benim de 7 lere hatta 6 lara düşmüştü 3 kere kan aldım,en sağlıklısı da o bence,pekmezle fln mümkün değil yükselmiyor,üstelik kansızlık kalp çarpıntısı da yapar,dikkat et,yarın haber ver aklım sende:)Bugün öğrendim ( Daha önce 9,9 du )
Yaırn gidicem doktora
TSH ilaçla düzeldi benim 6,12 ydi yüksekti yani
Normali 4,50 ama gebelikte 2,50 olmalıymış
İlaca başlaıdm fayda etti şükür ama
Kansızlık daha da düşüşe gçemiş
Yaırn bakalım ne dicekler, şurup niye vermedilerse gyno ferro sanol yetersiz kaldı
benim de 7 lere hatta 6 lara düşmüştü 3 kere kan aldım,en sağlıklısı da o bence,pekmezle fln mümkün değil yükselmiyor,üstelik kansızlık kalp çarpıntısı da yapar,dikkat et,yarın haber ver aklım sende:)
çek sıkma canını bak ilaçla iğneyle düzeliyormuş
yarın güzel haberlerle dönersin inşallah
ÇOK Tatlı minik ayaklarına güle güle giysin inşallah.Eki Görüntüle 1354732 bende kızıma dayanamayip bunu aldım aciliyeti yoktu ama :)
İğneyle mi aldın ? bi kere bıçak saplandı sanki kalbime dmeiştim...
Amin inş. demet sağ ol
cok teşekkür ederım :)ÇOK Tatlı minik ayaklarına güle güle giysin inşallah.
bende normalde kansızlık vardı kırmızı kan ıgnelerınden vermıslerdı acaba sana da mı oyle ıgnelerden verıcekler b12 de eksıkmıydı sende canım
bende 10 gündür aynı durumdayım canımGünaydııın hamişleeerrr.Nasilsiniz görüşmeyeli????Biliyorum kaçırdım bi sürü güzel sohbeti ve tüyolariIzmirden döndüm çok şükür misafirlerimizi de evlerine uğurladık fakat soğuk ve aşırı yorgunluk beni feci hasta etti.Bi insanın hem burnu tıkanıp hep akar mı üstüne bide feci bi öksürük içim sökülüyor. Doğal yollardan nasıl iyilesilir???? Önerilere açığım
değildi ama hamılelık zamanımda bu hapları gunde ıkı defaya cıkardılar ben hem kansızdım hem b12 eksıktı ıgneyı oyle vermıslerdı hamıle degıldım ama renklı dopplerı yaparken doktora sordum neden herkes gunde bıtane ben ıkıtane ıcıyorum dedı. kanın eksıktır dedı bıdahakı testlerdede hıc bı dr kanın dusuk demedı senın de ılacını arttırabılırler belkı ıgne surup vermedenZor muydu ?
Yok en başından beri TSH ve kansızlık var
TSH düzeldi de kansızlık daha da arttı maalesef
canım benım de yanıyordu sut ictim gectiibu mide yanması öldürecek beni bugün sanırım
doktorumu aradım talcid içebilirsin dedi
ama ilacım evde..
canım benım de yanıyordu sut ictim gectii
Gecms olsn cnm. Bn de kan degerlermi olctrmyrm bayadir. merak ettm kacki. Seninki de yukselr insbana bi kere gereksiz iğne vuruldu o yüzdne hiç sevmem iğne ama şurup kafi dğeilse mecbur artık
7,6 kanım, hiç bu değere inip doktora soran oldu mu acaba
Gecms olsn cnm. Bn de kan degerlermi olctrmyrm bayadir. merak ettm kacki. Seninki de yukselr ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?