2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kızlar alandan iki konu tekrar ettim 43 soru çözdüm. eğitimden de gelişim psikolojisi 46 soru çözdüm. şimdi uyku zamanı sabah kalkamıyorum yoksa. iyi geceler:KK16:

alan çalıştım türk kahvemi içtim :) şimdi hız kesmeden tarih videosu dinleyip ardından sorularını çözücem. :KK76:

Sagolun kizlar kanepeden düştü bilege doğru küçük bir kirigi var. Çok şükür ucuz atlattik fazla agrisi olmadi. Rabbim herkesin çocuğunu korusun. inanin sagliktan yavrularimizdan ailemizden degerli hicbir şey yok kiymetlerini bilmek lazim. bazen insan sinava filan takilip ihmal edebiliyo etmemek gerek :110:

Sagolun kizlar kanepeden düştü bilege doğru küçük bir kirigi var. Çok şükür ucuz atlattik fazla agrisi olmadi. Rabbim herkesin çocuğunu korusun. inanin sagliktan yavrularimizdan ailemizden degerli hicbir şey yok kiymetlerini bilmek lazim. bazen insan sinava filan takilip ihmal edebiliyo etmemek gerek :110:
haklısın canım ama atanamığımız sürece de hiçbir zaman tam anlamıyla kendimiz olamıcaz:KK51: iki ucu b.. değneko_O bundan sonra daha dikkatli olursun, sıkma canını. daha küçük zaten çabuk kaynarHoppa

bugünün raporunu yazıyorum. alandan bir konu ve 13 soru. tarihten islamiyet öncesi ve 86 soru. türkçeden de karma 47 soru. çok şükür bugün biraz daha iyi çalıştım. yarın daha da iyi olur inşallah. iyi çalışmalar kızlar ben artık uykuya geçiş yapıyorum:KK16:

bugünün raporunu yazıyorum. alandan bir konu ve 13 soru. tarihten islamiyet öncesi ve 86 soru. türkçeden de karma 47 soru. çok şükür bugün biraz daha iyi çalıştım. yarın daha da iyi olur inşallah. iyi çalışmalar kızlar ben artık uykuya geçiş yapıyorum:KK16:
daha iyi olur inşallah. konular bitsin de daha çok soru çözeriz. ikimizden başka yazan yok yine bu ara:KK51: iyi geceler mericim...

bugünkü hedefim tarihten ilk müslüman türk devletleri ve beyliklerini bitirmek ve soru çözmek. alandan uzun ama sevdiğim bir ünite çalışmak ve tabiki soru çözmek. eğitimden soru çözmek. hadi bakalım bismillah :KK69:

X