senden de kuzumGiitim kuzum üç tüp kan aldılar.Sonuçlar yarına
çıkacak.Stres yapma be clemim her şey olacağına varıyor inan.
Allah razı olsun canım kontrol ettim.
haha o kafayla o sıralamayı yaptıysan diğerlerinin kafasını düşünemiyorum canımKızlar geçen hafta deneme çözmüştüm
ya o kafayla 434 kişi içinden 114. olmuşum p10 da.
oyy çok çıkmış yanlışın ama yanlış yapa yapa doğruya ulaşcaz inşallah canım. benim de geçen haftakinde 21 yanlışım çıktı, sınavda 14 yanlış yapmıştım. denemelerdeki sorular bi tuhaf sanırım, sınavda ifadeler daha net oluyoronline deneme almıştım ben ihtiyaç uzaktan eğitimden. onu yaptım sonuçlar haftasonuna ancak çıkar. öncekinde eğitimden 24 yanlışım çıktı iki tane boşum vardı. üzüldüm ya o sınav kötü geldi. genel yetenek kısmını da boşladığım için o da kötüydü. hemen soru çözmeye başladım korkudan
oyy çok çıkmış yanlışın ama yanlış yapa yapa doğruya ulaşcaz inşallah canım. benim de geçen haftakinde 21 yanlışım çıktı, sınavda 14 yanlış yapmıştım. denemelerdeki sorular bi tuhaf sanırım, sınavda ifadeler daha net oluyor
ben de aynı şeyi düşünmüştümevet haklısın. denemelerde daha çok zorluyorlar. ben geçen sene çalışmadan girdim daha az yanlışım çıkmıştı. çalışmasam mı napsamçözüm videolarından izleyip öğrencem inş.
ayy maşallah canımkızlar alan çalışmam bitti. şimdi biraz türkçe çözeyim sonra yemek arası sonra da alana devam :) bilgisayar açık olduğu sürece anlık yazıp paylaşıcam yaptıklarımı böyle daha iyi olacak sanki.
Oyle cnm.hakkimizda hayirlisi...tahlilin ins. Temiz cikar ve onemli bisey degildir umarim kuzum..Giitim kuzum üç tüp kan aldılar.Sonuçlar yarına
çıkacak.Stres yapma be clemim her şey olacağına varıyor inan.
Allah razı olsun canım kontrol ettim.
zumrem denemelet icin cook tesekkurler..ellerine saglikayy maşallah canımben çalışamadım yaa ev işlerine daldım temizlik, çamaşır, ütü denemeleri indirmek de baya uğraştırdı...
online deneme almıştım ben ihtiyaç uzaktan eğitimden. onu yaptım sonuçlar haftasonuna ancak çıkar. öncekinde eğitimden 24 yanlışım çıktı iki tane boşum vardı. üzüldüm ya o sınav kötü geldi. genel yetenek kısmını da boşladığım için o da kötüydü. hemen soru çözmeye başladım korkudan
senden de kuzuminşallah ciddi bir şey çıkmaz, bence strese bağlı dicek dr
haha o kafayla o sıralamayı yaptıysan diğerlerinin kafasını düşünemiyorum canım
Oyle cnm.hakkimizda hayirlisi...tahlilin ins. Temiz cikar ve onemli bisey degildir umarim kuzum..
zumrem denemelet icin cook tesekkurler..ellerine saglik
ayy maşallah canımben çalışamadım yaa ev işlerine daldım temizlik, çamaşır, ütü denemeleri indirmek de baya uğraştırdı...
Düzelir deneme sonuçların üzülme canım.Soru çözmek
tekrar yapmaktan daha çok işe yarıyor bende.
İnşallah öyledir holofim
Aynen kuzum
İnşallah canım benim.
fark ettim canım yazmadığınısağol cnm. ben de bikaç gündür iyi çalışamadım onu telafi etmeye çalışıyorum. bikaç gündür yazmadım sizin de motivasyonunuz bozulmasın diye
lokumum inşallah düzelir en kısa süredeKizlar mrb iki uc gündür ailevi problemlerden dolayi kafami toplayip calisamadim. Esimin ailesi yonunden brz sıkıntılarımiz var ve bgn esim artik cok bunaldim atanda şuradan gidelim dedi. Tayin isteme durumu yok ancak bn atanirsam isteyebilir. Benim bu yil atanmam lzm anlayacagjniz kizlar. Zumrelerim bilir belki ic anadolu Karadeniz ve egeye kadro aciyolar mi bzm bölümde. Samsun yada duzce cok istiyorum oralarda cok arkadasimiz var kadro açarlar mi o sehirlere
Canim yazini yeni gordum. Canim edebiyat mezunuyum :) kizim olacak inşaallah canim.inşaallah bu yil gideriz diye ümit ediyorum :)clamentain t: 39547870 .!.:Holofim turk islam bitti cnm.bugun soru bsnkasi aldim oabt den...
Muhat hosgeldin tekrar..srnin brans turkceydi degil mi..gecen seneden hatirliyorum seni..bebisin hayirli oldunjbu aradainsiyeti bellimi..
Izmirli meri..googleden nihan akar in cografya videolarini bulup izleyebilirsin.cok eglenceli ve akilda kalici anlatiyor.
Çok haklısın cnm ailemden fln gectim artik gurbetlik fln koymayacak yeterki huzurum olsun..ya üzüldüm ağustosta dogudan baska yere pek kadro acmamalarina bnm icin sıkıntı degilde eşim gelemez oralaralokumum inşallah düzelir en kısa süredebenim sevdicek de atan evlenelim de kendi yuvamızda sessiz sakin huzurlu bi hayat sürelim diyor. bi yaştan sonra bazı şeylere katlanmak zor geliyor ilk atamada çoğunlukla doğu oluyor tatlım. mesela eylülde izmir, ankara yoktu. en batı olarak istanbul hariç nevşehir vardı. şubattaysa birer izmir ve ankara hatta baya batı vardı. samsun da vardı, yazmıştım gelcek gibi Rabbim gönlüne göre versin...
günaydın canım... haklısın, bekarken daha kolay hakkari bile olsa gitcem benÇok haklısın cnm ailemden fln gectim artik gurbetlik fln koymayacak yeterki huzurum olsun..ya üzüldüm ağustosta dogudan baska yere pek kadro acmamalarina bnm icin sıkıntı degilde eşim gelemez oralarasubat aramasi olacagini da sanmıyorum seneye..sanki atandimda şehir begenmiyorum bende insan herseyi düşünüyo evli olunca iste