- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
Muratin gk gy si ve eğitimi hakkındaki girusleriniz nedir hanimlar
tövbe Yarabbim... 65 paragraf sorusu çözdüm, biraz Türk İslam tekrarı yaptım. bir de diriliş ertuğrulu izledim o da ders sayılır di miiyi geceler canlarım
sana da maşallah canım, önemli olan az ama öz çalışmak. böyle teselli ediyorum kendimimaşallah ben dün sadece 45 program geliştirme çözdüm. bi de alan denemesi yaptım. moralim bozuldu daha çok eksiğim var. hayırlısı bakalım. çalışıyorum şimdi ben de. kolay gelsin
ben de duymadım canım. onların uzmanlık alanı aöf işletme iktisat... neden 2014 basımını alıyorsun?H holofira canim soru bankasi.2014 basim.
I izmirli meri canim o kitaptan yok da konu anlatimiyla soru bankasi var.
Murat un soru yakaladigini pek duymadim. İnşaallah isime yarar
neeeee ikinci miiiKizlar size bi haberim var..teyze oluyorsunuz
kızlar napıyosunuz bakimbize öğleden sonra misafir gelecek dün 75 program geliştirme çözdüm sonra temizlik yaptım. şimdi de misafirler gelene kadar biraz soru çözcem misafirler gidince de alan çalışcam inş. kızlar millet deli gibi çalışıyo bakın bizim de çook çalışmamız lazım, sıkın dişinizi zaman azalıyor. çalışmalara hız verelim artık hadi bayanlar buraları coşturalım yaw
Kizlar size bi haberim var..teyze oluyorsunuz
neeeee ikinci miiicanım ciddi misin? ayy çok şaşırdım ve ne dicemi bilemedim. uğur getirsin, gözünüz aydın olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
hayırlı olsun :) ne güzel Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çıtırımmmmmm tebrik ederim çokkk...
H holofira canim soru bankasi.2014 basim.
I izmirli meri canim o kitaptan yok da konu anlatimiyla soru bankasi var.
Murat un soru yakaladigini pek duymadim. İnşaallah isime yarar
Canımmm cok sevindim.Sağlıkla doğsun miniğimiz inşallah.Kizlar size bi haberim var..teyze oluyorsunuz