2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Herkese slm
Hemen sorumu sorayim benim kizim iyi hos uykusu kucaga alismamasi fln filan , gazli oldugu gunler sadece kucakta sallayarak dalio uykuya, kizim cok pirtlasada kabiz :s 6 gun yapmadigi oluyor mecbur fitille yaptirdim , bagirsak duzenleyiciye yeni basladim 2.5 aylik bio die bi isimle basliodu damla
Ayni durumda olan varmi
Asi olacaklar bol bol emzirin baya bol , ateslenmesin

Canım benim kızımda beşikte sallanarak uyuyor ama sallamayı durdurunca Uyanıyor tüm gün bende Öyleyim bende hiç bişi yapamıyorum .. Derin uykuya zor geçiyor ya da ben geçtiğini zannediyorum Uyanıyor

Bol emzirmenin faydası oluyo mu? :)

Inşallah canım..geçmiş olsun bizimde yakın aşı günümüz inşallah bizimde rahat geçer ateslenmeden..
Maşallah nazar değmesin tusuna..bizimde o civarda kilo boy vs. bizimde su an sorunumuz tıkalı olan burnumuz. Çok üzülüyorum uykudan bile uyanıyo yavrum emerken nefes alamıyo tikaniyo. Suyunu sıkıp çekiyorum ama yok rahatlamiyo napicam bilmiyorum.

Aynen canım bende öyle yapıyorum. Herkes şaşırıyor kendi kendine uyuduğuna bugün nazar degdi kızıma daha şimdi uyudu. Bundan sonra iyimi gece uykusu diye sorana bazen sabahliyoruz dicem.

Bebeklerin el ve ayakları soğuk olur cnm her zaman bu kapiller dolasimdan kaynaklanır çok giydirirsen terler daha soğuk olur

Bu arada bence fazla giydiriyorsun ben 10 gündür askılı çıt çıtlı giydirmeye basladim icine

Pispisle uyaninca dalına kadar kollarını sar ben öyle yapıyorum çok sıkı değil kendisi 10 dk sonra çıkarıyor

Hayir canim çoğunlukla kucskta benim kizim. Her bebegin karakteri farkli. Benimki kucakci :)

Cok gecmis olsun Ya

Asidan sonra mi bol bol emzircez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…