Benimki de öyleydi memede uyuyor memede uyaniyor geçici bir süreç merak etme ben hiç meme vermedim kilo alımı nasıl iyi mi sütun yetiyorsa sorun yok sadece az gazlı oluyorGkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim
Masallah kuzulara.Aynen canım, anne ile bebek aradındakı bag ne kadasr guclu olursa, cocuk hayata o kadar saglam başlıyor, anneyı model alıp soyledıklerını daha kolay kapıyor, uyguluyor, mesrela ıkı yaşında goz doktoruna goturdum oglumu, cıhaza sabıt durup bakmadı gerekıyor, doktorun gosterdıgı seylere bakıp sabıt dfurması gerekıyordu, once bı sarıldım sonra olacakları anlattım bır bır, cocuk doktor ne derse yaptı, notmalde zorla tutuyorlarmış, doktor cok şaşırdı nasış bır iletışım ve guven duygusu kurmuşsunuz dedı, herseyı boyle yapıyoruz madsallah yavrularıma
Stok yapmıştık. prima aktifi denicemBezini değiştirmeyi düşünmedin mi? Bazı çocuklara Prima yaramayabiliyor. Hala devam ediyorsa değiştirmeyi dene bence.
Emzik ilk 1 ay onermiyorlar. Anne memeGkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim
Emzik lk bir ay onermiyorlar. Biz de oyleydik. Ne kadar istiyorsa emsin. Emsin de buyusun. Birak mememde uyusun. Dr da aynen bunlari demisti bana. Ilk gunler ayakta uyuyordum. yanimda annem vardi iyiki. Tek oldugun icin daha da zor. Ilk ay ben de oyleydim. Ama her fırsatta emzirdim. Zaten yakinda azalmaya baslar emme aralariGkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim
Cevap icin cok teşekkür ederim. 1 haftada 180 gr almıştı. Su an ne durumda bilemiyorum.ne zamana düzelir dersiniz. Iki insan yüzü görmeye hasretim.Benimki de öyleydi memede uyuyor memede uyaniyor geçici bir süreç merak etme ben hiç meme vermedim kilo alımı nasıl iyi mi sütun yetiyorsa sorun yok sadece az gazlı oluyor
Ne annem var ne kimseEmzik ilk 1 ay onermiyorlar. Anne meme
Emzik lk bir ay onermiyorlar. Biz de oyleydik. Ne kadar istiyorsa emsin. Emsin de buyusun. Birak mememde uyusun. Dr da aynen bunlari demisti bana. Ilk gunler ayakta uyuyordum. yanimda annem vardi iyiki. Tek oldugun icin daha da zor. Ilk ay ben de oyleydim. Ama her fırsatta emzirdim. Zaten yakinda azalmaya baslar emme aralari
Ben de normal yaptım. Aynen alttan istemedim. UStten bakti. Bebegin yeterli kilo aliyorsa sutun yetiyordur. Benim kizim 2 aylik oldu. Yeni yeni emme aralari uzadı. Sabret sadece. Erkeklerin cogu malesef kaçış yolunu tercih ediyor. Uzme kendini. O da ise gidiyor para kazaniyor. Uykusunu almak istiyor. Ama bellu saatlerde isten gelince esin ilgilenirss sen de dinlenirsinNe annem var ne kimseesim bile ağladığı icin artık başka odada nerdeyse 24 saat ben ilgileniyorm.ne zaman azaldı emme arayışı sizlerde. Artik enerjim bitiyo gibi. Emzigi verince kızımın acı acı ağlamasi vicdanımi sızlatiyo zaten.
Birde gunde 2 büyük abdestli olmak üzere 7 kez falan kirletiyo. Bu sutumun yettiğini gösterir mi.
Son olarak 40 muayenesindr alttan mi bakılacak.normal dogum yaptım ben.artık alttan birseylet olsun istemiyorum hiç degilse iki yıl
Sen biraz bunalmışsın çok da Haklısın. Bebeğin normal bebek tepkileri veriyor emmesi, kakası uykusu her şey normal. Azıcık sabretmen gerekecek. Ben de kucağımda uyutuyordum hala meme olmadan uykuya dalamıyor. 2 2.5 aylık olunca daha düzenli oluyor. Düzelecek diye düşün kendini mutlu et. Eşinden de yardım al birazcık. Tek başına çok zor, bende Öyleyim çünkü.Ne annem var ne kimseesim bile ağladığı icin artık başka odada nerdeyse 24 saat ben ilgileniyorm.ne zaman azaldı emme arayışı sizlerde. Artik enerjim bitiyo gibi. Emzigi verince kızımın acı acı ağlamasi vicdanımi sızlatiyo zaten.
