- 4 Temmuz 2014
- 200
- 225
- 23
Oyyyy masallllah pek havaliymis pek. Cok yakisikli olacak belli...Bu benim oğlum rüzgar :)Eki Görüntüle 1694155
Gecmis olsun canim. Evladina diledigince bakamamak cok kotudur eminim. Insallah tez vakitte iyilesirsin. Otururken bol bol kucakla anne sevgisini boyle hissetsin. Ben genellile yerde oturuyorum kizim dolasiyor cani isteyince gelip bana tirmaniyor. Sen de kendine yerde bir yuva yap ayagini uzat evladin uzak hissetmesin sana. Allahtan kucaginda degildi. Ben cok korkuyorum kucagimdayden yan basacam ikimiz dusecez diye cok sakarim cunku...Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok cook tesekkur ederim. Alci cok berbat bir sey mis. Annem geldi istanbuldan. Kendimi cok kotu hissediyorum surekli etrafa talimat yagdiriyormusum gibi geliyor ne zor kendi elin ayaginla is yapamamak kucucuk bir isi uzun uzadiya esime anneme anlatmak zorunda kaliyorum. oglumu hic aglatmiyordum kendim bakarken muhakkak gonlunu yapiyordum simdi esim ve annem bakmaya calisiyorlar ama surekli agliyor. Allah tum annelere ve bebeklerine sifa versin
Tsk canım benim. Hayırlı ve saglikli olsunda başka bir şey istemem.bu arada herkes babasi diyor bir tek benim Görümceler aynı anası diyorlarmış :)Oyyyy masallllah pek havaliymis pek. Cok yakisikli olacak belli...
Benim kizim da tipki babasi :)Tsk canım benim. Hayırlı ve saglikli olsunda başka bir şey istemem.bu arada herkes babasi diyor bir tek benim Görümceler aynı anası diyorlarmış :)
çok geçmiş olsunCanim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
Cok tesekkurler cnm :) ama hic kullanmaz bizim aldigimiz ilk oyuncagi dislikli idi ama bir de normal disligi var da disleyecek daha guzel seyler var kumanda kitap :) kullanmiyo yaniKeremin annesi canim şu adrese bak : http://mobil.e-bebek.com/mycey-dis-kasiyicili-fular-onluk_MYC-700025 önlüğün markası mycey. Bizdeki yeşili.
Ben verdiklerimden takip ediyorum cnm mesela siyah erige susama yumurta akina vs var yapmayan seylerden veriyorum ben deOğlumun ağız kenarında ve kolunda bacaklarında sürekli kizariklik oluyordu alerjisi çıktı ama neye olduğunu bulamadılar hem deride hem kanda yapıldı hatta Ankara'ya flütten testi bile gönderildi bulamadılar.sadecece bir seye alerjisi var ama neye olduğunu bilemiyoruz dediler.bedinlere değil dediler ana stresten olabilirmiş.simdi kol ve bacaklarında yok şükür ama hala agiz cevresinde kizariklik oluyor
Bizi de 16 kasimda cagirdi cnm boy kilo bas ölçümü idi. Asi 9 ayda veya bir yasta yapiliyokızlar 23 kasımda sağlık ocağında izlem günümüz var.
kızamık aşısıda olucak kızım değil mi ?
Oy oy oyyy massallah ya ne kadar yakışıklı :)Bu benim oğlum rüzgar :)Eki Görüntüle 1694155
Saçları nasılda uzamış öyle... hiç mart bebeği gibi durmuyor maşallahBu benim oğlum rüzgar :)Eki Görüntüle 1694155
yerim ben bunu yaaa , bizimki bunlarla duraz yaBizim fular önlüklerimiz böyle :)) beyaz onluklu olan fotoda attilam daha 3 aylık :)) uzerinde boss yazan papyonlu onlukte 5 aylık... dislikli fular fotosu gecen hafta cekildi :)))
aslında iki tane daha fularımız var hatta birini annem yaptı ama fotomuz yokmus onlarla..
Kucagimdaydi ne yazik ki zaten o dusmesin diye boyle kotu dustum Allaha sukur o yere hic degmediGecmis olsun canim. Evladina diledigince bakamamak cok kotudur eminim. Insallah tez vakitte iyilesirsin. Otururken bol bol kucakla anne sevgisini boyle hissetsin. Ben genellile yerde oturuyorum kizim dolasiyor cani isteyince gelip bana tirmaniyor. Sen de kendine yerde bir yuva yap ayagini uzat evladin uzak hissetmesin sana. Allahtan kucaginda degildi. Ben cok korkuyorum kucagimdayden yan basacam ikimiz dusecez diye cok sakarim cunku...
Bizbugün 9 ayı bitirdik sağlık ocağına gittik aşı yapıldı.bazı yerlerde yapılıyormuş Suriyelilerin yoğun olduğu yerlerde,kan tahlilimizi doktor yapmıştı yaptırmadık bi daha.ancak kaybettiğimiz kiloyu geri aşabilmişiz 8 kiloyuz tabi az boy 73 uzun iyi dedi herzamanki gibikızlar 23 kasımda sağlık ocağında izlem günümüz var.
kızamık aşısıda olucak kızım değil mi ?
Bizim burda Suriyeli vatandaslar var ama saglik ocagi asidan bahsetmedi izlem yapti yarin arayip bi sorayim .Birde saglik ocagi kiloyu kiyafetlerle olcuyor sizdede oylemi ne kadar duauyorlar bizimki 100gr etmez dedi ama bence ederBizbugün 9 ayı bitirdik sağlık ocağına gittik aşı yapıldı.bazı yerlerde yapılıyormuş Suriyelilerin yoğun olduğu yerlerde,kan tahlilimizi doktor yapmıştı yaptırmadık bi daha.ancak kaybettiğimiz kiloyu geri aşabilmişiz 8 kiloyuz tabi az boy 73 uzun iyi dedi herzamanki gibi
Cnm merhaba nasilsiniz gittiniz mi doktora merak ettim Yarrn nasil?Kızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki !
Bizi yasinda cagirdilar cnm.Bizi de 16 kasimda cagirdi cnm boy kilo bas ölçümü idi. Asi 9 ayda veya bir yasta yapiliyo
Cok gecmis olsun cnm ikinizede...Biz bir sekilde idare ederizde iyiki bebise bisi olmamis.Bizde kizimla asansorde dustuk birgun kafasi da carpti aynaya cokk korkmustum cok kotu bi duygu son olsun ins...Kucagimdaydi ne yazik ki zaten o dusmesin diye boyle kotu dustum Allaha sukur o yere hic degmedi
Ben verdiklerimden takip ediyorum cnm mesela siyah erige susama yumurta akina vs var yapmayan seylerden veriyorum ben de[/QUOTE ya benim oğlumun ağzını sildiğimizde veya halıya temasında oluyor diyorum ben doktor seslenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?