zeytin neden yasak ki ben veriyorum,suda bekletip tuzunu alıyorumKızlar merhaba , hafta sonu İstanbula gittik , bizim sıpa büyümüş artık her yeri kurcalamaya çalışmasından anlamış bulundum :) bu arada oğluma kahvaltı yaptırdılar ,ben genelde püre yapıyordum ama küçük parçalar halinde verdiler o kadar güzel yedi ki maşallah, birde çiğnemeye çalışması vardı görmeniz lazımEki Görüntüle 1690697 kahvaltımız buydu, yumurta sarısı, peynir ,zeytin, domates,salatalık ve ekmek içi :) ben yiyemez dedikçe çocuk yedi, birde zeytin bile verdiler yasakk dedim valla bizim oğlan yasak falan dinlemedi
zeytin neden yasak ki ben veriyorum,suda bekletip tuzunu alıyorumKızlar merhaba , hafta sonu İstanbula gittik , bizim sıpa büyümüş artık her yeri kurcalamaya çalışmasından anlamış bulundum :) bu arada oğluma kahvaltı yaptırdılar ,ben genelde püre yapıyordum ama küçük parçalar halinde verdiler o kadar güzel yedi ki maşallah, birde çiğnemeye çalışması vardı görmeniz lazımEki Görüntüle 1690697 kahvaltımız buydu, yumurta sarısı, peynir ,zeytin, domates,salatalık ve ekmek içi :) ben yiyemez dedikçe çocuk yedi, birde zeytin bile verdiler yasakk dedim valla bizim oğlan yasak falan dinlemedi
Bir de ondan mi alsam acaba, eger isirinca su geliyorsa icebilir belkiSu yesil mavi olanini diyorum, digerinden farkli. Ucu yumusak olunca isirinca su geliyor agzina kizim oyle boyle icmeye alisti. Bu sabah da benim ihlamur cayimdan kasikla icirdim verdikce agzini acti :)
zeytin neden yasak ki ben veriyorum,suda bekletip tuzunu alıyorum
Acikcasi bizimki domatesi cig yiyemedi alerji yapti.zaten artik biz bile yemiyoruz onada vermiyorum oyle seylerDomates salatalık vermiyorum ben mevsimi geçti diye,siz veriyor musunuz
Valla bende suda bekletip bekliyorum kabugunu cikartip onunda tadina baksın die:))Canim zeytinin kabugunun sindirimini yapmalari zor olurmus ondan yasak ama esim kabugunu soyup yediriyo kizima
yesilli olandan benimki :)Su yesil mavi olanini diyorum, digerinden farkli. Ucu yumusak olunca isirinca su geliyor agzina kizim oyle boyle icmeye alisti. Bu sabah da benim ihlamur cayimdan kasikla icirdim verdikce agzini acti :)
biz de bugun 8 ay bi haftalıgız. biz de gittik saglık ocagına. burda tartısması olmustu ası vardı yoktu olayı onu paylasayımKizlar slm bugun izlem icin s.ocagina gittik en gec dokuzuncu ay bitmeden kan sayimi yapilmasi gerekliymis ,asisida yasinda ins.Ben kan damlasini hic kullanmadim kusuyor surekli verince umarim eksik cikmaz sayet oyleyse bu aylarda toparlayabilmek acisindan sayim yaptirmak cok onemliymis paylasmak istedim...
