- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
geçmiş olsun canım.. Gözcüye bi görün canım belki gözlerin ağrıyıp onun ağrısı başına vuruyor da olabilir..
Çok teşekkür ederim morisim. Gözümde
hissettiğim bir ağrı yok canım ama olur mu olur neler duyuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım.. Gözcüye bi görün canım belki gözlerin ağrıyıp onun ağrısı başına vuruyor da olabilir..
günaydın canlarım bugün baya erkenciydim. hastaneye gidip geldim. kahvaltımı yapim de derse başlıcam
değilim canım, dişçiden randevu alıp geldim başladın mı derse?günaydıın kontrol mü vardı? hasta değilsindir inş.
sağ ol canım hadi kolay gelsin, ben de başlıyorum şimdi, biraz paragraf çözcem...geçmiş olsun. başlamadım henüz biraz müzik dinlemek istedim, plan yaptım kendime :) şimdi başlıyorum.
günaydın canlarım bugün baya erkenciydim. hastaneye gidip geldim. kahvaltımı yapim de derse başlıcam
evet canım aldık haberini ve çok sevindik senin adına, hayırlı uğurlu olsundikkat edin kendinize, oturur zamanla her şey...merhaba canlarım öncelikle buraya gelemediğim için çok özür diliyorum hepinizden teker teker nasılsınız güzellerim. haberimi safransarıdan almışsınız atandım çok şükür urfa suruç tayım . buraya sadece notebook tan girebiliyorum telefonum girmiyor kk ya bide net baglatma okul alperen vs derken fırsat bulmalıydım ama bulamadım tekrar kusuruma bakmayın .ben iyiyim çok şükür alperende bi iyi bi kötü bugünümüze şükür Rabbim hepinize nasip etsin en kısa zamanda atanmayı . bende emeğiniz çok sizin .hakkınızı helal edin her zaman yanınızdayım . kendinize iyi bakın yine gelicem .öpüyorum sizi
sağ ol yavrumGeçmiş olsun holofim.
kuzum 47 binin ne zaman alınacağı belli değil henüz, bırakma bence...Kızlar 47 bin atamasını dün duydum ve galiba çalışmayı bırakacağım.
Ne diyim Allah bildiği gibi yapsın hepsini de.
Nisanda demişler kuzu ya zaten seçim var diye ellerinden geleni yaparlar,beklerim.kuzum 47 binin ne zaman alınacağı belli değil henüz, bırakma bence...
yine de kesinleşmesini bekle canım sen. nisanda olsa ben gidebilirim tabii bizden adamakıllı bi alım olursa. ne dicemi bilemiyorum. o zaman da yaptılar maalesef...Nisanda demişler kuzu ya zaten seçim var diye ellerinden geleni yaparlar,beklerim.
Nefret ediyorum hepsinden. Çok moralimi bozdluar.
2011 seçiminde de yaptılar bunu.
soru mu konu mu? 5 yıl önce her ikisi de berbattı ama şimdi bilemiyorum...Muratin gk gy si ve eğitimi hakkındaki girusleriniz nedir hanimlar