Cnm benim gayet iyi kilosuda boyuda takma derim ben.Bazi insanlar baskalarinda yarattiklari stresten sıkıntidan besleniyor.Hayır benim cocuk konusundaki evhamımı biliyor göçük yapar gibi sorup duruyor üstüne benimki sunu yedi bunu yedi diyip duruyor.benim oğlum maşallah boyu 71 kilosu 10.150 gr
Bizde disi zor cikaranlardaniz ama bir iki defa denesim calpol pek etkilemesi benim cadiyi bende bir daha vermedim bosuna.Eger biraz olaun sakinliyor ise surekli olmasa bile vermekte yarar var cocuklar cok zorlaniyor.Çok huysuzsa ben calpol veriyordum hemen canım. Gece yatmadan önce ver. Ağrı'sını alır rahatça uyur
Slm cnm 3.5 ay ek gida icin coooook erkken burda bi komsum 3 aylik bebegine inek sutu cici bebe filan veriyordu sonunda cocugun metabolizma coktu bir ay yogun bakimda kaldi 2 yasina kqdar ozel mama haric hersey yasak arkadasin cok tehlikeli bi isyapiyo allah korusun bebek nasil sindirsin ek gidayi su kocakari lafiyla is yapanlara bi sinir oluyorum ki tamam sutun yoktur mama ver kocaman doktorklar acikliyolar hala eskiden soyleydi boyleydi eskiden bebek olumleri simdikinin kac katiydi herseyin bi zamani var sen de cok canini sıkma ara ara az az teklif et zamanla alisacaktir kendini bilmezlerle kiyaslama yapmak cok sacma kendi bebegini dusunmeyen insan seni torpulr tabi normalKızlar bir arkadasım var cocuğu 3,5 aylık benim oğlum ay sonu 9 bitecek .eski bir arkadas bu her telefonda kızıma sunu yedirdim kızıma bunu yedirdim diyor. Bende afiyet olsun diyor aaaa seninki hala neden yemiyor diyip duruyor.bende deniyorum olmuyor dedikce her telefonda suyu hala yemiyor mu diyor benim ki gzl yiyor diyor .en son dayanamadım arkadasım afiyet olsunda kızına .neden oğlumda kıyaslıyorsun canımı sıkmak icin mı dedim dayanamadım sizce sorun bende mıne yapım yemiyor oğlum
Evet işe yaramıyorsa verme. Ben de birkaç kere verdim zaten. 6 dişimiz var. Dişten gece ağladığı 1 ya da 2 dir. Maşallah diyim de :) aman diş geç çıksa daha iyi çok ısırıyor ve çok acıtıyor.Bizde disi zor cikaranlardaniz ama bir iki defa denesim calpol pek etkilemesi benim cadiyi bende bir daha vermedim bosuna.Eger biraz olaun sakinliyor ise surekli olmasa bile vermekte yarar var cocuklar cok zorlaniyor.
bizimki de alısmadık ama duruyo :)yerim ben bunu yaaa , bizimki bunlarla duraz yaalışmadık boğazda önlük durmaz diyelim :)
valla biz salı günü gittik ocaga iki yüz gram düştü kıyafetiBizim burda Suriyeli vatandaslar var ama saglik ocagi asidan bahsetmedi izlem yapti yarin arayip bi sorayim .Birde saglik ocagi kiloyu kiyafetlerle olcuyor sizdede oylemi ne kadar duauyorlar bizimki 100gr etmez dedi ama bence eder
dogrudur cnm bizim aralık 15de ası vardı ama alerjimiz nedeniyle yapılmayacakBizi yasinda cagirdilar cnm.
her cocuk bir değil ayrıca 3.5 aylık cocuga anne sütünden baska birsey veriyorsan bu senin ayıbın deKızlar bir arkadasım var cocuğu 3,5 aylık benim oğlum ay sonu 9 bitecek .eski bir arkadas bu her telefonda kızıma sunu yedirdim kızıma bunu yedirdim diyor. Bende afiyet olsun diyor aaaa seninki hala neden yemiyor diyip duruyor.bende deniyorum olmuyor dedikce her telefonda suyu hala yemiyor mu diyor benim ki gzl yiyor diyor .en son dayanamadım arkadasım afiyet olsunda kızına .neden oğlumda kıyaslıyorsun canımı sıkmak icin mı dedim dayanamadım sizce sorun bende mıne yapım yemiyor oğlum
Eşimde aynısını söylüyor :)senin canını sıkmaya çalışıyor diyo .ve beni esimle tanıştıran kişi bu.12 yıllık arkadasımCnm benim gayet iyi kilosuda boyuda takma derim ben.Bazi insanlar baskalarinda yarattiklari stresten sıkıntidan besleniyor.
bizim de öyle cnm kulaklarına vuruyo uykuda inliyoBiz 7. Disi cikarmak uzereyiz. Ates falan hic olmadi ama dedigin gibi geceleri kizim da biz de huzursuz olduk. Yarim saatte bir uyaniyordu. En cok da onun aci cekmesine uzuluyordum. Bizimkinin agrisi daha cok kulaga vuruyor. Eli parmaklari hep kulaginda. Uykusunda agliyor. Aci cektigi belli. Boyle zamanlarda hep verdim calpol. Hatta bunu yazmadan 5 dak once bile :) bazen uyku arasinda vile verdim. Ama gecede 1 cay kasigi sadece.
