2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

sağ ol belisim ya bugün gittim hastaneye kalp grafisi çektiler, yarın da ultrasona gircem. yarın açığa kavuşur heralde

zümrem bizim branşta ilk senelerde atanan sayısı çok azdır herhalde..24000 mezundan 727 ye girmek...
çok az ama var yine de, biz onlardan biri olamadık. bazen inanamıyorum okul biteli 5 yıl oldu sınava 6.girişim olacak ama hala atanamadım diyorum, sanki bu ben değilmişim bu hayat benim değilmişim gibi geliyor. şaşıp kalıyorum... o sayıyı gördükçe içim cız ediyor zaten

Canim hic moralini bozma ne olacagi belli olmuyor atamalarda asla zaten bizim atamamiz az diyerek moralini etkileme. Dershaneden bi hocamiz demisti almancadan hic atama yapmiyorlarmis gecen sene bi anda 400 kisi atamislar sanirim rakamlar cok degisiyor. Elinden geldigince olumsuz dusunmeden calis son dakikaya kadar ne olacagi belli olmaz hicbir zaman

sağ ol belisim ya bugün gittim hastaneye kalp grafisi çektiler, yarın da ultrasona gircem. yarın açığa kavuşur heralde
Ben de geçen yıl ekg cektirmiştim de doktor fazla stres sıkıntı yapmıssın dedi. Kalbimin sesini duyuyordum resmen öyle bir atıyordu ki. Göğsümden çıkacak gibi. Sonra ben kendimi telkin ettim derslerden de uzaklastım geçti. Şimdi tekrar derse baslayınca aynısı olacagından korkuyorum

selam kızlar.. eğiğim bilimlerine nasıl çalışıyorsunuz
Selam canım kim için sordun sen zaten memurdun yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Eğitim bilimleri cok soru çözmekle oluyor. Kavramları iyice öğrenmek için bu gerekli Zaten sürekli değişik örnekler çıkıyor sorularda.

evet memurum. erkek arkadaşım için. birşeyler öğreneyim ona göre onu yönlendirim dedim.
şuan gelişim ve matematiği beraber götürcek. sonra diğerleri bakalım. gelişim için 1 ay dedi.. sonra diğerleri

ay şöyle hikayeler okudukça bana da gelir mi ki o mucizelerden diyorum.

Daha kısa sürede bile bitirir zor değil eğitim ama çok soruyla oluyor.

ya bizden de iyi alıyordu iki senedir ben de alımlar düzeldi diye oturup çalıştım ama şansıma alım tekrar azaldı. bu kadar yaklaşıp olmayınca ister istemez bozuluyor insanın morali. nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş deyip geçiyor kaldığımız yerden devam ediyoruz...

bana da öyle deyip gönderecekler muhtemelen ki doğru yani yalan değil stresten hep. bu kez 1.5 saat yol çekip iyi bi hastaneye gittim bir şey varsa da çıksın diye ama bakalım... aman Allah korusun canım gitsin gelmesin o günler. beden sağlığımız da olmasa hiç çalışamayız. bak ben kaç gündür bakamıyorum bu yüzden

Devam et canim dedim ya birakma bakarsin bu sene de iyi bi alim yaparlar. Ne yapacaklari hic belli olmuyor

Usutme canim soğuk gaz yapiyor birazda.
Gerçi erkek çocuğu da çok sevmezmis sicagi

Tamamen dersi birakmamani tavsiye ederim.
Hangisinde eksik.goruyorsan kendini eğitim, alan, gk-gy ona zaman buldukça calismaya calis.
Seneye tekrar hazirlandiginda çok zorlanmazsin o zaman.

Selamlar ben geldim bende kpss öğretmenliğe hazırlanıyorum evliyim bir tanede bebeğim var ama inanıyorum bu sene olacak. Benim çalışma şeklim şöyle oğlum akşamları erken uyuyor şimdilik yeni başladım tarih coğrafya vatandaşlık önceliğim eğitim bilimlerine ikinci dönem bakmayı düşünüyorum

Canim bölümden çok omudun yoksa gy-gk den calissana
Eniştem ogretmen. Arkadaşı atanmis eşi atanamamis senelerce. En son düz memurluktan hazırlanmaya karar vermiş. Simdi valilikten düz memurmus. Öğretmene gore çok az yoruluyormus. Maasi daha az tatili daha az ama kiz çok memnunmus. Bunca yol eğitim için verdiği emeğe uzuluyormus.
Benim bölümün atamasi içler acisi 2 senede 4 kişi. Ben direk düz memurluga niyet ederek hazirlanmistim. Tabi kadro verilirse seve seve kendi bolumumu yazarim ama sansimi da çok zorlamayacagim. Yazacagim düz memurluk.

Güzel bir programla yaparsin inşallah
Önemli olan hicbir gununu bos gecirmemen 1 konu da olsan calisman. 1 testte olsa cozmen.
Bolum ne hocam ?

Güzel bir programla yaparsin inşallah
Önemli olan hicbir gununu bos gecirmemen 1 konu da olsan calisman. 1 testte olsa cozmen.
Bolum ne hocam ?
Okul öncesi öğretmenliği inşallah ben de öyle düşünüyorum ama başlamak çok zor oluyor yıllardır ev hanımlığına adapte olmuş biçimde yaşıyorum şimdi bir türlü derse veremiyorum kendimi tam başlıyorum sonra kalkıp ev işine takılıyorum

Aslında kitap okumayı falan çok severim her gün birkaç sayfada olsa okurum bu sayede övünmek gibi olmasın össde dahil türkçeden soru kaçırmam ama benim de genel kültür rezalet 3 soru yapmıştım iki yıl önce :)

Temeliniz yok demekki
Keşke ara vermeseydiniz bu kadar
Dershaneye gitme durumunuz yokda uzaktan eğitim almanizi öneririm. Daha programli şekilde ilerlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…