Kabuğu ve tuzu açısından yasak diyorlar ama kabuğu soyduk ve tuzsuz du :)) domates içinde köyden alındığı için organik diye verdik ,çok şükür alarjisi yok birşey olmadızeytin neden yasak ki ben veriyorum,suda bekletip tuzunu alıyorum
evet cnm bende var o damlatmaz bardak aventinki. normalde damlatmıyo ama eliyle veya dişiyle sıkarsa su kacıyo böylelikle içebiliyor ama tabi su içinde bi gün beklese plastik tadı geciyo bardagaBir de ondan mi alsam acaba, eger isirinca su geliyorsa icebilir belki
Yok bnim onerdigim daha yumusak. Bundan ben de aldim ve icmedi. Seffaf uclu olanindan oneriyorum. O da damlatmaz 6+ ayBenim aldigim da bu ucu yumusak bununda ama isirinca gelmiyor su damlatmaz diye geciyor zaten emzik yok tabi sadece suluk
Yazdigini okuyunca hemen kalkip suyun tadina baktim :) tad yoktu cok sukur. Ben icindeki suyu hep degistiriyorum ozellikle yemeklerden sonra icirince bardak icine yemekli salya kacabiliyor diye :) cok istah aciciydi kusura bakma :)evet cnm bende var o damlatmaz bardak aventinki. normalde damlatmıyo ama eliyle veya dişiyle sıkarsa su kacıyo böylelikle içebiliyor ama tabi su içinde bi gün beklese plastik tadı geciyo bardagao yuzden o kadar para verme ya bambino fln 17 18 liraydı. ben 30 almıstım aventi ama işte o tada gecmesi cok hayal kırıklıgına ugrattı beni
biz de bugun 8 ay bi haftalıgız. biz de gittik saglık ocagına. burda tartısması olmustu ası vardı yoktu olayı onu paylasayım
biliyorsunuz bizim yumurta akı alerjimiz var. alerjisi olanlara da kızamık asısı yapılmıyormus.
hemsiremiz alerjisi devam ediyo mu diye sordu ve ben de 9. ayda asısı var mı dedim
ası normalde takvimde yok ama suriyeli cocuklar nedeniyle 9 aylık cocuklara kızamık asısı yapıyoruz dedi
ama biz alerjili oldugumuz için yapmıycaz peki yasında olacak mı deyince
evet dedi ama biz gözetim altında ası olcaz :) üniversitede olacakmısız 1 yasında ama alerjisi olmasaydı 15 aralıkta asısı yapılacaktı
Bi ara benimkinde öyleydi Can'ım geçmezse doktora götür,bizde amip çıkmıştı şimdi iyi iştahıysa yerine geldi ama serum falan yedi o Zaman çok kötüydü.ihmal etme bende geçer diye bekledim geç kaldım hata ettim geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bn kızıma hiç birsey yediremiyorum 2-3 gündür ishal gibi. Acaba dişten mi midesi filan mı bulanıyor ki hiç keyfi yok sürekli ağlıyor kucağımdan asla indiremiyorum
Biz hastalandığımızda doktor yaptırdı.bende kan damlası içermemiştim,hemoglobin 13 çıktıda Demir depoları boşmuş yani Ferritin 5 e düşmüş 20 olmalıymış.şimdi kan şurubu içiyoruz mutlaka baktırın derimKizlar slm bugun izlem icin s.ocagina gittik en gec dokuzuncu ay bitmeden kan sayimi yapilmasi gerekliymis ,asisida yasinda ins.Ben kan damlasini hic kullanmadim kusuyor surekli verince umarim eksik cikmaz sayet oyleyse bu aylarda toparlayabilmek acisindan sayim yaptirmak cok onemliymis paylasmak istedim...
cnm benim ya :) ne diyorsun bizim her yerimiz salya :) ya ben de değistiriyorum ama içinde bi gün sonraya su kaldıysa o plastik kokuyo cnm belki benimki sorunludur ama öyle olursa bi sudan gecirip yeni suyumu koyuyorum sıkıntı olmuyo. salya demişken sonunda karar verip aldıgım birsey var birazdan onun resmini atim belki yararlı oluruz bir iki kişiyeYazdigini okuyunca hemen kalkip suyun tadina baktim :) tad yoktu cok sukur. Ben icindeki suyu hep degistiriyorum ozellikle yemeklerden sonra icirince bardak icine yemekli salya kacabiliyor diye :) cok istah aciciydi kusura bakma :)
bilmiyorum cnm belki de ama suriyeli cocuklar her yerde bazı yerler ası kalmadı gelmiyo diye de yapmayabiliyoHer yerde farkli demek bende gecen hafta d vitamini bitti onu almaya gittigimde sordum doktor oyle bir bilgi bize gelmedi bir yas asisi var 9 aylik izlem yapacaz dedi. Saglik bakanligi bolge bolge bir karar cikarmis olabilir. Insallah keremcikte alerjisinden hemen kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?