Benim kizim da 17 mart. Saati sorayim bariHoşbulduk canım. yok babası gibi 17 martta doğdu. Cadı bi kızım var.
Biz de bi kere baktik sapkasi yok. Hemen atiyorlar ne yazık ki. Tabi biz yakin zamanda takmistik geri döndüm hemen buldukBizde hemen şapkasını kaybettik( el örgüsüydü atkısı kalakaldı
Hayir canim yaptirmadık, babası sağolsun
Nar iyi geliyormuş ishale.dene istersenGeçmiş olsun, neden korkarsak o başa geliyor bende ishalden korkuyordum oldu
Günaydın. Bana bebek görmeye gelenler sekerlice cay iç süt yapsın demişlerdigünaydın kızlar,
normal çay içmek sütü arttırırmı acaba ki ?
Siyah cay demir eksikliğine sebeb oluyormuş.sütun kalitesini düşürüyor diye biliyorumgünaydın kızlar,
normal çay içmek sütü arttırırmı acaba ki ?
En iyisi bol bol su icmekSiyah cay demir eksikliğine sebeb oluyormuş.sütun kalitesini düşürüyor diye biliyorum
9.ayda hangi asi varsi kizlar ?
Kızz var aşı bizim gün bile verildi aralık ayında. Ya hiç bilginiz varmı bizim doktorumuz diyor dokuzuncu ayda el bilek röntgeni cekilecek diye.gerek varmıki9.ayda hethangi bir asi yok ama gelisim takibi icin saglik ocagi ve doktor kontrole cagirdi bizi. Galiba kan tahlilide yapilacak
Hayirli olsuuuun inci gibi disleri olur insalllahSonunda bizim de disimiz patladi.biz alttan beklerken ust yandan cikti :)
Kızz var aşı bizim gün bile verildi aralık ayında. Ya hiç bilginiz varmı bizim doktorumuz diyor dokuzuncu ayda el bilek röntgeni cekilecek diye.gerek varmıki
hayırlı olsuuuun.biz de istiyoruz o incilerden gelsin artık bizimki deeeSonunda bizim de disimiz patladi.biz alttan beklerken ust yandan cikti :)
Sagol canim.bizim bu disimiz aniden cikti cok sasirdim bende.on disin diger yani da cok sismis.biraz goruntusu komik olacak onlar cikincaHayirli olsuuuun inci gibi disleri olur insalllah
Benim kizimin ilk disi bir ay once cikti. Baska da cikan olmadi
Sagol canim.En yakin zamanda cikar insallah.biz 8. ayi bitireli 1 hafta oluyo.gec bile kaldi.senin bebis ne zman dogdu?hayırlı olsuuuun.biz de istiyoruz o incilerden gelsin artık bizimki deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?