Çok yakışmış maşallah kış geldi şapkalar çıktı ortaya, ben çok seviyorum şapkayı benim kızda seviyor şapka takınca mutlu oluyor sıpa :)Kızlar emremin beresi nasil olmuş
Bizimki altta. Yasli nineye benziyor oyle bir tarafta tek dis :))Sagol canim.bizim bu disimiz aniden cikti cok sasirdim bende.on disin diger yani da cok sismis.biraz goruntusu komik olacak onlar cikincaalt damak 1 aydir sis.sizinki ustte mi?
Geçmiş olsun canım ne yaptınız sonuçlar çıktı mı? İnşallah kolaylıkla geçer gider hastaneye yatmasına gerek kalmadanDaha önce yazmıştım oğlum ishal grip diye doktora gitmiştik geçen hafta hiç iyileşmedi artı bide ateşi çıkıyor dünden beri.hiç bişey yemiyor doktoru aradım yarın getir amipten olabilir dedi, serum verebiliriz yatırabiliriz dedi çok üzgünüm, ben ne kadar titizleniyorum ama neden oluyor bu ya cok canım sıkıldı inşallah yatmaz hastaneye dua adin ne olur
HoşgeldinMerhabalar. Bende mart annesiyim. Yeni üye olabildim. :)
Aynı dertten mustaribiz, bende yazmıştım şu dönem tam ayrılık kaygısı yaşadıkları dönemmiş anneye artı bir düşkünleşiyorlar. Ben güya 3. ayda odasını ayırayım diyordum nerdee bide grip oldu yavrum gece uyanınca ağlıyor burun akıyor nefes alamıyor yanıma alıyorum yatakta bizimle uyuyor. ayrılacağım yerde iyice bağlıyorum yani. Kokuna alışmasın diyorlar ama hem hasta hem çok küçük bilemedim ne yapacağımı. Dışardan bakıp çok şımartmış çocuğu yada şunu yapmasın bunu yapmasın demek ne kolaymış.Şu sıra Adem güneş isimli bir pedagog var onun kitaplarına bakıyorumda.Güvenli bağlanma ne kadar önemliymiş.Strese girdim :)) Bebekle anne arasında oluşan bağ ilerde kendine güveninden tutunda,nasıl bir birey olacağına kadar etkiliyor diyor.Anneler içgüdüleriyle bilir zaten bebeklerine nasıl yaklaşmaları gerektiğini diyor mesela.Eskilerin dediği aman kucağa alışmasın,aman odalar ayrı olsun sonra sna bağımlı olur gibi korkutmacalara pek prim vermiyor.Olabildiğine bebeğinizle yakın ilişkide olun diyor.Ama sanki o da abartıyor gibi geldi bana ya neyse.Bu kitaplara fazla takılmamak gerektiğine kanaat getirdim sonuç olarak :))
Geçmiş olsun canım, kıyamam kuzucuklara hepsi hasta. Allah acil şifalar versin bir an öce iyileşsin inşallahOglum bronsiolit olmus3 tane igne 4 tane surup verdi doktor bugun ilkini yaptirdik insallah cabuk iyilesr
9. ayda Aralık'a denk geliyor aşı için gün verdiler bize. Hangi aşı bakmadım ama aşı var diye biliyorum9.ayda hethangi bir asi yok ama gelisim takibi icin saglik ocagi ve doktor kontrole cagirdi bizi. Galiba kan tahlilide yapilacak
Bizim kız şapkaya bayılıyor. Biraz büyük almışım arada gözlerine düşüyor sesini çıkarmıyor öyle bekliyor. Süslü olacak galiba :)Biz de bi kere baktik sapkasi yok. Hemen atiyorlar ne yazık ki. Tabi biz yakin zamanda takmistik geri döndüm hemen bulduk
Çay genelde sağlıklı bir içecek değil ya canım, başka bir şey içmeyi denesen çok mu seviyorsun çayıgünaydın kızlar,
normal çay içmek sütü arttırırmı acaba ki ?
benimkinde olmadı, ön iki dişi peş peşe çıkardık biz. Her bebekte farklı ama yapabilirKizlaaar, diş dönemini atlatmis annelerrr yardim edin. Bu diş cikarma surecinde istahsizlik oluyor mu ya, eymen ek gidalari reddediyor dünden beri. Dişe dair bir belirti yok ama aklima da başka bir neden gelmedi. Ne yapacagimi sasirdim su 2 günde
Sağol canım. Benimki de aksine çıldırıyor kafasına bişey takınca. Zorla takıyoruz.Çok yakışmış maşallah kış geldi şapkalar çıktı ortaya, ben çok seviyorum şapkayı benim kızda seviyor şapka takınca mutlu oluyor sıpa :)
Ben açık içiyorum artıyor biraz.Daha doğrusu sıvının hertürlüsü artırıyor diye düşünüyorum.Tabi cola,kahve hariç :))günaydın kızlar,
normal çay içmek sütü arttırırmı acaba ki ?
Ben bu kokuna alışmasın cümlesine pek anlam veremiyorum.Niye alışmasın yani,bize alışmayacakda kime alışacak;anlamsız geliyor.Şımartma ile yakın ilişki,temas arasında ilişki olduğunu düşünmüyorum.Bence şımartma demek her istediğini yapmak,hayırı öğretmemek vs.. ile olur.Bence endişe etme derim sen içinden geldiği gibi davran daha çok küçükler tabi ki kokunu alacak,ihtiyacı var zaten.Ben okuyorum,dinliyorum ama bebeğime kendimce yaklaşıyorum sonuç olarak her bebek farklıdır.Geçmiş olsun bu arada,grip salgını var zaten :))Aynı dertten mustaribiz, bende yazmıştım şu dönem tam ayrılık kaygısı yaşadıkları dönemmiş anneye artı bir düşkünleşiyorlar. Ben güya 3. ayda odasını ayırayım diyordum nerdee bide grip oldu yavrum gece uyanınca ağlıyor burun akıyor nefes alamıyor yanıma alıyorum yatakta bizimle uyuyor. ayrılacağım yerde iyice bağlıyorum yani. Kokuna alışmasın diyorlar ama hem hasta hem çok küçük bilemedim ne yapacağımı. Dışardan bakıp çok şımartmış çocuğu yada şunu yapmasın bunu yapmasın demek ne kolaymış.
Biberonu alıyor mu ? Denedin mi ucunu genişletmeyi ..Bir kaç gündür benim kız da ek gıdaları reddediyor ne yedirecegimi sasırdım çok iştahsız iki diş birden gelmişti devamı yok ondan mı acaba ? Dün gece 12 de zor zar uyuttum en sonunda fitil vermek zorunda kaldım uykusuzluktan ölüyordu ama uyuyamadı tavrım bir türlü çok uykusuzum kaç gündür gece de kalkıyor kuşağım devamlı babyphon da uyumaktan helak oldum
9. ayda Aralık'a denk geliyor aşı için gün verdiler bize. Hangi aşı bakmadım ama aşı var diye biliyorum
Bir kaç gündür benim kız da ek gıdaları reddediyor ne yedirecegimi sasırdım çok iştahsız iki diş birden gelmişti devamı yok ondan mı acaba ? Dün gece 12 de zor zar uyuttum en sonunda fitil vermek zorunda kaldım uykusuzluktan ölüyordu ama uyuyamadı tavrım bir türlü çok uykusuzum kaç gündür gece de kalkıyor kuşağım devamlı babyphon da uyumaktan helak oldum
Biberonu alıyor mu ? Denedin mi ucunu genişletmeyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?