2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

ayy kızlar kafayı yicem yaa... 4 farklı kaynakta harzemşahların kurucusu farklı farklı yazıyor. pegem il arslan, data atsız, tarihin pusulası anuş tigin, vikipedi kutbettin muhammed demiş:KK35: sizce hangisi???
Malesef sık sık bilgi farkliligi oluyo cnm kaynaklarda. Pegem genelde meb ve osym neyi kabul ediyosa onu yazıyo gormussundur bunda nasil aldi bilmiyorum ama mebe bakmak lzm

ayy kızlar kafayı yicem yaa... 4 farklı kaynakta harzemşahların kurucusu farklı farklı yazıyor. pegem il arslan, data atsız, tarihin pusulası anuş tigin, vikipedi kutbettin muhammed demiş:KK35: sizce hangisi???
20150226_140251.jpg

Slm kizlar :KK3: Buraya ugramayali cok oldu umarim beni unutmamissinizdir :oops:
Sinava calismaya bu hafta basladim yetistirebilir miyim bilmiyorum ama oldugu kadar diyerek ilerliyorum:KK55:
Allah yardimcimiz olsun
Güzelimm hoş geldin. Olduğu kadar çalışıcaz artık kuzucum:KK69:
İnşallah kuzum.:KK68:Dediğin gibi her şeyin başı
sağlık.Bir yerin ağrısın hayattan zevk alamıyorsun.:KK51:Allah
tüm hastalara şifa versin.
Semim geçmiş olsun iyi misin kuzum gittin mi hastaneye? o_O

Malesef sık sık bilgi farkliligi oluyo cnm kaynaklarda. Pegem genelde meb ve osym neyi kabul ediyosa onu yazıyo gormussundur bunda nasil aldi bilmiyorum ama mebe bakmak lzm
evet canım belirtmiş genellikle pegem, onu mu doğru saysak:KK64: sınav sorularını da tarihin pusulasından hazırladılar onu mu doğru kabul etseko_O şaştım kaldım...
Cnm bu da beyaz kalem oabt den
iki oldu il arslan:KK48: var mı arttıran:KK53:

başka bir yerde de kurucusu muhammed harzemşah demiş canım :KK57::KK57:
buyur burdan yak:KK14: kutbettin muhammedle aynı olabilir belki bu canım...
Ablamla gidecektik sabahtan işi çıktı yarına kaldı kuzum.:KK51:
Sağ ol ayşem.:KK68:Ben de troidten şüpheleniyorum
canım.:KK35:
gittiğinde haber et kuzum, merakta bırakma bizi...

sağ olun kızlar ilgilendiğiniz için. bu kaa çelişkili bi şeyi ösym sormaz sanırım deyip rahatlatmaya çalışayım:KK48:

Holofim benim anladigim soyle

Anus tigin bsd zamaninda harzem valiligine ataniyor.ondan sonra gelen kutbetttin ve atsiz zamaninda henuz bagimsizligini kazanmis bi devlet degil.il aslan zamaninda bagimsuzlik kazaniyo..

Holofim benim anladigim soyle

Anus tigin bsd zamaninda harzem valiligine ataniyor.ondan sonra gelen kutbetttin ve atsiz zamaninda henuz bagimsizligini kazanmis bi devlet degil.il aslan zamaninda bagimsuzlik kazaniyo..
ayy sağ ol canım yaa ben bu yorumu yapamazdım:KK60: yapamadım da zaten:KK48: o zaman il arslan diyoruz:KK56:

kızlar alandan tekrar yaptım genel tekrar iyi geldi doğrusu. biraz da soru çözdüm. sonra, işim vardı çarşıya gittim. bu gün çok verimli geçmedi aslında :KK51: yarın telafi edeceğim inş. iyi geceler

Semiramisim gecmis olsun kuzum ins.onemli bisey yoktur..

Güzelimm hoş geldin. Olduğu kadar çalışıcaz artık kuzucum:KK69:

Semim geçmiş olsun iyi misin kuzum gittin mi hastaneye? o_O

buyur burdan yak:KK14: kutbettin muhammedle aynı olabilir belki bu canım...

gittiğinde haber et kuzum, merakta bırakma bizi...

sağ olun kızlar ilgilendiğiniz için. bu kaa çelişkili bi şeyi ösym sormaz sanırım deyip rahatlatmaya çalışayım:KK48:

Teşekkür ederim canlar.:KK68:Yarın gideceğim mutlaka haber ederim size.:KK37:

Iyi geceler canlar bende bugun vatdan 300 soru cozebildim. iki gun evde yokum ama kitaplarimi goturcem derslere ara vermek yok :KK20: holofiracim sende bnm gibi tek derse mi calisiyosun

Ooo hizlanmissin zumrem.ben ilk beylikleri bitirdim.asd donemindeyim..uc soru bankasi tariyorum o beni oyaliyor ya..ama pekisiyor tek tesellem bu..
onlar bitmemiş miydi senin:KK64:ben de birkaç kaynaktan çözüyorum canım ama sorular kısa kısa basit basit çerez gibi:KK51: zaten konuları okuyup geçiyoruz, bol soru iyi oluyorHoppa bi soru bankasına hiç dokunmadım, onu tüm dersler bitince çözcem inşallah...

Son düzenleme:
Iyi geceler canlar bende bugun vatdan 300 soru cozebildim. iki gun evde yokum ama kitaplarimi goturcem derslere ara vermek yok :KK20: holofiracim sende bnm gibi tek derse mi calisiyosun
maşallah lokumum:nazar::KK8:evet canım, genelde öyle çalışıyorumHoppa kesinlikle ara vermemek lazım, bi anda soğuyuveriyor insano_O

Bende hep bikac dersi bi arada yürütmeyi istemisimdir ama basaramiyorum cnm. Odaklanamiyorum nedense seni mrk ettim guzel ilerliyosun maşallah :nazar::KK66:
ben de denedim ama ben de pek beceremiyorum canım, her şey yarım kalmış gibi hissediyorumo_O haftada bi gün Türkçeden bi video ders izleyip tüm hafta o konunun sorularını azar azar çözmeye çalışıyorum ama yapamıyorum, ayda bi oluyo:KK53: bi de haftada bi gün eğitim denemesi çözmeye başladımHoppasen de gayet iyisin canım:nazar:En Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
X