Ben Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..Hanımlar :) bebişlerinize tişört giydiriyormusunuz ? Bana sanki sicakliyo gibi geliyor da!..
Benim ev de 25-26 derece. Kisa kollu badi ustune pijama yada tulum. Elleri ve ayaklari cogunlukla soguk, uyurken isiniyor. Bebeklerin dolasim sistemi tam gelismis olmamasindan dolayi imis, usudugunden degil. Ensesinden kontrol edebilirsin ensesi sicak ise problem yok. Dun banyodan snra giyinirken cok agladigi icin badisini zar zor giydirip battaniyeye sarip uyuttum. Sonraki emzirmede uyurken giyindirdim battaniyeyi gogsune kadar cektim.Ben Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..
SIzin bebişlerinde elleri soğuk oluyor mu ?
Bende gunduzleri hic uyutamiyorum.en fazla yarim saat.oda aksama kadar bir belki uki kere.on dk uyuyoo uyaniyo.surekli sallamk gerekito.evde cit olsa uyaniyo.napcam bilemedim gunduz uykularini...Herkese ii akşamlar arkadaşlar, bizde 72 günlüğüz. sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben saatlerce ayakta sallıyorum, ayaklarımı alttan çektikten 10 dk sonra uyanıyor. Evde hiç birşey yapamıyorum. Sırt ağrılarım en üst seviyede. özellikle gündüzleri sırf uyusun diye saatlerce ayağımda sallıyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Sanki ben yazmış gibiyim ayni bizBende gunduzleri hic uyutamiyorum.en fazla yarim saat.oda aksama kadar bir belki uki kere.on dk uyuyoo uyaniyo.surekli sallamk gerekito.evde cit olsa uyaniyo.napcam bilemedim gunduz uykularini...
Birde kucaga alisti surekli dolasmk istiyoo.surekli yatsinda istemiyorum.oturmaya baslasalarda en azindan oturarabilse..sizler cogunlukla yatiriyormusunuz
Bugün 2 ay 11 günlük olduk. Sabahtan 2.ay kontrolümüz vardı. Çok şükür gayet iyiyiz. Maşallah sübhanallah 5695gr kilo 58cm boy 38,8cm baş çevresi. Sadece anne sütüyle beslemeye devam. Çoktan sesli gülmelere auv ouv gibi agulamalara başlamıştık, son zamanlarda aktivite halısında vakit geçirmek de keyifli geliyor oğluşuma, asılı oyuncaklarla konuşup gülüyor onlara. Ellerini yüzüne götürüyor ve emiyor. Bazen de 2 elini birbirine sürerek tanımaya çalışıyo. Gaz sıkıntılarımız karın ağrılarımız devan ediyor ama inşallah geçecek onlar da. Dr aşı olacağımızı söyleyince calpol yazdı, 38i geçerse verin dedi 6 saat arayla. 3 tane aşı olduk sağlık ocağında. İlk 2sinde değil ama sonuncu da bastı yaygarayı yavrum benim hiç kıyamam. 2 hemşire vardı teki tuttu teki de yaptı. Sağolsunlar çok ilgili ve güleryüzlüydüler. Inşallah rahat geçiririz bakalım aşı sonralarını.
Ben Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..
Bebeklerine Emzik veren anneler .... Emzik devamlı ağzında oluyor mu .. Uyurken uyanıkken .. Uyuyunca emzikle emzik düşünce yine veriyormusunuz? Istiyor mu bebiş ?
Gece de aynı mı giydiriyosun bi de üzerine ne örtüyosun? Alt tek mi çorap giydiriyo musunbizden bir kat fazla giyinecekler bu yüzden bence henüz erken ben kısa kollu iç zıbın üstüne uzun kollu gidiriyorum...
Gece de aynı mı giydiriyosun bi de üzerine ne örtüyosun? Alt tek mi çorap giydiriyo musun
Elleri soguk oluyor. Yattigi oda simdilik 24 derece. Ama gündüz diger taraflar Yaniyor. Sinir bozucuBen Hala uzun kol çıt çıtlı .. Altına pijama ve takım giydiriyorum .. Uyurken de üstüne battaniye örtüyorum evin sıcaklığı 26 /27 derece oluyor .. Çok mu kalın ki ..
Geçmiş olsun. Buzim aşı haftaya. Bize de ates 38 olursa vrya cok huzursuz olursa yarim olcek calpol dedi drBugün 2 ay 11 günlük olduk. Sabahtan 2.ay kontrolümüz vardı. Çok şükür gayet iyiyiz. Maşallah sübhanallah 5695gr kilo 58cm boy 38,8cm baş çevresi. Sadece anne sütüyle beslemeye devam. Çoktan sesli gülmelere auv ouv gibi agulamalara başlamıştık, son zamanlarda aktivite halısında vakit geçirmek de keyifli geliyor oğluşuma, asılı oyuncaklarla konuşup gülüyor onlara. Ellerini yüzüne götürüyor ve emiyor. Bazen de 2 elini birbirine sürerek tanımaya çalışıyo. Gaz sıkıntılarımız karın ağrılarımız devan ediyor ama inşallah geçecek onlar da. Dr aşı olacağımızı söyleyince calpol yazdı, 38i geçerse verin dedi 6 saat arayla. 3 tane aşı olduk sağlık ocağında. İlk 2sinde değil ama sonuncu da bastı yaygarayı yavrum benim hiç kıyamam. 2 hemşire vardı teki tuttu teki de yaptı. Sağolsunlar çok ilgili ve güleryüzlüydüler. Inşallah rahat geçiririz bakalım aşı sonralarını.
Gunduz vermiyorum. Sadece uyurken. O da uyuyunca hemen alıyorum. Ilk kez dun uyumasina ragmen arada uyandi ve emzik istedi. Vermek zorunda kaldim ki 1.5 saat direndim Sabah 4te. Bugun mememde uyudu valla. Dr bugun sordum emzik verme kesinlikle diyor. Farkli yöntemler bulun diyor. Ama cpkccik guclu bir emme refleksi var. Bilmiyorum. Disarida mesela surekli emzirememziremezsin. Eninde donjnds rmzik veriliyorBebeklerine Emzik veren anneler .... Emzik devamlı ağzında oluyor mu .. Uyurken uyanıkken .. Uyuyunca emzikle emzik düşünce yine veriyormusunuz? Istiyor mu bebiş ?
Emzigi atmasjnj bekleme. Nazikce cekipal uyurken. Emince stresleri azaliyor. Rahat uykuya geciyorlar. Ben hic salsallamadim. Sms annem sallıyor Gunduz aanakucagında bazen. Kizin kafasi karisiyordur eminim.Yalancı Emzik memeden soğutur mu bebeği ? Iki üçgündür yalancı emzik almaya başladı kızım .. Uyutmakta baya zorlanıyordum emzik Alınca uykuya dalması daha kolaylaştı tabi beşikte sallanarak.. Sallama durunca genelde yine Uyanıyor. Hemen ... Böyle bir sıkıntım var beşik sallama durunca uyanmaması için ne yapayım??????
Altta gdce gunduz çorap vwr bizde. Uzerinde ayaklı tulum icinde kollu xitcitli badi. Gece gündüz su anGece de aynı mı giydiriyosun bi de üzerine ne örtüyosun? Alt tek mi çorap giydiriyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?