Canım benim kızımda beşikte sallanarak uyuyor ama sallamayı durdurunca Uyanıyor tüm gün bende Öyleyim bende hiç bişi yapamıyorum .. Derin uykuya zor geçiyor ya da ben geçtiğini zannediyorum UyanıyorHerkese ii akşamlar arkadaşlar, bizde 72 günlüğüz. sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben saatlerce ayakta sallıyorum, ayaklarımı alttan çektikten 10 dk sonra uyanıyor. Evde hiç birşey yapamıyorum. Sırt ağrılarım en üst seviyede. özellikle gündüzleri sırf uyusun diye saatlerce ayağımda sallıyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
henüz geçmedim ben.. özellikle eller hep soğuk ağzına soktuğu için istanbulda henüz tamm ısınmadı sanki
Bugun dr gittik. Tek kat ne zaman giydirebilirim dedim. Disarisi 30 dereceyi grcsin dedi. Ama tshirt aklims gelmedi sormak
Herkese slm
Hemen sorumu sorayim benim kizim iyi hos uykusu kucaga alismamasi fln filan , gazli oldugu gunler sadece kucakta sallayarak dalio uykuya, kizim cok pirtlasada kabiz :s 6 gun yapmadigi oluyor mecbur fitille yaptirdim , bagirsak duzenleyiciye yeni basladim 2.5 aylik bio die bi isimle basliodu damla
Ayni durumda olan varmi
Asi olacaklar bol bol emzirin baya bol , ateslenmesin
bizden bir kat fazla giyinecekler bu yüzden bence henüz erken ben kısa kollu iç zıbın üstüne uzun kollu gidiriyorum...
Bugün 2 ay 11 günlük olduk. Sabahtan 2.ay kontrolümüz vardı. Çok şükür gayet iyiyiz. Maşallah sübhanallah 5695gr kilo 58cm boy 38,8cm baş çevresi. Sadece anne sütüyle beslemeye devam. Çoktan sesli gülmelere auv ouv gibi agulamalara başlamıştık, son zamanlarda aktivite halısında vakit geçirmek de keyifli geliyor oğluşuma, asılı oyuncaklarla konuşup gülüyor onlara. Ellerini yüzüne götürüyor ve emiyor. Bazen de 2 elini birbirine sürerek tanımaya çalışıyo. Gaz sıkıntılarımız karın ağrılarımız devan ediyor ama inşallah geçecek onlar da. Dr aşı olacağımızı söyleyince calpol yazdı, 38i geçerse verin dedi 6 saat arayla. 3 tane aşı olduk sağlık ocağında. İlk 2sinde değil ama sonuncu da bastı yaygarayı yavrum benim hiç kıyamam. 2 hemşire vardı teki tuttu teki de yaptı. Sağolsunlar çok ilgili ve güleryüzlüydüler. Inşallah rahat geçiririz bakalım aşı sonralarını.
kızlar ben kucağa hiç alıştırmadım hatta etrafımdaki büyüklerle küsüştüm bu yüzden sallamadım da hiç emeren uyuyor ya da emme bitince yatağa atıp emzik verip dalana kadar ekliyorum başında kucağa alıştı mı zor...
Ben bu ara tişört ve ince pijama giydiriyorumHanımlar :) bebişlerinize tişört giydiriyormusunuz ? Bana sanki sicakliyo gibi geliyor da!..
Ilk 40 gün 1 kat fazla cnm sonra aynı giydurbizden bir kat fazla giyinecekler bu yüzden bence henüz erken ben kısa kollu iç zıbın üstüne uzun kollu gidiriyorum...
Bebeklerin el ve ayakları soğuk olur cnm her zaman bu kapiller dolasimdan kaynaklanır çok giydirirsen terler daha soğuk olurBen Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..
SIzin bebişlerinde elleri soğuk oluyor mu ?
Bu arada bence fazla giydiriyorsun ben 10 gündür askılı çıt çıtlı giydirmeye basladim icineBen Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..
SIzin bebişlerinde elleri soğuk oluyor mu ?
Pispisle uyaninca dalına kadar kollarını sar ben öyle yapıyorum çok sıkı değil kendisi 10 dk sonra çıkarıyorYalancı Emzik memeden soğutur mu bebeği ? Iki üçgündür yalancı emzik almaya başladı kızım .. Uyutmakta baya zorlanıyordum emzik Alınca uykuya dalması daha kolaylaştı tabi beşikte sallanarak.. Sallama durunca genelde yine Uyanıyor. Hemen ... Böyle bir sıkıntım var beşik sallama durunca uyanmaması için ne yapayım??????
Cok sukur gayet iyi maşallahEvet daha 30u geçmedi. Dr ne dedi sağlığı sıhhati iyidir inşallah...
Neden cok giydirince daha soğuk oluyor?Bebeklerin el ve ayakları soğuk olur cnm her zaman bu kapiller dolasimdan kaynaklanır çok giydirirsen terler daha soğuk olur
Disarisi ve evin ici kac derece?Bu arada bence fazla giydiriyorsun ben 10 gündür askılı çıt çıtlı giydirmeye basladim icine
Hayir canim çoğunlukla kucskta benim kizim. Her bebegin karakteri farkli. Benimki kucakci :)Bende gunduzleri hic uyutamiyorum.en fazla yarim saat.oda aksama kadar bir belki uki kere.on dk uyuyoo uyaniyo.surekli sallamk gerekito.evde cit olsa uyaniyo.napcam bilemedim gunduz uykularini...
Birde kucaga alisti surekli dolasmk istiyoo.surekli yatsinda istemiyorum.oturmaya baslasalarda en azindan oturarabilse..sizler cogunlukla yatiriyormusunuz
Cok gecmis olsun YaMerhaba anneler bizde bugün 82 Günlük olduk çok şükür. Ama oğluşla bugün doktora gittik çünkü bademciklerimiz iltihap kapmış ve kulak ağrısı yapıyo oda. Antibiyotik yazdi doktoranneler yazdıklarınız bizi anlatıyor gündüz uykularimiz hic yok ya aksam besiginde kendiliginden uyuyo sabaha kadar yalnizca emmek için kalkıyor fakat gündüz ayağımda sallamadan asla uyumuyor
Asidan sonra mi bol bol emzircez?Herkese slm
Hemen sorumu sorayim benim kizim iyi hos uykusu kucaga alismamasi fln filan , gazli oldugu gunler sadece kucakta sallayarak dalio uykuya, kizim cok pirtlasada kabiz :s 6 gun yapmadigi oluyor mecbur fitille yaptirdim , bagirsak duzenleyiciye yeni basladim 2.5 aylik bio die bi isimle basliodu damla
Ayni durumda olan varmi
Asi olacaklar bol bol emzirin baya bol , ateslenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?