2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
çok geçmiş olsun canım, Rabbim ikinize de şifalar versin.
Ayyy sizde de ayni yani. Cok ilginc ama Derin in de en cok etiketler dikkatini cekiyor. Pijamamin birinin onende dugmeler var onlara saldiriyor :)
aynı bizimki de etiket ve cırtcırt lara çook ilgili. bunların dışında bepanthol kreme, emzik almıyor ama emzik asıkının sapına, terlik tokalarına, kumandaya, telefona, çanta saplarına deli oluyor :)

herkese gunaydın... valla bebekleriyle yemek yiyen ailelere hayranım bizimkini sofraya oturtuyoruz ve 3 -5 sn içinde sofra yerle bir oluyor bi yemeğe elini uzatıo birine ayağına talan edio... hasta olanlara geçmişler olsun...

Canim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
cok cok gecmiş olsun cnm :( ya kuzunla hiç ilgilenemeyeceksin kötü olmus ama hayyırlısı böyleymiş

çok geçmiş olsun canım, Rabbim ikinize de şifalar versin.

aynı bizimki de etiket ve cırtcırt lara çook ilgili. bunların dışında bepanthol kreme, emzik almıyor ama emzik asıkının sapına, terlik tokalarına, kumandaya, telefona, çanta saplarına deli oluyor :)
Benimki de oyle :) ayagina ilk adim ayakkabi giydiriyorum bi bakiyorum yerde oturmus iki buklum cirtcirtini emiyor istahla

Keremin annesi bugün bi yazı okudum ahmet rasim kucukusta diye bi doktor TV lerde hep cikio.kızamık adıyla ilgili bi makalesi vardı.orda yumurta alerjisi olanlarda eğer belirtiler nefes darlığı vb gibi şeylerde aşı olmamalı.kızarıklık döküntü şeklindeydi hiçbir sakınca yok olmasında yazıyordu.
cnm keremin yumurta alerjisi ciddi biraz.
fakultede kaldıgımızda yuzunun buyuk bi kısmı kızarmıstı hemen iğne yaptılar o zaman ciddi miydi anlayamamıstım ama
iki hafta önce falan kontrole gitmiştik koldan deri testi yapıyorlar ya minicik bi yumurta akı ile yaklasık bi santim kabardı kolunda. yani bilemiyorum cok olması durumunda nefes darlığı yapabilir cocuga ben o yuzden riske atamam
fakultede yapılır birsey olursa da anında müdahele edilir yine

herkese gunaydın... valla bebekleriyle yemek yiyen ailelere hayranım bizimkini sofraya oturtuyoruz ve 3 -5 sn içinde sofra yerle bir oluyor bi yemeğe elini uzatıo birine ayağına talan edio... hasta olanlara geçmişler olsun...
cnm biz kendi yemegimizi ondan uzaga koyuyoruz onun onune de yiyebilecegi seyler koyarız bizimkine saldırmıyo ama on bes dk sonra falan karnı doymussa baslıyo bizimkilere satasmaya

ama ben dişlikli olanlarını merak ettim e bebek sitesinde bulamadım
lcw bib diye geciyo ama onu bile bulamadım googleden aratınca cıktı öyle koydum buraya resmini
nasıl arıycaz bu ürünün görselini :)
LCWDA İKİLİ SATILIYO EWET BİB DİYE GEÇİYO İLK ALDIKLARIM DİKİŞLİYDİ FLAR GİBİ DE DURUYO ÇOK HOŞLAR SONRADAN ALDIĞIM DAHA ÜÇGEN SENİN PAYLAŞTIKLARINDAN

cnm keremin yumurta alerjisi ciddi biraz.
fakultede kaldıgımızda yuzunun buyuk bi kısmı kızarmıstı hemen iğne yaptılar o zaman ciddi miydi anlayamamıstım ama
iki hafta önce falan kontrole gitmiştik koldan deri testi yapıyorlar ya minicik bi yumurta akı ile yaklasık bi santim kabardı kolunda. yani bilemiyorum cok olması durumunda nefes darlığı yapabilir cocuga ben o yuzden riske atamam
fakultede yapılır birsey olursa da anında müdahele edilir yine
Oğlumun ağız kenarında ve kolunda bacaklarında sürekli kizariklik oluyordu alerjisi çıktı ama neye olduğunu bulamadılar hem deride hem kanda yapıldı hatta Ankara'ya flütten testi bile gönderildi bulamadılar.sadecece bir seye alerjisi var ama neye olduğunu bilemiyoruz dediler.bedinlere değil dediler ana stresten olabilirmiş.simdi kol ve bacaklarında yok şükür ama hala agiz cevresinde kizariklik oluyor

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok cook tesekkur ederim. Alci cok berbat bir sey mis. Annem geldi istanbuldan. Kendimi cok kotu hissediyorum surekli etrafa talimat yagdiriyormusum gibi geliyor ne zor kendi elin ayaginla is yapamamak kucucuk bir isi uzun uzadiya esime anneme anlatmak zorunda kaliyorum. oglumu hic aglatmiyordum kendim bakarken muhakkak gonlunu yapiyordum simdi esim ve annem bakmaya calisiyorlar ama surekli agliyor. Allah tum annelere ve bebeklerine sifa versin

Benim kiz dislerini nerde kasiyacagini sasirdi, besigini alt kademeye indirmistik orda ayaga kalkip mobilyayi kemirmeye basladi, salonda koltuklara tutunup kalkip koltugun deri kenarlarini isiriyo, sandalteye tutunup kalkip sandalyeyi isiriyo. Artik koltugu tutup saga sola gitmeyede basladi her gun farkli farkli bir sey kesfediyo cok zevkli onun o hallerini izlemek

çok geçmiş olsun tatlımmm çok kötü olmuşş ALLAHIM sana ve bebişine şifa versinnn

Keremin annesi bugün bi yazı okudum ahmet rasim kucukusta diye bi doktor TV lerde hep cikio.kızamık adıyla ilgili bi makalesi vardı.orda yumurta alerjisi olanlarda eğer belirtiler nefes darlığı vb gibi şeylerde aşı olmamalı.kızarıklık döküntü şeklindeydi hiçbir sakınca yok olmasında yazıyordu.
bnm kızında alerjisi var daha tam belli değil neye olduğu döküntü oluyo nefes darlığı değilde sakıncası yok mu yani aşının :110:

Back