- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Gecmiş olsun Can'ım bende de fena bel Ağrı'sı var senin gibi olmam inş ama çocuk büyüdü ağırlaştı artık belim çok agrıyor git gideKızlar Merhaba, uzun zamandır burdan ileti gelmeyince yazılmıyor sandım , meğese bayaa birikmiş :) geçen gün bebişi yerde alayım derken kitlendim kaldımacile gittik kas gevşetivi vs iğne yaptılar ama tık yok , mr çekildik dr fıtık başlangıcı olabilir dedi, dengesiz haraketler yaptığım için kitlenmişim sizde dikkat edin lütfen , insan anlamıyor , birşey yok gibi geliyor ama maalesef pat diye kitlenebiliyormuş
valla ben Ebay 'dan alışveriş yapıyorum paypal üzerinden alıyorum ürün gelmez ise yada kötü gelir ise anında paramı veriyorlar :)Aliexpress guvenilir mi.kredi karti ile sorun yasamadan alisveris yapaviliyor musunuz.
Gecmiş olsun Can'ım bende de fena bel Ağrı'sı var senin gibi olmam inş ama çocuk büyüdü ağırlaştı artık belim çok agrıyor git gide
Sen normalini yapıyorsun. En ideal saatler o saatler zaten. Bebek dediğin 7 8 gibi uyumalı :)
bizimkiler anormal.
Gecmiş olsun canım bilirim bel ağrısınıKızlar Merhaba, uzun zamandır burdan ileti gelmeyince yazılmıyor sandım , meğese bayaa birikmiş :) geçen gün bebişi yerde alayım derken kitlendim kaldımacile gittik kas gevşetivi vs iğne yaptılar ama tık yok , mr çekildik dr fıtık başlangıcı olabilir dedi, dengesiz haraketler yaptığım için kitlenmişim sizde dikkat edin lütfen , insan anlamıyor , birşey yok gibi geliyor ama maalesef pat diye kitlenebiliyormuş
Of çok güzel ya uyanmaması.benimkide emiyo ve çok çok sık kalkıyor. Düşünemiyorum deliksiz sabaha kadar bi uykuBizimkide , ben işten 7 gibi gidiyorum eve babaanneden alıp eve geçmemiz 8 i buluyor, 8 buçuk 9 gibi bayılıruyandırmazsam sabah 6 :30 da ayakta. ama ben gece 1-2 kez uyandırıp yediriyorum :) ama şimdi burda yazanlara göre gece 2 saatte bir uyanan bebekler hep anne sütü ile beslenenler gibi gördüm ben, belkide Anne sütü 2 saatte bir mi acıktırıyor ki bilemedim , ben mama verdiğim için tok mu tutuyor
Teşekkür ederim Canım evet çok zormuşGecmiş olsun canım bilirim bel ağrısını
İnsanı ayakta tutan bel
Benimki 7 8 gibi uyusa sabah olmaz yaSen normalini yapıyorsun. En ideal saatler o saatler zaten. Bebek dediğin 7 8 gibi uyumalı :)
bizimkiler anormal.
Bizim hala dişimiz yok canımKızlar bu arada bebeği diş çıkarmayan kaldımı? birde buğday yapmayan var mı? bende Adanadan gelen hakiki buğday var az yarım kilo kadar isteyen varsa yollayabilirim.
Açlıktan değil meme isteğinden dolayı uyanıyor. Zaten gece de doyasıya emmiyor. Ağız tiryakiliğiBizimkide , ben işten 7 gibi gidiyorum eve babaanneden alıp eve geçmemiz 8 i buluyor, 8 buçuk 9 gibi bayılıruyandırmazsam sabah 6 :30 da ayakta. ama ben gece 1-2 kez uyandırıp yediriyorum :) ama şimdi burda yazanlara göre gece 2 saatte bir uyanan bebekler hep anne sütü ile beslenenler gibi gördüm ben, belkide Anne sütü 2 saatte bir mi acıktırıyor ki bilemedim , ben mama verdiğim için tok mu tutuyor
Ay valla bende, bir gece deliksiz uyusak ne güzel olur.benimkide 2 saate bazı gecelerde saat başı uyanır.çok yoruldumOo
Of çok güzel ya uyanmaması.benimkide emiyo ve çok çok sık kalkıyor. Düşünemiyorum deliksiz sabaha kadar bi uyku
En son kacta uyutuyorsunuz ki.gece uykusundan bir önceki uykuyu..benim oğlunda 7.5-8 de uyuyor gece uykusuna...öğleden sonra 2 de uyutuyorum bir saat uyuyor sonra uyutmuyorum.7 kadar..bazen çok mizmizlaniyor ama bir şekilde oyaliyorum.ve de sonra a uyuyorBenim kızım uyuması normal o Zaman ..
