Bu konu hakkinda bilgim yok ama gecen ay oglumda 2 gun burun tikanikligi olmustu.grip baslangici oldugu icin doktorumuz peditus surup verdi.1/2 olcek ver dedi ve 5 gunden fazla kullanma dedi.tabi ben ben deniz suyu solusyonuyla actigim icin vermeye gerek kalmadi.ama prospektusunde de 2 yasin altindaki cocuklarda dr tavsiyesiyle kullanilmalidir diyo ve ayni sekilde 5 gunu gecmemelidir diyo.Kızlar peditus surup kullanan varmı. Doktor yazdı soğuk algınlığı için ama içinde 2 yas üstü diyor. Birkere kullandım etkisini hızlı gösteriyor
Bide benim arkadasım var tıp fakültesinde hemşire böyle küçük çocuklar varmış peditus kullanıp kriz getirmiş ve yoğunbakımda olan. Bilgisi olan varmı.
Geldik canim haberler guzel kiz 500 gram almis. Bu da normal galiba. Onceki ay 300 almisti. Bu ay bir hafta ishalimiz de vardi, ona ragmen 500 bence iyi. Gecen ayki boyumuzu bilmiyorum zaten saglik ocaginda boyumuz dogru olculmuyor hic kulak asmiyorum :) Miray gunde 3 kez filan kaka yapiyor aslinda doyuyor herhalde.İnşallah Miray hanım iyi haberler verir sana .. Gece emmesi bir saati belki açlık ise diğer saati beni yoklama :) aldığı kadar veriyorum bazen kandırarak da veriyorum yoksa almaz memeye yüklenir biliyorum .. Sütüm iyi geliyor yani yutkunma sesi oluyor çektiğinde ağzını akıyor kalitesi Nasıl onu bilemiyorum işte .. Biz de devamlı yatarak emiyoruz böyle daha güzel uzun emiyor kucakta muhakkak dikkati dağılıyor hemen bırakıyor ..
Güzel haberlerle gel:) muck Miray a :)
Gözünüz aydın evet gayet iyi o İshal durumuna göre maşallah alacağını almış .. Kaç kilo şimdi ?Geldik canim haberler guzel kiz 500 gram almis. Bu da normal galiba. Onceki ay 300 almisti. Bu ay bir hafta ishalimiz de vardi, ona ragmen 500 bence iyi. Gecen ayki boyumuzu bilmiyorum zaten saglik ocaginda boyumuz dogru olculmuyor hic kulak asmiyorum :) Miray gunde 3 kez filan kaka yapiyor aslinda doyuyor herhalde.
Kızlar peditus surup kullanan varmı. Doktor yazdı soğuk algınlığı için ama içinde 2 yas üstü diyor. Birkere kullandım etkisini hızlı gösteriyor
Bide benim arkadasım var tıp fakültesinde hemşire böyle küçük çocuklar varmış peditus kullanıp kriz getirmiş ve yoğunbakımda olan. Bilgisi olan varmı.
bugun doktorda bıze verdı aklım karıstı sımdı..ya kızlar bızımkı sureklı cıkartıyor ne yedıyse grıp dedı buun doktor.acaba bır sure sadece emzırsemmı ek gıda sadece corba tarzımı versemKızlar peditus surup kullanan varmı. Doktor yazdı soğuk algınlığı için ama içinde 2 yas üstü diyor. Birkere kullandım etkisini hızlı gösteriyor
Iki yas alti cocuklarda ciddi yan etkileri oluyor dedi...
Gozuniluz aydin bu ay bende iatiyorum ya o 500grdanbizimde yarin sekizinci ayimiz bitecek(duzeltilmis yedi)tartidan muthis korkuyorum...Geldik canim haberler guzel kiz 500 gram almis. Bu da normal galiba. Onceki ay 300 almisti. Bu ay bir hafta ishalimiz de vardi, ona ragmen 500 bence iyi. Gecen ayki boyumuzu bilmiyorum zaten saglik ocaginda boyumuz dogru olculmuyor hic kulak asmiyorum :) Miray gunde 3 kez filan kaka yapiyor aslinda doyuyor herhalde.
7800 gram canimGözünüz aydın evet gayet iyi o İshal durumuna göre maşallah alacağını almış .. Kaç kilo şimdi ?
Biz anneler dayanamiyoruz bebegimiz hep en iyi halde olsun istiyoruz illa o yuzde 50 persentil yakalanacak ama olmuyorsa zorlamamak lazim bu laflar senden cok kendime aslinda. Ya niye boyleyiz ki hele ben 30 yasindayim ve annemin icirdigi istah suruplarinin balik yaglarinin kokusu tadi hala zihnimde ama simdi kilo vermeye calisiyorum buna ragmen bebegimin kilosunu takiyorum valla bu annelikte mantik yokValla 4. Aydan beri böyleyim ne vereyim Nasıl vereyim kilo alır !!!!! Küçük doğdu zaten ama akranları 8 kg geçti benimki geride ( her çocuk elbette farklıdır ) bi de az kilo almamalıyız zaten kilomuz az .. Bide durursa kilo alımı takıntı boyutum tavan yapar ..
