcaz massallah size :)

Doktor maşallah sütun bu aydaki cocuğa yetiyor daha ne istiyorsun diyor.anne sütünden daha faydalı ne var dedi.sen cok evhamlisin desi.bende cocuk konusunda takintiliyim ne yapım

Doktor maşallah sütun bu aydaki cocuğa yetiyor daha ne istiyorsun diyor.anne sütünden daha faydalı ne var dedi.sen cok evhamlisin desi.bende cocuk konusunda takintiliyim ne yapım
cnm cok takma kim varmıs hiçbirsey yemeyen. inan o arkadasın cocuguna kıyıyor cok üzüldüm minicik bebek ya ne mide var
allah midesine göre süt yaratmıs bizde. öyle olmasaydı ilk günden kebap verelim cocuga hay allahım ya kadına bak

Aaaa o arkadas bunu marifet sanıyor 6 ay sadece anne sutu verilir mı diyor :)

Ayyy salla gitsin ya , iyi demişsin az bile demişsin, bende emzirmiyorum yani emmedi bebiş , her kafadan ses yok 2 yıl emmesi gerekirmişte yok öylede böylede ,dedim size ne ya emmeyen dışlanıyor mu? eltime bile sen emzirmişsinde nolmş dedim en sonunda sustular bazen lafı ağızlarına tıkmak gerekiyor, ayrıca her çocuk kendine has , bak burda her türlü şeyleri okuyabilirsin, kimi yürüme aşamasında kimi dişleri bitirdi, kimi msl benimki daha yeni kıçını kaldırıyor :) kimi sadece anne sütü alıyor kimi her türlü yemeği yiyor , kıyaslanamaz ki bebişler, bırak onları biz büyükler bile hepimiz ayrıyız kime neee!!

Kizlar ogluma antibiyotik ne zaman yarar 2 gun oldu baslayali bogaz enfeksiyonu cok kotuyuz atesi 38 en dusuk 37 bucuk normalde 36 olurdu o kadar agliyor ki susturamiyoruz 9 saate yakindur emmiyor ne verdiysek reddediyor meyve puresini severdi onu bile yemiyor. Antibiyotik calpol midesini cok bulandiriyor napcamizi sasirdik benim ayak alcida ayaga kalkamiyorum annem yasli kadin bas edemiyor valla artik oturdum ben de agliyorum gece 3 ten beri agliyor oglum azicik uyutuyoruz o da surekli sallanarak sonra yine devam. Annem de yasli kadin mahvoldu

Yok canım ya takılma sen böyle şeylere.Kdir tuğcu diye bir çocuk doktoru var mesela o şey diyor;çocuk yemez,çiğnemeyi öğrenmez diye birşey yoktur diyor.Herçocuk zamanı gelince çiğnerde herşeyide yer diyor.Fıtratında var yemek yemek diyor.Bende katılıyorum ona.zamanı gelince herşeyi birgüzel yer merak etme sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…