- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum.Tülbenti denedim ama öyle geçip giden bir ağrı yok
maalesef clemim.Hep tekrar ediyor.Baş dönmesi de ekleniyor
üstüne.Unutkanlık had safhada.B12 eksikliği olabilir dedi
doktor.Kan tahlili yaptırınca netleşir artık.Neyse çıksın
ortaya ben de kurtulayım yav.
Ben nasıl oldu anlamadım ama sanırım bir kaç defa aynı mesajı onaylanmadı diye yollamışıımm aaoouuff kusura bakmayın kızlarHoş geldin GaamSuuBen yardımcı olamam
matematik konusunda ama belki arkadaşlar olabilir.
Maşallah iyi gidiyorsun papatya.
İnşallah kuzum.Tülbenti denedim ama öyle geçip giden bir ağrı yok
maalesef clemim.Hep tekrar ediyor.Baş dönmesi de ekleniyor
üstüne.Unutkanlık had safhada.B12 eksikliği olabilir dedi
doktor.Kan tahlili yaptırınca netleşir artık.Neyse çıksın
ortaya ben de kurtulayım yav.
ayy evet semim yaa, bi da olmasın deli olma kuzum sağlık bu, duymayalım bi daKızlar kusura bakmayın ya sağlık sorunlarımla
meşgul ettim sayfayı günlerdir.
ayy bu neymişşş yaaahhh
mat bilmiyorum yardımcı olamam maalesef. branş nedir? alan sınavınız varsa mat.le vakit kaybetmeyin...Kızlar merhabaa ben de KPSS hazıranıyorum .Aynı zamanda YGS' ye de gircem inş.ama matematikten çözemefiğim sorularım var .evde hazırlanıyorum.sorularım kalıyo öyle, var mı bana yardımcı olabilecek.karşılıklı yardmlaşırız soru çözümleri falan.whatsaptan da bağlanti kurabiliriz.Eğitim mezunuyum bu arada....2014 mezunu..
canım geçmiş olsun kusura bakma yine netle bağlantımı kestim o yüzden yeni gördüm hasta olduğunu..
kuzum ben yıllarca sinüzit çektim ilaç falan kar etmezdi ağrıma.. omuzlarıma masaj yaparlardı(hani omuzlardan sıktırırız ya canım) teyzem omzumdan sıktıkça kaçmak elinden kurtulmak isterdim birde şakaklarımı yukarıdan aşağıya doğru ovalardı ve bu biçimde geöerdi ağrım canım.. omuzlarına dayanamazsan şakaklarını kendinde yukarıdan aşağıya doğru ovabilirsin canım.. bide bu yöntemi dene inşallah faydası olur pazartesiye kadar..
cnm geçmiş olsun. aynı şikayetler bende de vardı bikaç sene önce çok iyi anlıyorum seni. ferritin değeri var. vücuttaki demir depolarını belirtiyomuş benm o değer nedeyse sıfırlanmıştı. normal kan değeri değil de demir depolarına baktır mutlaka. sinüzit gibi görünebilir şikayetler aynı çünkü. doktor bakar ama sen de ferritin değerine bakmasını rica edersen için rahat olur. inş geçer bir an önce
ayy evet semim yaa, bi da olmasın deli olma kuzum sağlık bu, duymayalım bi da
ayy bu neymişşş yaaahhh
Sosyal bilgiler canım.ygs de gircem o yüzden :).iki hafta var.çözemediğim bazı sorularm var denemelerde onları çözdürmk istedm canım
aaa benim deee soruları eklersen çözer arkadaşlar ben de girmiştim geçen sene, dokuz eylül ilahiyat geldi, atansam kayıt yaptırcaktım amma... başarılar şimdidenSosyal bilgiler canım.ygs de gircem o yüzden :).iki hafta var.çözemediğim bazı sorularm var denemelerde onları çözdürmk istedm canım
haha o vakiiit atıyorum b diyorum belisimize söyleyelim de topiğin adını sosyal bilgiler olarak değiştirsin
Kızlar baksın yazarım cevabıBen attım tuttu sen de
at bakalım güzel atabiliyor musun holofim.
Sosyal bilgiler mezunundan bol bir şey yok bu topikte. Ekle istersen
soruları çözebilen olur belki.
Ne kusuru morisim olur mu öyle şey.Teşekkür
ederim.Tavsiyelerini deneyeceğim mutlaka.Sen
nasılsın kuzum?Nasıl gidiyor çalışmalar?
haha o vakiiit atıyorum b diyorum belisimize söyleyelim de topiğin adını sosyal bilgiler olarak değiştirsin
çok geçmiş olsun canım.. çok şükür ben iyiyim.. derslerde iyi gidiyor yavaş yavaş denemelere başlamayı düşünüyorum..
tabi matematik ve tarih tekrarlarımı yaparak.. inşallah sende bir an evvel kendini toplayıp derlerine dönersin canım..
yaa tutturamadımgıda güvenliği mi?Değiştirsin tabi canım B değil holofim.
İnşallah morisim
yaa tutturamadımgıda güvenliği mi?
Buldum canım bi kaç arkadaş burdan.sağolsunlar .özelden falan atcam öyle çözcez inşallah:)Ne kusuru morisim olur mu öyle şey.Teşekkür
ederim.Tavsiyelerini deneyeceğim mutlaka.Sen
nasılsın kuzum?Nasıl gidiyor çalışmalar?
Mericim çok teşekkür ederim.Bütün değerlere bakacağız dedi
doktor ama aklımda bulunsun bunu da söyleyeyim.Normalde
başı çok ağrıyan birisi değilim.Ama son bir aydır hayatımı zehir etme
derecesine geldi neredeyse.Baş dönmesi de eklenince doktor yolu gözüktü.
Kızlar baksın yazarım cevabıBen attım tuttu sen de
at bakalım güzel atabiliyor musun holofim.
Sosyal bilgiler mezunundan bol bir şey yok bu topikte. Ekle istersen
soruları çözebilen olur belki.
Buldum canım bi kaç arkadaş burdan.sağolsunlar .özelden falan atcam öyle çözcez inşallah:)
aklına ilk gelen cevap, doğrudur tezi bir kez daha doğrulandı çalışınca bildiğimizden yapcaz inşallah yavrumEvet gıda güvenliği kuzum.Sıkma canını
ben de attım yani bildiğimden değil.
hayırlısı canım, nasipten öte köy yok inşallah atanırızSağol holofiracm atanrz inşallah canım :).zamanında iyi yönlendirilemedik.aslında okumak istediğim daha farklı bi bölümdü ama işte kazaran geldik :) çok şükür yine de