- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
günaydıngerçi ben pek genç değilim ama ben de dün tarihten 10 sayfa okudum sadece sabah eğitim denememi çözdüm, daha cevapları kontrol etmedim. inşallah çok yanlışım çıkmaz
ya bazen 17 bazen 107 gibi hissediyorumne varmış yaşında canım genciz işte. ben 60 da olsam ruhum genç olacak yinede hıh
inşallah yanlışın çok çıkmaz. hadi bak çok daha iyi performans bekliyorum senden. 10 sayfa falan demek yok öyleyarışalım istersen atamaları düşün çok alıcaklar gibi, fırsat kaçmaz. sonra alımlar azalmaya başlıcak yine eskiye dönüş olacak fırsat bu fırsat
meraba lokumum, kolay gelsinMrb kizlar bende sabahtan tarihe basladim simdi oglumu uyutup devam etcem kolay gelsin hepimize
ya bazen 17 bazen 107 gibi hissediyorumayy yarışalım valla canım yaa di miii ama ben çok fırsatlar kaçırdım 63 doğru, 16 yanlış, 1 boş ilk iki denemeye göre iyi yanlışları kontrol etmenin, tekrarın, ilk kez görülen kavramları araştırmanın faydası oluyor-muş sen ne yapıyorsun merim?
Mrb kizlar bende sabahtan tarihe basladim simdi oglumu uyutup devam etcem kolay gelsin hepimize
Kaderdaslarimm yol arkadaslarim biraz geç kalmakla birlikte bende bu yolda sizinle beraber ilerlemek istiyorum bu zamana kadar dogrudurust bakamadim derslere gerek maddi gerek manevi nedenler yüzünden ama kalan zamani iyi bir şekilde degerlendirirsem basaracagima dair olan inancimi da
yitirmedim bunu birazda alan
sinavimin
olmamasinin verdiği cesaretle
soyluyorum .bu sayfayi gecen yillarda da ara sira takip
ediyordum atanan arkadaslarimiz oldu onlari
tebrik ediyorum darisi da bizlere inş.
Mericim ve Holofira ders calismadaki devamliliginizdan ötürü tebrik ediyorum ikinizide fistiklarim ve eğer araniza kabul ederseniz bundan sonra sizlerle birlikte elimden gelenin en iyisini yapmaya calisarak calismalarimi hergun burada paylaşmak istiyorum..
İyi calismalar kpss güllerim Rabbim zihin acikligi calisma azmi versin
ben de sen gibi soru çözerek daha iyi öğreniyorumAy çok sevindim bak yanlışların azalmış. ben soru çözerek daha çok öğreniyorum. konu bitince soru çözerken kitap önümde açık oluyo takılınca hemen bakıyorum bi daha zor unutuluyo. eğitimden soru çözdüm takıldığım yerlere baktım, alan çalışcam, sonra da tarih
hoş geldinKaderdaslarimm yol arkadaslarim biraz geç kalmakla birlikte bende bu yolda sizinle beraber ilerlemek istiyorum bu zamana kadar dogrudurust bakamadim derslere gerek maddi gerek manevi nedenler yüzünden ama kalan zamani iyi bir şekilde degerlendirirsem basaracagima dair olan inancimi da
yitirmedim bunu birazda alan
sinavimin
olmamasinin verdiği cesaretle
soyluyorum .bu sayfayi gecen yillarda da ara sira takip
ediyordum atanan arkadaslarimiz oldu onlari
tebrik ediyorum darisi da bizlere inş.
Mericim ve Holofira ders calismadaki devamliliginizdan ötürü tebrik ediyorum ikinizide fistiklarim ve eğer araniza kabul ederseniz bundan sonra sizlerle birlikte elimden gelenin en iyisini yapmaya calisarak calismalarimi hergun burada paylaşmak istiyorum..
İyi calismalar kpss güllerim Rabbim zihin acikligi calisma azmi versin
Tesekkur ederim canim hosbulduk,mesajin sicakligi sayfanin ve sizlerin sicakligindan kaynaklaniyor,sizlerin samimi ve sicak sohbetlerinizden cesaret alip yazdim mesajimi..hoş geldin ne sıcak bi mesaj bu böyle, sanki yıllardır tanışıyor gibiçok teşekkür ederiz güzel sözlerin için seni de hep aramızda görmek isteriz bu yıl hep birlikte atanıp kurtulcaz bu illetten. benim de 6. yılım, inşallah son olur. felsefeci bi arkadaşımız daha var, onunla da paslaşırsın...
günaydınlar, aminGunaydinnn arkadaslar bereketli bir gün diliyorum
Gunaydinnn arkadaslar bereketli bir gün diliyorum
soru çözerek derse başlamak konu çalışmaktan daha kolay, uykusunu açıyo insanıngünaydın meslektaşlarım :) dün yazamadım alan çalıştım bir de eğitimden 84 soru çözdüm. tarih çalışamadım bi işim çıktı. bugün eğitimden 65 soruyla güne başladım. kahvaltımı yaptım şimdi alan çalışmaya başlıycam
holofira harikasın maşallah, beni fena geçtin. yerlerdeyimaynen devam ela_emir çok güzel maşallah daha da güzel olacak.
hadi bakalım bismillah
oyy minnoşa bak sen annesi ders çalışsın diye uykusundan uyanıyorgünaydın canım hoşgeldin
sende benim gibi çocuklarla sınava hazırlananlardansın demek
ama avantajlısın seninki 1 tane Allah bağışlasın
sayfamız uğurlu gelir de sende bu yıl atanırsın inşallah
cümleten atanıverelim hayırlısıyla
sabaha karşı küçük kızımın yağmur sesinden korkması nedeniyle 4:30 da dikildik ayağa
onu uyutma çabalarım başarısızlıkla sonuçlanınca ikimiz birlikte oturduk artık
5:30 dan 8 e kadar 150 eğitim sorusu çözdüm
kızıma bana bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum
ya değilse namazdan sonra uyku basacaktı yatıp uyuyacaktım
bugün de ara ara notlara bakıp tekrar yapcam
size yetişmek zor ammaaageri kalan sorularıda yarın sabah çözerim inşallah
soru çözerek derse başlamak konu çalışmaktan daha kolay, uykusunu açıyo insanınmerim sanırım ben biraz daha ilerledim, duraklamadayım