2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Muratin gk gy si ve eğitimi hakkındaki girusleriniz nedir hanimlar

merhaba bende 2015 eğitim bilimleri öğretmenin ders notları kitabı var. özet kitap şeklinde gayet memnunum ihtiyaç konu anlatım setle karşılaştırmalı çalıştım eksiği yoktu yani. görsellik olarak da bence gayet iyi. tabi siz yine de inceleyin derim

tövbe Yarabbim... 65 paragraf sorusu çözdüm, biraz Türk İslam tekrarı yaptım. bir de diriliş ertuğrulu izledim o da ders sayılır di mi iyi geceler canlarım

maşallah ben dün sadece 45 program geliştirme çözdüm. bi de alan denemesi yaptım. moralim bozuldu daha çok eksiğim var. hayırlısı bakalım. çalışıyorum şimdi ben de. kolay gelsin

maşallah ben dün sadece 45 program geliştirme çözdüm. bi de alan denemesi yaptım. moralim bozuldu daha çok eksiğim var. hayırlısı bakalım. çalışıyorum şimdi ben de. kolay gelsin
sana da maşallah canım, önemli olan az ama öz çalışmak. böyle teselli ediyorum kendimi alan denemesi için erken değil mi daha boşuna moral bozar can sıkar, ben bitmeden başlamayı düşünmüyorum ben de tarih tekrarına devam ediyorum sonra paragraf çözüp yükselme çalışcam

bugün 64 paragraf çözdüm ve a.selçuklu tekrarı yaptım yükselmeye geçemedim şimdi de seksenleri izlicem

H holofira canim bi arkadasin paraya ihtiyacı vardi satmaya gitmiş almamislar.ben aldim 2014 basim o yüzden.

kızlar napıyosunuz bakim bize öğleden sonra misafir gelecek dün 75 program geliştirme çözdüm sonra temizlik yaptım. şimdi de misafirler gelene kadar biraz soru çözcem misafirler gidince de alan çalışcam inş. kızlar millet deli gibi çalışıyo bakın bizim de çook çalışmamız lazım, sıkın dişinizi zaman azalıyor. çalışmalara hız verelim artık hadi bayanlar buraları coşturalım yaw

katılıyorum merim...

kızlar misafirlerimiz gitti. tek yumurta ikizi kız bebişleri sevdim bugün, ay bana çok iyi geldi terapi gibi. maşallah diyeyim bebişlere şimdi derse başlıyorum alan çalışacağım hadi bakalım bismillah

neeeee ikinci miii canım ciddi misin? ayy çok şaşırdım ve ne dicemi bilemedim. uğur getirsin, gözünüz aydın olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

hayırlı olsun :) ne güzel Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Çıtırımmmmmm tebrik ederim çokkk...

tesekkurler kizlar..artik kpss yarisinda bebiste bana eslik edicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…