2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

tuzunu baharatı en son at. atmadan önce cocuga bir kase ayır canım ben öyle yapıyorum.

geçmiş olsun.. ne oluyor bu çocuklara yaaa bizde diş sanıp gittik doktora ama solunum yolu enfeksiyonu dedi. 39 idi hastanedeyken ateşi. çok şükür dün ve bugün çok iyi oğlum.. allah size acil şifalar versin. doktora götürecek başka kimse yok mu?

Yiine acilden geliyoruz neyse ki sadece grip ama ben ortalama 24 saattir uykusuzimmm uykusuzluktan sut bile azalmisss doktpr 1 haftaua semptomlar duzelik calpol vs ver dedi ammaaa bu bi hafta bitmezzzxxx

Yiine acilden geliyoruz neyse ki sadece grip ama ben ortalama 24 saattir uykusuzimmm uykusuzluktan sut bile azalmisss doktpr 1 haftaua semptomlar duzelik calpol vs ver dedi ammaaa bu bi hafta bitmezzzxxx
Uykusuzluk en berbatı ya ( cok gecmis olsun... ilaclarini ihmal etme. Gripse belki bitkisel caylar deneyebilirsin canim

cok gecmiş olsun cnm ya antibiyotik vermediler mi ?

Masallah atillaya, yerim onu ben yaaa... biz dis cikardik ama tek basimiza ayakta duramiyoz atilla kizima ogretsin annesi :)

Gecmis olsun canim onlar iyi olsun yeterki biz bir sekilde idare edecez. Insallah sizde hemen atlatirsiniz

Kizlar ne derece dogru bilmem ama ben cocuklar gripken odalara sogan sarimsak kesip kokutuyorum . Kokuya mikrop duramazmis birde ozellikle soganin o tutsusu burun kanallarini aciyormus . Ben yapiyorum ise yariyor gibi

O kadar tatlı ki bosver evi bence bu zamanları geri gelmiyor tadını çıkar :)) ben öyle yapıyorum bizde de burun akma halinde sürekli :) o uyuyunca dinlen bol bol

Aman pek tatlı ya o üzerindeki uyku tulumumu.ben dışarı giydirmek için tulum gibi montlar oluyo ya ondan alan varmı uygun bişey istiyorum

Epeydir ishalimize bide grip eklendi, dün yeni bi doktora götürdük, kiloda almamıştı.kan ve kaka tahlili verdik, bugün sonuçlar çıktı,demir depoları boşmuş yani kansızlık varmış ishalide amipdenmiş mikrop varmış.demir ilacı ve antibiyotik verdi.kansızlıkta iştahsız lık yaparmış.ne oldu bu yavrulara hepsi hasta ya

Merhaba kizlar nasilsiniz bebeisler hasta galiba benim oglumda hasta bir hafta iyiyse 10 gun burnu akio cok terlio kuzum bu terde surekli hasta edio kuzumu birde dogdukta 1 hafta sonra gozleri capaklanmaya basladi 6 , 7 ay dir masaj yapiyorum ama gecmedi galiba kucuk bi operasyon gecirecek

Kızlar herkese merhaba bizim kız hala gazlı gece çok sık uyanıyor. Gece çok terliyor doktor d vitamini artırdı ama yine de terliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…