2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sağol canım, gripliler kervanına katıldık bizde. Bebeğin yapısına da bağlı sanırım. Küçücük bebeği anneden mahrum etmek vicdansızlık ama görüyorum bazı çocuklar annenin yanından ayrılmıyor, anneden başkasıyla iletişim kurmuyor yanlış bir şey yapıp ilerde o halede gelsin istemiyorum. Sıpa öyle tatlı ki benimde dibimden ayırasım yok. Okuduğum bir yazıda bağlanmak anne içinde ihtiyaç diyordu. Dengeyi doğru kurmak istiyorum. Kendi başına da oynayabilsin başkalarının yanında da rahat olabilsin istiyorum. İlk çocuk acemilik var. Zor şeyler

Bir bakayim asi kartina, ama bana 1.yasinda asi var 2 aralikta genel izlem icin geleceksin demislerdi
Evde olsam bakıp söylerim hangi aşılarmış diye ama işteyim. Kart vermişlerdi bi tane hangi ayda hangi aşıyı yapacaklarını yazıyordu. Bulabilirsem söyleyim de sağlık ocağına sorabilirsin bu aşıları ne zaman yapacaksınız diye

Gözün aydın, annenin yeri ayrı olur tabi. Maşallah Ege'ye. Düşmeyi de kalkmayı da öğrenecek annesi. Allah esirgesin yavrularımızı.
Bu ara benim kızımda gözü kapalı ağlıyor. Ama ben grip yada gazdan olduğunu düşünüyorum. Bereyi LC den aldım ben çok güzel modeller var. bir bak istersen

Kızlar 9. Ayda kızamık aşısı var dediler bize de. Ama öncesinde kan tahlili de var. Önce kan tahlili yapın sonra gelin dediler.

Sağolasın canım, aynen öyle :)
Amin inşallah.
Kıyamam ona ben, geçmiş olsun inşallah düzelir en kısa zamanda. Böyle güçlenecek ve bağışıklık kazanacaklar inşallah.
Bebek ve çocuk kıyafetlerini LC'den almak çok mantıklı gerçekten, çünkü zaten çabucak küçülüyor. Oraya da bakayım ben.

canım baktım internette de arastırdım 9.ayda herhangı bir ası yok. 6.ay ve 1 yasında ası var. 9 aylıkken gelişim takıbı yapılacak. Sızde bir bakın ıstersenız

aşı takvimini ararken bunu buldum kızlar: https://www.asidunyasi.com/ozel-asi-takvimi

bizim karnemizde de 9.ay için bir aşı vardı sanki, aklımda öyle kalmış. bu linke göre "Konjuge Meningokok aşıları üretici firmaya göre, 9 ve 12. aylarda 2 doz veya 12. ayda tek doz olarak uygulanır." bilgisi var.

gece şapka takmak benim de aklıma geldi aslında ama kombiyi kapatmıyorum, 24 derecenin üzerinde olmayacak şekilde hep açık geceleri ve üzerine 2 katlı pazen battaniye örtüyorum. gerçi o hep açınıyor ama işte erkek çocuğu sıcağı sevmiyor diyorlar. uyku tulumu almış annem, %100 pamuk ve öyle içinde elyaf falan yok ama katlı kalın güzel baya hoşuma gitti. örtmek yerine onu deneyeceğim yıkayınca. içine de penye pijama giydiririm sanırım. aslında nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ama annelik işte, ya üşürse diye düşünüyor insan hep :)

Annem yün yorgan yapmisti onu örtüyorum ben. Ici elyafli uyku tulumu almisti kaynanam gecen yil. Onu iki gün giydirdim üstüne de pelus battaniye ama cikardigim zaman backlari serin oluyordu. Ona cok birsey ortersem de terletir elyaf sonucta. Yün iyi oldu ya sicacik uyuyo tek sorun kollari disarda seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…