Ama akşam 8/9 da gece uykusuna yatan bebeklere hayranım bende .. Sabaha kadar anneler arada emzirerek Nasıl başarıyorlar .. Benim ki 10/11 gece uykusu 10 /10.30 a Çekmeye çalışıyorum Nasıl yapacam bilmiyorum ..
Bende senin gibi yapıyorum.bakicim öğleye kadar iki kere uyutuyor sonra iki civarı ben yatiriyorum bir saat uyuyor.aksam 7 te kadar oyaliyorum..sonra gece uykusuna geçiyor 7.30 daBence gun icind fazla gec saate kadar uyumasina izin vermemek gerekir. Sabah uykusuna saat 10 civari, oglen uykusuna da 2,5 civari yatmasi iyi gibi. 1,5 saatten fazla uyumamasi gerekir bir de. 3,5 da uyanan bir bebek aksam ustu 7 gibi gece uykusuna hazir olur. Benim gibi yapan pek yok galiba ama...ben mi tersini yapiyorum acaba :)
7.30da baslayan gece uykusu...Hayali bile guzelBende senin gibi yapıyorum.bakicim öğleye kadar iki kere uyutuyor sonra iki civarı ben yatiriyorum bir saat uyuyor.aksam 7 te kadar oyaliyorum..sonra gece uykusuna geçiyor 7.30 da
Canim onun anne sutuyle degilde aliskanlikla ilgisi var benim oglum gece 5 saat sonra emiyor ve anne sutu aliyor 5 saatten once versemde almiyorAçlıktan değil meme isteğinden dolayı uyanıyor. Zaten gece de doyasıya emmiyor. Ağız tiryakiliğiBen sabah uyanma bakımından şanslıyım. 7 de kalkan bi bebek olsaydı halim harap olurdu. Sizin düzeniniz de gayet iyi. Ayak uydurmuş yumurcak..:)
Ben daha ne gunduz ne gece iki saatlik uykular gormedim ,butun gece uyanmalari zaten saymiyorum.Gunduz en fazla kirkbes dk uyur onuda ayagimda hep sallarsam gece bir saat uyursa bayram ediyorum resmen...Uykulu cocuklara MasaAllah diyor ve cookkk imreniyorum.Benim cimcime 20 günlükken 40 ı içindeyken bile 3 saat uyumazdı kucakta uyurdu sonra 3 saate aşkın uyumazdı annemlere bu normal mi derdim tabi ki değil uyuması lazım derdi .. 3 saat uyuyacakken 1 saat uyanık kalacakken bizimki tersşydi ,,,
Şimdide en fazla 2 saat uyandık kalıyor sabah bi uyku öğlen 2 uyku bi de akşama doğru 5. De gece uykusu saat 10.30 11 dün 12.30 yattığı ..
Bu konu eskiyene kadar foruma bakmamaya karar verdim.MasaAllahCanim onun anne sutuyle degilde aliskanlikla ilgisi var benim oglum gece 5 saat sonra emiyor ve anne sutu aliyor 5 saatten once versemde almiyor
Deliksiz uyumuyor tabiki...özellikle 12 fen sonra sik-sik uyanıyor...acda olsa tokda olsa 12 civarı kesin uyanıyor..sonraki saatler bile belli resmen.arkadaşlardan bitanesi bahsetmiş ya alışkanlıkla alakalı diye..kesinlikle katılıyorum ...geçte yatsa erkenden yatsa sabah ayni saatte ayakta7.30da baslayan gece uykusu...Hayali bile guzel
Benim oglum da 7 30 gibi uyur gece 2 gibi kalkar sut icer yatar sabah 5 30 6 gibi kalkar aksam iyi de su sabah erken kalkmalari cozemedik gec yatsa da ayni saatte kalkio dogdugundan beri gece uykusu iyiydi hatta ben saat kurar kalkar uykusunda sut verirdim ac kalnasin diye7.30da baslayan gece uykusu...Hayali bile guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?