10.ayındayız daha ilk dişi çıkıyo bende şaşırdımBuz iyiyiz cok sukur yaramazlik tam gaz devam. Bizde de ilk dis ciktiktan sonra uykusuzluk oldu dis cikmadan sadece salyasi vardi. Ikra nin ilk disimi olacak yoksa daha once baska dis cikarttimi
maşallah Çekirge kızına... benim oğlum çok hızlı galiba 9 aylık oldu 6 diş çıkardık 4 tane üstte 2 tane de altta...10.ayındayız daha ilk dişi çıkıyo bende şaşırdım
Pıtırcık snein 2.çocuk muydu yanlış mı hatırlıyorum, zordur daha zordur diyecektimmaşallah Çekirge kızına... benim oğlum çok hızlı galiba 9 aylık oldu 6 diş çıkardık 4 tane üstte 2 tane de altta...
canım süreklimi yapıyor ? yoksa oyun mu yapıyor? kış geldi belki çişini yaprken yapıyordur? bizimkide yapar öyle ama dikkat çekmek isteyince yapıyor,Kızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki !
2. çocuk evet ama benim büyük oğlum 10 yaşında bi sıkıntı yaşamıyorum çok şükür... Cesurarya benimde bazen aklıma geliyo onun işi gerçekten çok zorPıtırcık snein 2.çocuk muydu yanlış mı hatırlıyorum, zordur daha zordur diyecektim
Bi deCesurarya aklıma geliyor hani onun ikizdi ya kim bilir nasıl zorlanıyordur diye
Oh maşallah bizde 10.yaşlarını görürüz inşallah2. çocuk evet ama benim büyük oğlum 10 yaşında bi sıkıntı yaşamıyorum çok şükür... Cesurarya benimde bazen aklıma geliyo onun işi gerçekten çok zor
zaman çabuk geçiyor... görürüz neden görmeyelimOh maşallah bizde 10.yaşlarını görürüz inşallah
1.yaşına az kaldı bakalım : )
omuzunu silkeleyerek mi benim oğlumda bikaç gün yaptı şimdi yok,Kızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki !
inek sütü alerjisi canım. direk sütü vermedim yoğurt peynir sütün girdiği herşey yanigeçmiş olsun canım , ne sütü yedin yada verdinki? nasıl süt alarjisi oldu ya?
bnm kızımda yapıyo onu arada benimda dikkatimi çekiyo ama bende çözemedim neden olduğunuKızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki !
ay kıyamam ya , geçmiş olsun canıminek sütü alerjisi canım. direk sütü vermedim yoğurt peynir sütün girdiği herşey yani
Keskee nee guzell ya burdan bolee konusmak.baska arkadaslar bulmak :))herkes icin gecerlii beklerim giresuna kizlar.burdan olan varsada tansmak isterim:)Istanbulda olsaydin beraber yapardik ne guzel olurdu :)
Benim oğlum altina yapacağı zaman yapıyor..isi bitince son bi kez silkelenio birakioKızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki !
10.ayındayız daha ilk dişi çıkıyo bende şaşırdım
Pıtırcık snein 2.çocuk muydu yanlış mı hatırlıyorum, zordur daha zordur diyecektim
Bi deCesurarya aklıma geliyor hani onun ikizdi ya kim bilir nasıl zorlanıyordur diye
Keskee nee guzell ya burdan bolee konusmak.baska arkadaslar bulmak :))herkes icin gecerlii beklerim giresuna kizlar.burdan olan varsada tansmak isterim:)
Yok yaaa bizde ikinci bir ay sonra cikti :) simdi boy farki var tabii :) en azindan kiz zorlanmadi yani cok sukurAltta tek cikinca digeri de arkasindan hemen cikiyo yani buzde oyle oldu teki cikarsin arkasi cabuk gelir bizim de once alt sol cikmsti insallah kolay cijarir
Cisini yapiyordur ozaman canim..bana da olur boyle urperirirm ayiptir soylemesi :))Kızlarrrrrrrrr bi bakın hele !!! Kızım bi kaç gündür uyanıkken vücudunu sirkeliyor neden olur bu ! Karşılaşan duyan eden var mı ? Hani üşğne gelirde yaparız ya onun gibi .. Ev sıcak üşümeden değil uyanınca yeleğini eksik etmem !! Bişi diyin ya içim içimi yiyor .. Dr a gitsem mi ki !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?