2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben wei b marka aldim canim 130 TL ye çok memnunum.gayet kaliteli kademeli.tepsisi çıkıyor fln bütün özellikler var

Bende hipp inkileri denedim yemiyor mikrop yese verecem . Milupayi bilmem ama hipp inkiler pazardan aldiklarimdan daha guzel kokuyor.
ayy su an hiç gülecek halim yoktu güldürdün beni cok tatlısın yaa. benim mikrop yer insallah

Benimkide yememişti, milupa meyve püresi almıştım, biraz zorla yedi sonra attım.zaten benimki bişey yemiyor
benimki de bir sey yemeyenler grubundan insallah bunu yer valla o kadar caresiz hissediyorum ki bazen kendimi, ne yese vercem 3. ayda memeyi reddettiğinden beri ne cektim bir ben bilirim

Canım hipp organik sebze almıştım sevmedi. Organik sütlaç almıştım denemedim dolapta öylece duruyor. Yoğurdu ne kadar uğraştıysam çok az yedirebiliyordum. Babymix aldım hazır birtek onu veriyorum
benim oğlum cok her seyi cok az yiyor yoğurtu hic sevmiyor bir de ben deneyeyim babymix i

canım kanguru için biraz gec bence yazdan beri kullanmamıstım gecen hafta kanguruyla cıktım dısarı oglum ırı bir bebek degil ama omuzlarım koptu. e bebekte kampanyalar oluyor mama sandalyelerinde o zaman istediğin fiyatlara güzel bir mama sandalyesi alırsın. bir de benim bir cok tanıdıgım ıkea dan aldı mama sandalyesi memnun olanlar cok, portatif her yeri sokuluyor gidip banyoda yıkıyorum falan diyorlar

benim oğlum cok her seyi cok az yiyor yoğurtu hic sevmiyor bir de ben deneyeyim babymix i
Büyümix denedim yemedi babymix Elmalı veriyorum. Emzirerek kilo artışını sağlamışsın üzülme diğerlerinide yavaş yavaş yer.

Bütün hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.Ben de gripden başımı yeni kaldırabildim.Benimki gece 2 saatte bir kurulu saaat gibi kalkıp emiyor,ama gündüz 5,6 saat aç duruyor genede emmiyor.Anlamadım gitti.Sanırım gece depoya atıyor gündüz ordan yakıyor :))
Ne güzel sıralayanlar,emekleyenler çok tatlılar.Biz daha geri geri gidiyoruz bunada sinirlendiğimiz için vazgeçiyoruz emeklemekten.Ayakta dikilmeyi seviyoruz birde.

Amin canim ins bizim sol goz masajla acilmazmis com tikali dedi dr israrla masaj yapiyorum artik cocum panik oluyo burnunu bile silmeye elim vasa ciglim atio gozune masaj yapacagimi sanio kuzum sizin bebeginiZkide gecmis olsun canim allah acil sifalar versin

Benim emekleme isinde baya ilerleme kaydetti bütün evi geziyor neredeyse, holde ki yollugu kaldırdım yürüten ile orada güzel gezsin diye onda da şöför oldu maşallah acık tüm kapılardan dalıyor ah birde keyfi gelse bir hafta da sersem gibi oldu yavrum siz hangi sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz kıs olduğu icin o kadar sık yıkamıyordum ben burnu da akıyor bu aralar 5 günde bir bazen hafta da bir yıkıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Hiç canı acımadan bir an önce iyileşsin inşallah. Bizimkininde cildi çok hassas zor bilirim

Bu sıralar hiç girip okuyamadım
Biz kanguruyu daha yeni aldık, çünkü şimdi daha sağlıklı diye düşünüyoruz. Kaç defa almak için gittik bacakları tam açılmıyor du, her seferinde vazgeçmek zorunda kalmıştık. Çoğuda 6. Aydan sonra tavsiye ediyordu zaten. Şimdi aldıkta biraz rahatladık gibi. Ama dediğin gibi ben taşımakta zorlanıyorum yinede, oysada bel için en ideali olanı tercih ettik. Stokke aldık biz, mama sandalyemizde, arabamızda, pusetimiz de hepsi aynı marka. Herşeyimiz var ama maalesef herşeyi reddetti. Sadece kucakkkk... çook yoruyor bizi. Arabada bile hep kucakta giden çocuk. Bizim burda kurallar daha sıkı, kucakta yasak bide. Daha emeklemiyor da kızım, sebebini tabi kucağa bağlıyorum ben. Aslında çok güçlü bir bebek, pat diye yürürse şaşırmıcam ama :) walla bir an önce yürüsün diyorum ben, kimbilir o zaman da ne zorluklar bekliyor olacak bizi

Aynen ben de öyle. Havalar soğuk e bir de tek başına yıkıyorum. Zaman sıkıntı oluyor. Ama yine de ben haftada ikiye çıkaracam. Salı cuma gibi.

cnm benim kangurum ergo baby kargo ile 165e gelmnişti bana. ankarada isen kargosuz alırsın 150 liraya ya da istanbulda isen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…