2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

aklına ilk gelen cevap, doğrudur tezi bir kez daha doğrulandı:KK48: çalışınca bildiğimizden yapcaz inşallah yavrum:KK30:

hayırlısı canım, nasipten öte köy yokHoppa inşallah atanırız:KK68:

Çalışmakta bir yere kadar kuzum ya:KK51:Geçen sene
deli gibi çalıştım dershaneye de gittim 74 aldım.Tabii
çalışmadan da olmaz ama nasip işte.Amaan biz yine de
elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun en azından.Hoppa

Son düzenleme:
Çalışmakta bir yere kadar kuzum ya:KK51:Geçen sene
deli gibi çalıştım dershaneye de gittim 74 aldım.Tabii
çalışmadan da olmaz ama nasip işte.Amaan biz yine de
elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun en azından.Hoppa
aynen canım aynen... o kadar emek verdik hala da veriyoruz, sağlığımızdan bile olduk. karşılığını geç de olsa alcaz inanıyorum ben:KK37:

bende gida guvenligi diyecektim.attim bende..:KK45:

kizlar merhaba..haftasonu yatili misafitim oldugu icin calisamsdim.rapor yok malesef..:KK12:Herkese iui cslismalar:KK15:
yaa sevgili zümrelerim bana da öğretin attığında tutturmayı:cool: canım haftasonundan hiçbişi anlamıyo zaten insan, bizimki de temizlik banyo çamaşır ütü geçti gitti... bi saat paragraf videosu izleyip 20 soru çözdüm sadece:KK51:

merhaba canlar:KK3: bugün biraz paragraf sorusu çözüp Türk İslam tekrarı yapcamHoppa iyi çalışmalar:KK37:

Topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun.Bu topik de yer alan bütün meslektaşlarım da hayırlısıyla inşallah atanıp mesleklerine başlarlar.Emekleriniz inşallah boşa çıkmasın.:KK68:
Ben bu yıl sınava girmeyeceğim seneye gireceğim yine de sizlerle bazı konularda fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.Kpss'ye nasıl çalışıyorsunuz.Ben Kpss için konuların iyi kavranıp bol soru çözmenin yararlı olacağı taraftarındayımBaşka neler yapabilirim sizler başka neler yapıyorsunuz.Hangi kaynakları daha yararlı buluyorsunuz.
Ben Türk dili ve edebiyatı bölümündeyim ÖABT için hangi kaynaklardan çalışmam gerekiyor hiç bilmiyorum.Hangi dersler konular daha fazla çıkıyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim çok soru sordum ama o_O:KK68:

Kızlar geçen hafta deneme çözmüştüm
ya o kafayla 434 kişi içinden 114. olmuşum p10 da.:KK70:

bugün benim de deneme günüm canım:KK8: deneme indiriyorum bitsin de ben de çözeyim:KK49: sonuç nasıl???

online deneme almıştım ben ihtiyaç uzaktan eğitimden. onu yaptım sonuçlar haftasonuna ancak çıkar. öncekinde eğitimden 24 yanlışım çıktı iki tane boşum vardı. üzüldüm ya o sınav kötü geldi. genel yetenek kısmını da boşladığım için o da kötüydü. hemen soru çözmeye başladım korkudan :KK48:

X