2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bu konu hakkinda bilgim yok ama gecen ay oglumda 2 gun burun tikanikligi olmustu.grip baslangici oldugu icin doktorumuz peditus surup verdi.1/2 olcek ver dedi ve 5 gunden fazla kullanma dedi.tabi ben ben deniz suyu solusyonuyla actigim icin vermeye gerek kalmadi.ama prospektusunde de 2 yasin altindaki cocuklarda dr tavsiyesiyle kullanilmalidir diyo ve ayni sekilde 5 gunu gecmemelidir diyo.

Geldik canim haberler guzel kiz 500 gram almis. Bu da normal galiba. Onceki ay 300 almisti. Bu ay bir hafta ishalimiz de vardi, ona ragmen 500 bence iyi. Gecen ayki boyumuzu bilmiyorum zaten saglik ocaginda boyumuz dogru olculmuyor hic kulak asmiyorum :) Miray gunde 3 kez filan kaka yapiyor aslinda doyuyor herhalde.

Gözünüz aydın evet gayet iyi o İshal durumuna göre maşallah alacağını almış .. Kaç kilo şimdi ?

Kizim atesi ciktiginda 39,5la hastaneye gitmistik 3 saat oncesinde fitil vermistim doktorda hastanede tek olcu o suruptan icirtti atesi hizli dussun diye veriyorum demisti

bugun doktorda bıze verdı aklım karıstı sımdı..ya kızlar bızımkı sureklı cıkartıyor ne yedıyse grıp dedı buun doktor.acaba bır sure sadece emzırsemmı ek gıda sadece corba tarzımı versem

Gozuniluz aydin bu ay bende iatiyorum ya o 500grdanbizimde yarin sekizinci ayimiz bitecek(duzeltilmis yedi)tartidan muthis korkuyorum...

Biz anneler dayanamiyoruz bebegimiz hep en iyi halde olsun istiyoruz illa o yuzde 50 persentil yakalanacak ama olmuyorsa zorlamamak lazim bu laflar senden cok kendime aslinda. Ya niye boyleyiz ki hele ben 30 yasindayim ve annemin icirdigi istah suruplarinin balik yaglarinin kokusu tadi hala zihnimde ama simdi kilo vermeye calisiyorum buna ragmen bebegimin kilosunu takiyorum valla bu annelikte mantik yok

Hiç yok hemde ... Ortalamayı yakalayım diye uğraşıyorum bende ama olduğu kadar oluyor iste .. 31 bende .. Ahhh ahhh gerçi eşim: benim ortaokul öğrencilerinin bazıları senden bile büyük görünüyor der .. Forma giysem gitsem yadırganmazmış:) moral dünyası İşte .. Bende kilo versem kızım alsa :) hamileykende tartıya çıkmaya korkuyordum hatta eşime sabah kontrole gidelim daha az çıkıyor diyordum :) benin kilo ile baya bi takıntım varmış ya çocukluğuma bi inmek lazım :) ben saçmalamaya başladım gece gece .. Kız uyudu yat uyusana sende !!!!! Birazdan mızırdanır benim de uykum gelir ..

Ya takma bu kadar. Sisko olacagina zayif olsun. Yedikleri de gayet guzel. Benim oglum onlarin onda 1ini bile yemiyor. Zar zor bi meyve anca. Vitamini aliyor zaten. Masallah cok da tatli :)

Ya takma bu kadar. Sisko olacagina zayif olsun. Yedikleri de gayet guzel. Benim oglum onlarin onda 1ini bile yemiyor. Zar zor bi meyve anca. Vitamini aliyor zaten. Masallah cok da tatli :)
Sağol Canım ilk sağlık ocağından geldiğim gibi değilim :) o ateş söndü az arkadaşlar sizler sağolun..

Slmlar kisa bir ayriligin ardindan burdayim oglum saglam bir grip ve bronsiolitin ardindan 3 igne 4 surupla yeni toparladi tabi bu arada bayaa zayofladi ama simdi iyi tum hasta bebislere acil sifalar annelere bol sabirlar bu arada burnumuz haka biraz tikali ama buna da sukur

Cok gecmis olsun.

Ahhh bu cimcime kızlar :) 8. Aylarında 8 kg ı bile göstermicekler bize .. Napalım sağlıkları gelişimi güzel olsun gerisi gelir inşallah ..
Olsun canim, 200 gram icin uzulmeye deger mi? Kiz saglikli sonucta gelisimi iyi. Yerinde durmuyor su an bile bana tutunup kalkmaya ugrasiyor, 500 grama da sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…