Birde gunde 2 büyük abdestli olmak üzere 7 kez falan kirletiyo. Bu sutumun yettiğini gösterir mi.
Son olarak 40 muayenesindr alttan mi bakılacak.normal dogum yaptım ben.artık alttan birseylet olsun istemiyorum hiç degilse iki yıl
Canim kakasinin renhi ve sayisi onemli ben kaka icin 3 ayri doktora gittim gaita tahlili yaptirsim siviydi bide sumuksuydu diye ama sayisi azsa ve rengi sariysa telas yapma normaliyi aksamlar herkse bebegimden dolayı hiç giremiyorum size bişey sormak istedim bebegim 2bucuk aylı ve kakası hep sıvı sizin bebeklerinizin nasıl sizce bi sıkıntı olur mu
Caniimm hic uzme kendini gecevek emin ol ben ilk 2 ay hergun agliyodum ner3deyse lavaboya bile gidemiyodum ac kaliyodum resmen tektim bide 15 gunlukten sonra tek baktim. Esim gec geliyodu gece 12 lere kadar calisiyodu. Butun gun ya memede ya ayakta salladim . Ama gecti simdi az kalldi 3 ayimiz bitecek daha rahatim ben ona alistim bebegim sakinlesti artik. Sabir canim sabir.Gkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim
Cok sagol. Içim rahatladı bi nebze. Beyler kolayi seciyo. Neden annelerin ayaklarinin altında cennet Rabbim herşeyi hakkıyla bilio. Insan uzuluyor ister istendz. Peki kara bi göbek kaldı mi sizde de . Ben kiloyu verdm. Ama bu göbek ve catlaga çözüm var moBen de normal yaptım. Aynen alttan istemedim. UStten bakti. Bebegin yeterli kilo aliyorsa sutun yetiyordur. Benim kizim 2 aylik oldu. Yeni yeni emme aralari uzadı. Sabret sadece. Erkeklerin cogu malesef kaçış yolunu tercih ediyor. Uzme kendini. O da ise gidiyor para kazaniyor. Uykusunu almak istiyor. Ama bellu saatlerde isten gelince esin ilgilenirss sen de dinlenirsin
Ayy cok teşekkür ederm desteginiz icin.. yazsam i yazmadan mi diye kararsizdn iyiki yazmışım buraya . Biraz yalnizkiktanvuzaklastim.demek benim gibi cokmus. Bende 15 gunlukten beri tek bakıyorum. Baba yardıma gelen bile yük oldu. Ilk günden beri kendim altını temizliyorm. Her işimi kendim görüyorum.allah kimseye muhtaç etmesin diyelim.madem sizleri dinleyip kizims emzigi dayatmayayim.Caniimm hic uzme kendini gecevek emin ol ben ilk 2 ay hergun agliyodum ner3deyse lavaboya bile gidemiyodum ac kaliyodum resmen tektim bide 15 gunlukten sonra tek baktim. Esim gec geliyodu gece 12 lere kadar calisiyodu. Butun gun ya memede ya ayakta salladim . Ama gecti simdi az kalldi 3 ayimiz bitecek daha rahatim ben ona alistim bebegim sakinlesti artik. Sabir canim sabir.
Sıvı olacak tabiki canım... anne sütü yada mama farketmez katı kaka ancak ek gıdaya geçince olur.iyi aksamlar herkse bebegimden dolayı hiç giremiyorum size bişey sormak istedim bebegim 2bucuk aylı ve kakası hep sıvı sizin bebeklerinizin nasıl sizce bi sıkıntı olur mu
Gkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim
Gkizkar ben nisan annesuyim.paulasimlarinizi okudum cok faydalandm. Birisi banada bi yol gosterse super olavak. Bebeğim 1 aylık olmak üzere. Surekli emmek istiyo. Gogsumde uykuya daluyo ngunduz uykusu iki saatcik. Gece deseniz max 4 5 saat parça parça uyuyor dr normal emerkem uyuyor diyor ama. lavaboya bile zor giriyorum bazen. Bebeğime tek bakiyorum. Esim bile yardimci olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzikde almiyor kaç tane denedim
Akkzlar birde hemoroit beni mahvetti. Normal dogum yaptım. Çaresi var midir. Dr a gitmek istemiyorm.
Akkzlar birde hemoroit beni mahvetti. Normal dogum yaptım. Çaresi var midir. Dr a gitmek istemiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?