2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Geldi kis aylari gevsedi burun yaylari o kadaaar kotu gribim ki bunlari yazarken bile 3 hapsirik patlattim valla oglus hastayken alisti benle yatio besige koyuyorum 5 dk uyanio uyurken bile ikide bi yokluyo yaninda miyim diye bende boyle tum hasta annelere ve bebislere gecmis olsun

Gecmis olsun canim. Evladina diledigince bakamamak cok kotudur eminim. Insallah tez vakitte iyilesirsin. Otururken bol bol kucakla anne sevgisini boyle hissetsin. Ben genellile yerde oturuyorum kizim dolasiyor cani isteyince gelip bana tirmaniyor. Sen de kendine yerde bir yuva yap ayagini uzat evladin uzak hissetmesin sana. Allahtan kucaginda degildi. Ben cok korkuyorum kucagimdayden yan basacam ikimiz dusecez diye cok sakarim cunku...

çok geçmiş olsun

Ben verdiklerimden takip ediyorum cnm mesela siyah erige susama yumurta akina vs var yapmayan seylerden veriyorum ben de

yerim ben bunu yaaa , bizimki bunlarla duraz ya alışmadık boğazda önlük durmaz diyelim :)

Kucagimdaydi ne yazik ki zaten o dusmesin diye boyle kotu dustum Allaha sukur o yere hic degmedi

kızlar 23 kasımda sağlık ocağında izlem günümüz var.
kızamık aşısıda olucak kızım değil mi ?
Bizbugün 9 ayı bitirdik sağlık ocağına gittik aşı yapıldı.bazı yerlerde yapılıyormuş Suriyelilerin yoğun olduğu yerlerde,kan tahlilimizi doktor yapmıştı yaptırmadık bi daha.ancak kaybettiğimiz kiloyu geri aşabilmişiz 8 kiloyuz tabi az boy 73 uzun iyi dedi herzamanki gibi

Bizim burda Suriyeli vatandaslar var ama saglik ocagi asidan bahsetmedi izlem yapti yarin arayip bi sorayim .Birde saglik ocagi kiloyu kiyafetlerle olcuyor sizdede oylemi ne kadar duauyorlar bizimki 100gr etmez dedi ama bence eder

Cnm merhaba nasilsiniz gittiniz mi doktora merak ettim Yarrn nasil?

Kucagimdaydi ne yazik ki zaten o dusmesin diye boyle kotu dustum Allaha sukur o yere hic degmedi
Cok gecmis olsun cnm ikinizede...Biz bir sekilde idare ederizde iyiki bebise bisi olmamis.Bizde kizimla asansorde dustuk birgun kafasi da carpti aynaya cokk korkmustum cok kotu bi duygu son olsun ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…