Ben manyagim. Dogdugu ikinci gunden delirdim kupe takiyoruz. Benim kulagim delinirkenden cok kotu anilarim var, duz yapilmayan bir delik yuzunden ikinci delik oldu sonra ikisi birlesti simdi kesik gibi duruyor. O yuzden kizim farkinda olmasin istedim. Dogdugu ertesi gunu yapildi, uyurken. Ikinci kupemiz su an. Ilkinin kilit yeri ince oldugundan egriliyordu ve kiz cikariyordu uykusunda. Simdiki modelle sorunumuz yok.Kiz anneleri. Kulaklari deldirdiniz mi? Delsirmeyi cok istiyorum ama erkenmi acaba.kizimin eli de surekli kulaginda.dis agrisi kulagina vuruyor. Problem olurmuki.
vizede aynısını dedilerKızlar 9. Ayda kızamık aşısı var dediler bize de. Ama öncesinde kan tahlili de var. Önce kan tahlili yapın sonra gelin dediler.
Bircok kisi 6 ay olunca deldir falan dedi. Buyuyunce daha zor oluyor dediler. Kafam karisti.Bence erken Can'ım ben diğer kızıma bir yasında deldirdim ama bunu o Zaman bile düşünmüyorum
Banada 6 aylik olunca hemen deldir dediler deneyimli kisiler.farkinda olunca daha zor oluyormus.Ben manyagim. Dogdugu ikinci gunden delirdim kupe takiyoruz. Benim kulagim delinirkenden cok kotu anilarim var, duz yapilmayan bir delik yuzunden ikinci delik oldu sonra ikisi birlesti simdi kesik gibi duruyor. O yuzden kizim farkinda olmasin istedim. Dogdugu ertesi gunu yapildi, uyurken. Ikinci kupemiz su an. Ilkinin kilit yeri ince oldugundan egriliyordu ve kiz cikariyordu uykusunda. Simdiki modelle sorunumuz yok.
Oyyyy massallah senin gozlerine :)Eki Görüntüle 1676469 bugun 8 aylık oldum ,..
Ben gunde en az 10 kere emziritorum ama adam akilli ictigi 1 ya da 2 yi gecmez. Bu aralar hele hic emmiyor. 1 dk 2 dk anca. O yuzden uykuya tam dalacakken veriyorum o zaman baya bi iciyor. Ek gida olarak togurr ve meyve yiyor. Corba pure hic sevmiyor.Kızlar bizde artik ek gıdayı bıraktık nerdeyse.günde nerdeyse bir kere oda bir iki kaşığı geçmiyor..emmiyoda eskisi gibi...sadece devam sütunu iştahla iciyo...dışı çıkmadı dizden mi acaba...emzirme aralıklarınız nasıl.bir iki dk geçmiyor bizim kısi.oda zar zor.emmeyimi bırakacak galiba.gece bir sorunumuz yok ama.gayet iyi emiyo..günde toplam kaç defa emziriyorsunuz
MaşallahEki Görüntüle 1676469 bugun 8 aylık oldum ,..
Teşekkür ederim canım.gun boyu hastanedeydik yeni fırsatbulup girdim buraya.çok şükür amip geçmiş, geniz akıntısindanmış ateşi ama 200 gram kaybetmiş 6 günde.1 şişe serum verdiler akşama kadar, şimdi daha iyi şukurGeçmiş olsun canım ne yaptınız sonuçlar çıktı mı? İnşallah kolaylıkla geçer gider hastaneye yatmasına gerek kalmadan
Geçmiş olsun Canım. Küçücük yavruya yazık ya. Ben bile zor duruyorum serumla onlar napsın. Neyse iyi olduğuna sevindimTeşekkür ederim canım.gun boyu hastanedeydik yeni fırsatbulup girdim buraya.çok şükür amip geçmiş, geniz akıntısindanmış ateşi ama 200 gram kaybetmiş 6 günde.1 şişe serum verdiler akşama kadar, şimdi daha iyi şukur
Niye boyle bi karışıklık olduki acaba.ilginç.Yani olması lazım cunku ben kayseride yaptirdim alti ayi. Asiya geldim deyincr 9 aylik mi bir yas mi dediler.
Super olmus,eline saglik,yapip satiyormusun
Disbugayiz icim istiyorumçok tatlı çok güzel olmuş :)
dişbuğdayı için diş şeklinde yapılabilir aslında. 1.yaş günü için de güzel bir anı olabilir yine :)
Hemşire ile tlf da konuştuk çok kere özür diledi yarın yapılacak artık damla olan çocuk felci imiş o da ! Ben de kaç kere sorayım dedim ihmal ettim .. İnşallah sıkıntı çıkmazBu nasil sorumsuzluk. Sen farketmesen aşisi eksik olacak cocugun. Bi guzel firçala gittiginde.
Benimkide gece çok sık emip,gündüz aç duranlardan.Savaş veriyorum gündüz emzirmek için.Akşam 20.00 den sabah 7 ye kadar 2 saatte bir emiyor.Sabah 7 den akşam 19.00 a kadar ya 2 ya 3 kere emiyor.Birde emzirmek için alıyorum kucağıma ya kavga kıyamet o biçim,kendini geriye falan atıyor bende inadına memeyi ağzına veriyorum bazen pes edip alıyor o zaman.Kızlar bizde artik ek gıdayı bıraktık nerdeyse.günde nerdeyse bir kere oda bir iki kaşığı geçmiyor..emmiyoda eskisi gibi...sadece devam sütunu iştahla iciyo...dışı çıkmadı dizden mi acaba...emzirme aralıklarınız nasıl.bir iki dk geçmiyor bizim kısi.oda zar zor.emmeyimi bırakacak galiba.gece bir sorunumuz yok ama.gayet iyi emiyo..günde toplam kaç defa emziriyorsunuz
Sevindim canım :) demek ki dertleri buymuşAy evet açtım ucunu tekrar içmeye başladı şükür :)
Maşallah çook şeker,maviş maviş :))Eki Görüntüle 1676469 bugun 8 aylık oldum ,..
Teşekkürler .. pembe 1 kg luk sabun bazı aldım birde emzik silikon kalıp onunla yaptım tek zor yanı tek kalıp olduğu için az az eritip dökmek 10 dk ya kalmaz soğuyor çıkıyor kalıptan o da ...çok güzel olmuş nasıl yaptınız kolay mı yapımı
Teşk canım yok sadece kızım için yapmıştım ... Bunu yapmayı bırak yemeğimi yesem iyidir :) bu cimcime ile ..Super olmus,eline saglik,yapip satiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?