Gece emiyor gündüz de emer ek gıda sonrası yatarken biraz olsun emer yine .. Oyunla oyuncakla yiyor bi şekilde yoğurdu meyvesi veriyorum. .. Çorba muhallebi de var .. Devam sütü de içiyor .. Bünyesi mi böyle olacak acaba !!
Tek aklıma takılan sabah 10/11 e kadar uyuyor benimle yatakta ( ben olmasam asla uyumaz. ) o zamana kadar da beni arş ara emiyor öğün mü kaybediyoruz yoksa .. Uyuyan çocuğuda uyandırmak bana mantıklı gelmiyor bende uykumu alıyorum .. Sorular sorular deli sorular !!!!
Ahhh bu cimcime kızlar :) 8. Aylarında 8 kg ı bile göstermicekler bize .. Napalım sağlıkları gelişimi güzel olsun gerisi gelir inşallah ..7800 gram canim
Hiç yok hemde ... Ortalamayı yakalayım diye uğraşıyorum bende ama olduğu kadar oluyor iste .. 31 bende .. Ahhh ahhh gerçi eşim: benim ortaokul öğrencilerinin bazıları senden bile büyük görünüyor der .. Forma giysem gitsem yadırganmazmış:) moral dünyası İşte .. Bende kilo versem kızım alsa :) hamileykende tartıya çıkmaya korkuyordum hatta eşime sabah kontrole gidelim daha az çıkıyor diyordum :) benin kilo ile baya bi takıntım varmış ya çocukluğuma bi inmek lazım :) ben saçmalamaya başladım gece gece .. Kız uyudu yat uyusana sende !!!!! Birazdan mızırdanır benim de uykum gelir ..Biz anneler dayanamiyoruz bebegimiz hep en iyi halde olsun istiyoruz illa o yuzde 50 persentil yakalanacak ama olmuyorsa zorlamamak lazim bu laflar senden cok kendime aslinda. Ya niye boyleyiz ki hele ben 30 yasindayim ve annemin icirdigi istah suruplarinin balik yaglarinin kokusu tadi hala zihnimde ama simdi kilo vermeye calisiyorum buna ragmen bebegimin kilosunu takiyorum valla bu annelikte mantik yok
Ya takma bu kadar. Sisko olacagina zayif olsun. Yedikleri de gayet guzel. Benim oglum onlarin onda 1ini bile yemiyor. Zar zor bi meyve anca. Vitamini aliyor zaten. Masallah cok da tatli :)Hiç yok hemde ... Ortalamayı yakalayım diye uğraşıyorum bende ama olduğu kadar oluyor iste .. 31 bende .. Ahhh ahhh gerçi eşim: benim ortaokul öğrencilerinin bazıları senden bile büyük görünüyor der .. Forma giysem gitsem yadırganmazmış:) moral dünyası İşte .. Bende kilo versem kızım alsa :) hamileykende tartıya çıkmaya korkuyordum hatta eşime sabah kontrole gidelim daha az çıkıyor diyordum :) benin kilo ile baya bi takıntım varmış ya çocukluğuma bi inmek lazım :) ben saçmalamaya başladım gece gece .. Kız uyudu yat uyusana sende !!!!! Birazdan mızırdanır benim de uykum gelir ..
Sağol Canım ilk sağlık ocağından geldiğim gibi değilim :) o ateş söndü az arkadaşlar sizler sağolun..Ya takma bu kadar. Sisko olacagina zayif olsun. Yedikleri de gayet guzel. Benim oglum onlarin onda 1ini bile yemiyor. Zar zor bi meyve anca. Vitamini aliyor zaten. Masallah cok da tatli :)
Cok gecmis olsun.Slmlar kisa bir ayriligin ardindan burdayimoglum saglam bir grip ve bronsiolitin ardindan 3 igne 4 surupla yeni toparladi tabi bu arada bayaa zayofladi ama simdi iyi tum hasta bebislere acil sifalar annelere bol sabirlar bu arada burnumuz haka biraz tikali ama buna da sukur
Gecmis olsun...Slmlar kisa bir ayriligin ardindan burdayimoglum saglam bir grip ve bronsiolitin ardindan 3 igne 4 surupla yeni toparladi tabi bu arada bayaa zayofladi ama simdi iyi tum hasta bebislere acil sifalar annelere bol sabirlar bu arada burnumuz haka biraz tikali ama buna da sukur
Olsun canim, 200 gram icin uzulmeye deger mi? Kiz saglikli sonucta gelisimi iyi. Yerinde durmuyor su an bile bana tutunup kalkmaya ugrasiyor, 500 grama da sukur...Ahhh bu cimcime kızlar :) 8. Aylarında 8 kg ı bile göstermicekler bize .. Napalım sağlıkları gelişimi güzel olsun gerisi gelir inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?