Doktor maşallah sütun bu aydaki cocuğa yetiyor daha ne istiyorsun diyor.anne sütünden daha faydalı ne var dedi.sen cok evhamlisin desi.bende cocuk konusunda takintiliyim ne yapımSlm cnm 3.5 ay ek gida icin coooook erkken burda bi komsum 3 aylik bebegine inek sutu cici bebe filan veriyordu sonunda cocugun metabolizma coktu bir ay yogun bakimda kaldi 2 yasina kqdar ozel mama haric hersey yasak arkadasin cok tehlikeli bi isyapiyo allah korusun bebek nasil sindirsin ek gidayi su kocakari lafiyla is yapanlara bi sinir oluyorum ki tamam sutun yoktur mama ver kocaman doktorklar acikliyolar hala eskiden soyleydi boyleydi eskiden bebek olumleri simdikinin kac katiydi herseyin bi zamani var sen de cok canini sıkma ara ara az az teklif et zamanla alisacaktir kendini bilmezlerle kiyaslama yapmak cok sacma kendi bebegini dusunmeyen insan seni torpulr tabi normal
Canım alerji uzmanına gitmiştim ama bilemedim şimdiDadli cnm halı yün vs yapabiliyor atopik dermatitte
doktor olarak alerji veya immünoloji bölümüne gitmen lazım
cnm cok takma kim varmıs hiçbirsey yemeyen. inan o arkadasın cocuguna kıyıyor cok üzüldüm minicik bebek ya ne mide varDoktor maşallah sütun bu aydaki cocuğa yetiyor daha ne istiyorsun diyor.anne sütünden daha faydalı ne var dedi.sen cok evhamlisin desi.bende cocuk konusunda takintiliyim ne yapım
Aaaa o arkadas bunu marifet sanıyor 6 ay sadece anne sutu verilir mı diyor :)her cocuk bir değil ayrıca 3.5 aylık cocuga anne sütünden baska birsey veriyorsan bu senin ayıbın de
biz yani ben altı aydan önce cok azıcık verdim. yavas yavas yer cnm milleti takma. eline ver salatalık armut elma oyle oyle alısır sofrada da yanında oturt seni örnek alacak sonucta
de ki bi arkadasım senin üstün zekana hayran kaldıAaaa o arkadas bunu marifet sanıyor 6 ay sadece anne sutu verilir mı diyor :)
Kızlar bir arkadasım var cocuğu 3,5 aylık benim oğlum ay sonu 9 bitecek .eski bir arkadas bu her telefonda kızıma sunu yedirdim kızıma bunu yedirdim diyor. Bende afiyet olsun diyor aaaa seninki hala neden yemiyor diyip duruyor.bende deniyorum olmuyor dedikce her telefonda suyu hala yemiyor mu diyor benim ki gzl yiyor diyor .en son dayanamadım arkadasım afiyet olsunda kızına .neden oğlumda kıyaslıyorsun canımı sıkmak icin mı dedim dayanamadım sizce sorun bende mıne yapım yemiyor oğlum
de ki bi arkadasım senin üstün zekana hayran kaldı
Yok canım ya takılma sen böyle şeylere.Kdir tuğcu diye bir çocuk doktoru var mesela o şey diyor;çocuk yemez,çiğnemeyi öğrenmez diye birşey yoktur diyor.Herçocuk zamanı gelince çiğnerde herşeyide yer diyor.Fıtratında var yemek yemek diyor.Bende katılıyorum ona.zamanı gelince herşeyi birgüzel yer merak etme sen...Kızlar bir arkadasım var cocuğu 3,5 aylık benim oğlum ay sonu 9 bitecek .eski bir arkadas bu her telefonda kızıma sunu yedirdim kızıma bunu yedirdim diyor. Bende afiyet olsun diyor aaaa seninki hala neden yemiyor diyip duruyor.bende deniyorum olmuyor dedikce her telefonda suyu hala yemiyor mu diyor benim ki gzl yiyor diyor .en son dayanamadım arkadasım afiyet olsunda kızına .neden oğlumda kıyaslıyorsun canımı sıkmak icin mı dedim dayanamadım sizce sorun bende mıne yapım yemiyor oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?